כן כן, משתפר
הפרק היה טוב, ובהתחשב בשעמום של שני הפרקים הראשונים, הטוויסט בא בדיוק בזמן. אצל הגברים, אני מחבב את רורי כרגע (האמת שחוץ ממנו והסמל לא כ"כ התרשמתי לחיוב או לשלילה ממישהו שם), ושמחתי שהסמל החליט לא ללכת נגד הברית שלו. קצת קשה לי להאמין שרורי ישרוד עוד הרבה. הוא מאלה שלא בנויים כ"כ לצד המנטלי של המשחק. ואצל הנשים- כל ההתרחשויות, ובעיקר ישיבת השבט, היו כ"כ נשיות! אני לא זוכר שזה היה ככה בעונה 6. כל שליפת הציפורניים הזו, בלי שום ניסיון לחשוב קצת הלאה-אולי תצטרכי את זאת שאת עכשיו תוקפת אותה? כל התוקפנות הזו בישיבת השבט. אני לא זוכר כזה גילוי-לב בישיבות שבט קודמות. וגם הדו-שיח סביב טויילה היה נשי סטריאוטיפי, וזה כולל את טוויילה עצמה, שדיברה בגילוי-לב שמאוד לא במקום כאן על כך שתמיד הסתדרה יותר טוב עם גברים. וגם התגובה הפסיכולוגית בגרוש של אחת מהצעירות, שאומרת לה שאולי היא צריכה לבדוק את עצמה ולגלות את הצדדים הנשיים שלה, גם היתה מגוחכת. זה פשוט לא סוג השיח אצל גברים. אלייזה בלתי-נסבלת! אני לא מבין איך מישהו מעליי כתב עליה שהיא
. הבחורה לא סותמת את הפה לשנייה. נראית לי מועמדת טובה להיות ג'רי מאנתיי מס' 2, מבחינת הסלידה שהיא מעוררת אצל כל חברותיה (והיחס של ג'ון אליה הזכיר לי קצת את היחס של קולבי לג'רי). פשוט מזכירה לי כ"כ בנות שהכרתי(בעיקר בגיל בי"ס). מזעזע.