הישרדות 08X02

axnholic

New member
812../images/Emo58.gif

חבל... פשוט חבל. כבר דמיינתי בראש שלי את הפרצוף של רוב ושל אמבר כשהיא עפה. אז זהו הפיתרון למצב של פחות מידי ימים? כל יום תחרות פרס חסינות ומועצת דין? (זה היה יום אחד לא?) האמת שפיתרון לא משהו. רק יתיש אותם יותר, ואולי זה כל הרעיון כי הרי זה אול-סטאר. אני אישית חושב שהם יכלו למצוא פיתרון יותר נחמד. עכשיו שאני חושב על זה (קולט לאט), מה בעצם הפיתרון בזה? הם רק מחמירים את המצב! בפרק הבא הם יעיפו שלושה אנשים? ויעשו כל יום מועצת דין? ספויילר פיצי לעונה 7. התחרות פרס-חסינות הייתה טובה מאוד. מקבץ כל התחרויות מעונה 7. לפי דעתי זה לא בדיוק פייר שבקבוצה אחת יש שני אנשים גדולים למדי (רופרט וטום) ובקבוצה השנייה 3 נשים דקיקות ורוב שבלי המוח שלו שוקל מעט (סליחה, הייתי חייב). השאלה היא האם זה רנדומלי (רוב הסיכויים שכן) או שזה נעשה כמו בשיעורי מחניים ביסודי (בכלל לא סביר). בכל אופן התחרות הייתה מעולה למרות המיחזור. היה נחמד לראות את רוב, טום ורופרט מתאמצים שלא לבכות כשכולם (כולל המצלמות) מסתכלים עליהם. איך אני שונא את רוב על מה שהוא עשה! אם הוא לא היה עושה את הצעד הזה יכול להיות שטום ואלישע היו נשברים ומחליטים להצטרף לקאת'י ושי אן בהצבעה נגד אמבר. אני מתפלא שכולם חושבים פתאום שטום חכם כל כך, בכל אופן הוא השחקן המועדף עליי כרגע. לא הבנהתי גם למה קאת'י ושי-אן החליטו בסוף להצביע לאמבר. אם הן היו חושבות על זה לפני ולוקחות איתן את רופרט וג'נה היה להן סיכוי להישאר. סה"כ המצב נשאר אותו דבר: אני עדיין שונא את רוב, העונה היא כמו ה-5, אני עדיין חושב ששי-אן צריכה לזכות (למה אני תמיד אוהב את המפסידים?), אני עדיין חושב שאמבר היא רק שלוחה שיצאה מהרגל של רוב, ואני עדיין מקווה שק'אתי ושי-אן יצליחו לנצח (חי בהכחשה) את השלטון של רוב. אני מקווה שבפרק הבא אנשים יתחילו להבין שבפיינל 2 הם לא יכולים להיות עם רוב והם צריכים להתעורר ולשחק.

Boran

New member
אני מבקש שוב!

לא לכתוב משפטים בכותרת ההודעה! כבר מחקתי היום הודעה אחת שהיה לה משפט בכותרת שהיה חצי ספוילר בכותרת לא כותבים משפטים. טוב שאתם לא כותבים בכותרת "למה ___ עף?!" דברים כמו "עכשיו אתם רואים שהיא שפוטה?" (המשפט מומצא, כמובן, בלי קשר לשום פרק, אבל משפט דומה היה בכותרת ההודעה שנמחקה.) מאוד הורסים, בעיקר לאנשים שרואים בקצב ארה"ב ועוד לא ראו את הפרק.

בר1983

New member
הכיטוב בלי כותרת ../images/Emo58.gif

לא ראיתי את הפרק , אבל קראתי את הסיכום שלו באתר של ה CBS ולא נראה לי שהוא שווה הורדה ! בשתי מילים : הישרדות תילנד ! אז רוב זכה בחסינות וקתי עפה (לצערי) : צפוי , משעמם וכואב ! האנשים שם (חוץ מרוב) הם חסרי תועלת , חבל שהחליטו להתעלם מהכוח שיש לרוב הם מזכירים לי את הקוף הזה שלא מדבר לא שומע ולא רואה ! לא מגיע להם להיות באול סטארס ! בינתיים ההצגה כולה שייכת לרוב ! לא נראה לי שמישהו יצליח לגנוב אותה ממנו ! גוד ביי אול סטארס !

