812../images/Emo58.gif
חבל... פשוט חבל. כבר דמיינתי בראש שלי את הפרצוף של רוב ושל אמבר כשהיא עפה. אז זהו הפיתרון למצב של פחות מידי ימים? כל יום תחרות פרס חסינות ומועצת דין? (זה היה יום אחד לא?) האמת שפיתרון לא משהו. רק יתיש אותם יותר, ואולי זה כל הרעיון כי הרי זה אול-סטאר. אני אישית חושב שהם יכלו למצוא פיתרון יותר נחמד. עכשיו שאני חושב על זה (קולט לאט), מה בעצם הפיתרון בזה? הם רק מחמירים את המצב! בפרק הבא הם יעיפו שלושה אנשים? ויעשו כל יום מועצת דין? ספויילר פיצי לעונה 7. התחרות פרס-חסינות הייתה טובה מאוד. מקבץ כל התחרויות מעונה 7. לפי דעתי זה לא בדיוק פייר שבקבוצה אחת יש שני אנשים גדולים למדי (רופרט וטום) ובקבוצה השנייה 3 נשים דקיקות ורוב שבלי המוח שלו שוקל מעט (סליחה, הייתי חייב). השאלה היא האם זה רנדומלי (רוב הסיכויים שכן) או שזה נעשה כמו בשיעורי מחניים ביסודי (בכלל לא סביר). בכל אופן התחרות הייתה מעולה למרות המיחזור. היה נחמד לראות את רוב, טום ורופרט מתאמצים שלא לבכות כשכולם (כולל המצלמות) מסתכלים עליהם. איך אני שונא את רוב על מה שהוא עשה! אם הוא לא היה עושה את הצעד הזה יכול להיות שטום ואלישע היו נשברים ומחליטים להצטרף לקאת'י ושי אן בהצבעה נגד אמבר. אני מתפלא שכולם חושבים פתאום שטום חכם כל כך, בכל אופן הוא השחקן המועדף עליי כרגע. לא הבנהתי גם למה קאת'י ושי-אן החליטו בסוף להצביע לאמבר. אם הן היו חושבות על זה לפני ולוקחות איתן את רופרט וג'נה היה להן סיכוי להישאר. סה"כ המצב נשאר אותו דבר: אני עדיין שונא את רוב, העונה היא כמו ה-5, אני עדיין חושב ששי-אן צריכה לזכות (למה אני תמיד אוהב את המפסידים?), אני עדיין חושב שאמבר היא רק שלוחה שיצאה מהרגל של רוב, ואני עדיין מקווה שק'אתי ושי-אן יצליחו לנצח (חי בהכחשה) את השלטון של רוב. אני מקווה שבפרק הבא אנשים יתחילו להבין שבפיינל 2 הם לא יכולים להיות עם רוב והם צריכים להתעורר ולשחק.