הישרדות 07X03 פרק

הישרדות 07X03 פרק ../images/Emo47.gif

פרק די מאכזב! למרות שאני מת על שבט דרייק, אבל חלאס עם הנצחנות?!?! חחחח!! הם ניחו ב5 מתוך 5 אתגרים! זה פשוט מגוחך! חחח!! טוב שהוציאו את הליל הזאת! כל היום רק מתלוננת, למרות שהייתי מעדיף שיעיפו את אוסטן!! וגאאאד! איזה מזל שלא העיפו את דארה
חח היא הג'נה של העונה הזאת!! אני ממש מאוהב בה!! רק אם היא תעבוד קצת יותר בשבט, ותסיר את הנקודת חן שלה על הסנטר(חח.. סתאאם!) והיא תהיה מושלמת!! חח כשהלפיד לא התכבה וג'ף מילמל משהו חשבתי שיש טוויסט
כלשהו סתום שכמותי!! חח לגבי שבט דרייק! יש לי שם כמה פייבוריטים: מישל
- כזאת חמודה! חח מת עליה!! אמן שתגיע לגמר! איך היא שרדה באתגר! כריסטה - חמודה לאללה!! מת עליה!! סנדרה - הפייבוריטית הראשית שלי אחרי מישל! פשוט גאונה!! לגבי שבט מורגן הפייבוריטים שלי: דארה
- כבר הזכרתי שהיא יפה?! ריאן - סבבה! בינתיים הכי בסדר מהבנים!

רשמתי וזה עשה טעות אופ!!! אוקיי

בוא נלך מהתחלה שט דרייק אין עליו ממש מדליק מגובשים ומצחיקים אוכלים ממש טוב !!.. ליל פשוט 10 חבל לי עליה רציתי שאוסטין יפרוש.... ימכשמו אין לו כוח סבל הווס הזה דארה אפילו יכולה לשרוד ראז מנופח כמהו לא ? בקשר לדארה היא ממש חמודה רק המבטא שלה מעצבן אותי!! אגב אתה לא סתום!! סנדרה מה לומר עליה אין היא פשוט מושלמת.... אוהב תמבטא שלה ואיזה מאגניב היה שהיא רבה עם ההוא שכחתי תשם הרגה אותי ...

maya567

New member
די מסכימה - וסה"כ פרק סבבה

המבטא של דארה לחלוטין מעצבן. היא גם די מוזרה. יכולים בכיף ללהק אותה לעונה הבאה של "עמוק באדמה"... העריכה בעונה הזו די מעצבנת אותי. מתמקדים באותם 4-5 דמויות כל הזמן, ולא רואים בכלל את האחרים. יש איזה כמה בנות - כולל הביג-בירד מהפרק של היום - שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים להן. לעומת זאת, אני כבר מכירה את כל המשפחה של ליל הניג'סית. וחוץ מזה, אני גם כן מתה על סנדרה. היא פשוט גדולה. אהבתי איך שהיא צרחה על מר פיירפלי. זה היה גדול. מן הסתם מתישהו בקרוב הולך לקרות שינוי - או בעריכה או בתחרויות - כי משהו צריך להצדיק את העובדה שירון כל כך אוהב את מורגן...

maya567

New member
נו בקשה. ד"א ההודעות שלכם די

מעצבנות. ורון אני לא מתכוונת ספציפית אליך, אלא לחבורת רואי עונה 7... אתם כל פעם מכניסים בקטנה - מזכירים שורד מסוים (לדומא מישהו הזכיר את שברטון שולט - בינתיים לא ראינו כלום מברטון, מה שגורם לי להבין שאני עוד אראה משהו מברטון), שבט ששולט וכד' וזה די מציק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אל תנסי לחפש בזה

כי לא תמצאי. אין לך מושג כמה אני רגיש לא להרוס לאנשים שטרם ראו סדרה שההערות היחידות שלי לפרקים זהות לאלו שנתתי שנה אחת אחורה כאשר הסדרה שודרה. את מוזמנת לקרוא דעות שלי על פרקים 701-703 ולראות שמורגן היו העדיפים עלי מהתחלה. אני תמיד בעד אנדרדוגס. שום הערה שתשמעי ממני לא תרמז ולו בכלום על מה שהולך לקרות.

IDOffryn

New member
אני דווקא אוהב..

את המבטא של דארה.. זה מוזר בדרך חמודה כזו..

Boran

New member
בטח שאתה אוהב... יש לך כתוביות

תנסה פעם אחת להבין מה היא אומרת בלי לקרוא את הכתוביות.

דארה../images/Emo99.gif מישל../images/Emo47.gifסנדרה../images/Emo47.gif

אני פשוט מת על מישל!! היא כזאת מאמי! חחח! איך היא שרדה באתגר!! סנדרה פשוט מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בדארה אני פשוט מאוהב!!
!! וגם ריאן א. סבבה!!! היחיד שבסדר מבין הבנים!! מקווה שאחד מהם יזכה!! מתחלית התוכנית הכי אהבתי את שבט דרייק אבל עכשיו אני מתחיל לחבב יותר את שבט מורגן!

IDOffryn

New member
דווקא אין לי..

אין לי יס בכלל.. ראיתי את העונה באינטרנט. וכן קצת קשה להבין מה היא רוצה לפעמים

LOVEtheMcMAHONS

New member
נראה אותך מתמודד עם

שיחה בין טום ביוקנן (אפריקה) קליי ג'ורדן (תאילנד) ודארה ג'ונסון (איי הפנינה) - מישהו היה מצליח להבין מה הם רוצים ?

למעלה