Sole Survivor

New member
עוד לא ראיתי../images/Emo58.gif

אבל ניכנסתי לאתר של סי ביאס וזה כזה מעצבן צאפרה מנצחים ועוד שרוב סי לא ינצח איתם..
מה באמת מקצרים את העונה? מבחינת ימים הם לא יהיו 39 ימים שם? אם כך שיאן תעוף אחר כן ואחר כך רופרט וג'נה וידה ידה ידה... זה כבר מתחיל לשעמם......

dyrm1

New member
812 ../images/Emo58.gif

קאת'י אומנם עפה, אבל היא זרעה את זרעי המהפכה. ביג טום יודע שהוא על הכוונת של רוב ואלישיה לא מרוצה מהכח של רוב+אמבר. השבט הזה מאוד טיפש בכך שלא העיף את אמבר הפעם, כיוון שהזדמנות כזאת לא תהיה כלכך נגישה בפעם הבאה במאזן כוחות אפשרי של : שי-אן, אלישיה וביג טום נגד רופרט+ג'נה ורוב+אמבר. פרק הבא יהיה פרק מעניין!!

nlm

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהמצב הולך להשתנות בקרוב לא ראיתי את הפרק בגלל הרמקולים שלי אבל קראתי ת'פריוויו לפרק הבא בSURVIVOR FEVER ויש לי כמה דברים להגיד קודם כל אמבר ורוב לא יבגדו אחד בשני אין סיכוי יש גם דיווחים שהם זוג גם כיום והוא שלח לה מכתב אהבה אחריי שהם עזבו ת'אי, לא נראה לי שהם ימשיכו להיות זוג מייד אחריי שהם יבגדו אחד בשני כך שהאופציה הזאת בולשיט וטום ואלישיה יש לי הרגשה שילכו עם שיאן אבל זה כבר מאוחר מדיי בשבילהם אלה עם רופרט וג'נה יחליטו פתאום להפוך לפסקל ונליה אבל סיכויים ממש קלושים שזה ייקרה הספוילרים אמרו מהתחלה עוד לפניי התכנית שהפיינל פור הם אמבר, רוב, רופרט וג'אנה ונכון ספוילרים אלו בדרך כלל שקריים אבל ביינתיים הם בברית עדוקה וזה באמת נראה שבסוף הם יגיעו לשם ונראה לי שהמדליפים סתם יזרקו שמות ובמקרה הם האנשים הבולטים ביותר שם לפי דעתי העונה הזאת היא בין העונות הטובות של השרדות ואם היו מעיפים את רוב ואמבר היינו מקבלים בדיוק את השרדות מרקסס שלפי דעתי הייתה בין העונות החלשות (ובטח כמו במרקסס זה היה מתבטא שהמנצח הוא כלום [אה"מ אלישיה או אוליי שיאן?] אני מרוצה מהמצב כמו שהוא

Boran

New member
שימו לב- ../images/Emo58.gif עתידי ענק מעליי

nlm בפעם הבאה שתכתוב ספוילר עתידי בלי לסמן אותו ההודעה תימחק.

nlm

New member
לא הבנתי כל כך

מה הספוילר העתידי? שאדע להבא מה זה אומר ואם הרסתי למשהו אז מצטער

Boran

New member
אוקי

כמו שאמרתי כבר, בהישרדות 8 היה חבר צוות שפוטר, ואז התחיל לחשוף פרטים על עתיד הסדרה מתוך רצון לנקום על פיטוריו. בעונה הזו, יש ספוילרים מדויקים מאוד באינטרנט. לכן, אם שמעת שמועות על מי שיהיו הפיינל 4, יש סיכוי טוב שהן נכונות. והן מהוות ספוילר ענקי, ולכן צריך לסמן אותן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 812

אין הרבה מה להגיב על הפרק. המהלך של רוב אולי באמת הציל לו את העונה , למרות שרופרט אסטרטג די גרוע שהוא לא מסוג האנשים שפתאום יעשו מהלך כזה לנטוש את הברית שלהם ולנסות לקדם את עצמם במשחק. אותו דבר לגבי טום ואלישיה. רופרט וג'נה מצד אחד וטום ואלישיה מצד שני בטוחים שהם בפיינל 4, והם לא מסוגלים לראות מעבר לפופיק ולהבין שרוב משחק איתם. לפי הפרומו של הפרק הבא יש מצב שזה ישתנה, אבל אני לא בונה על זה. זה בדיוק המצב של טד והלן וג'ן בעונה 5. היו להם אינספור הזדמנויות להעיף את בריאן וקלי, גם שג'ק היה, גם פרק אחד אחרי ואפילו להגיע למצב של תיקו כאשר הם ירדו ל-4. במקום זה הם העדיפו לרקוד לצלילי החליל של בריאן אל מחוץ למשחק. התחרות עצמה הייתה נחמדה מאוד. קאת'י ושי-אן עשו עבודה טובה להסביר את המצב לארבעת האחרים (פרט לרוב/אמבר) והעבירו את הנקודה שלהן בצורה הכי ברורה ויעילה שאפשר. נכון שזה לא עזר, אבל התרשמתי מהמהלכים שלהם לנסות להפוך את המצב. אם אנשים אחרים שהם לא טום ורופרט היה יכול לקרות משהו ענק.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif812

לאאא קתי עפה:( נראה לי שהבעיה העיקרית של צ'אפרה היא שהם אוהבים יותר מידי את אמבר. הדבר הכי חכם שהם יכוליפם לעשות עכשיו זה שטום, אלישה, רופרט וג'נה יתארגנו בינהם להעיף את אמבר ורוב. וזה שרוב זוכה כל פרק נהפך להיות ממש משעמם. אבל מי יודע אולי שי אן תזכה בחסינות ותביא אותה במהפך.. אבל בעצם פרק הבא זה "אנשים טפשים. אנשים טיפשים טיפשים" אז יכול להיות ששי אן אומרת את זה או אמבר או כל אחד אחר!! נו שיהיה כבר משהו מעניין בעונה הזאת! והככללל באשמת לקס שהפך את העונה הזאת למשעממת

Uri04

New member
08x12 |ספויילר|

חרא פרק. באמת, אחד הגרועים והצפויים לגמרי. את כל הקטע המביש של המכתבים מהמשפחות העברתי, כי ברגע שהבנתי שהפעם לא היתה טעות במשלוח קלטות הוידאו של ג'נה מהבית עם שתי הילדות המזוויעות שלה, איבדתי את החשק להמשיך לצפות. (רופרט עוד מכנה את שתי הילדות האלה 'Georgious'. בעע..) קאת'י עפה במהלך שהיה צפוי למדי, רוב הסנדק ממשיך לנוח על זרי הדפנה והוא ואמבר ממשיכים להבטיח לעצמם מושב מכובד בגיהנום. בפרק הבא נראה שהצפורניים הולכות להישלף וההתנגחות העיקרית תהיה אלישיה מול שי-אן. אנו צפויים להיות מופתעים לטובה (כך רומזים לנו, בכל אופן). נקווה לטוב.

08-12 ../images/Emo58.gif

פרק מאכזב לאלה... אנשים טיפשים כולם בשבט(חוץ משי אן וקתי) הלוואי ששי אן תזכה בחסינות!! את חייבת.. אלישיה וטום(שצריך לשים לותרגום כל פעם שהוא מדבר..) חייבים להתחבר לשי אן..

בר1983

New member
יא אלוהים ../images/Emo58.gif

אתה כנראה מבין היחידים שחושב שהעונה מעניינת (פחחחחחחחחחחח ) כי גם בארה"ב חושבים שהעונה משעממת ודומה להישרדות 5 ! זה נראה כאילו רוב באמת הולך לזכות בקלות אבל זה לא רק בזכותו אלא גם בזכות בני השבט שלו שמשום מה החליטו להתעלם מהכוח שיש לו ובגללם ובגלל הטיפשות שלהם העונה משעממת ! רוב הוא בן אדם עלוב שנואש לעוד 15 דקות של תהילה , הוא טוען שרוב צ. הוא חיקוי שלו והוא עצמו חיקוי של בריאן של הישרדות 5 ! אז הוא השיג את אמבר , ביג דיל ! זה לא קשה במיוחד להשיג בחורה חסרת אופי ! חוסר אסטרטגיה , חוסר עירנות וטיפשות מצד השחקנים הופך את העונה למשעממת! זה בדיוק מה שקורה בעונה הזאת , אז אל תבלבל לי את המוח עם העניין של רוב (שאגב האח שלו יותר מעצבן ממנו אם יש דבר כזה בכלל ! )

בר1983

New member
עוד דבר קטן ../images/Emo58.gif

הישרדות האול סטארס דומה לליגה הסקוטית , האוהדים של סלטיק ורינג'ירס חושבים שהליגה מעניינת כי הקובצות שלהם כל הזמן מנצחות , אבל אוהדי הכודרגל עצמו חושבים שהיא משעממת כי היא צפויה ואין בה תחרות ! הבנת !

Boran

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם ההשוואה ../images/Emo58.gif

אבל הפרק הזה והפרק הבא יכולים להיות נקודת מפנה כלשהי יכולהיות שהקלחת שקאת'י
בחשה בפרק הזה, תגרום לדברים מעניינים כשרוב לא יזכה בחסינות בפרק הבא ואז העפתו באמת תעלה על הפרק.

Boran

New member
812 ../images/Emo58.gif

בפרק הבא אני שם כסף שרוב מפסיד חסינות, וזה ה"אינטרסטינג דבלופמנט" שאמרו בפרומו. רוב מפסיד חסינות ואז כולם מתחילים לקחת בחשבון את האופציה של להעיף אותו. לדעתי היה פרק די טוב. אהבתי את הקטע של הקלטות מהבית, חבל מאוד שקאת'י עפה, נשארתי עם שי אן. למה אמבר לא עפה... אנשים טיפשים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 812 - מסכימה איתך

גם אני חושבת שהקטע הוא שרוב יפסיד חסינות, ואז ה-STUPID PEOPLE מתכוון לכך שהם לא העיפו אותו. וחוץ מזה, תתחדש על החתימה

למעלה