הישרדות- פרק 3(903?)

MilanFan

New member
הישרדות- פרק 3(903?)

הבעיה בהישרדות הזאת בשבילי שכל פעם שיש אדם מעצבן ושהוא עולה להצבעה איכשהוא הוא שורד וזה קורה מכריס בהתחלה עד טווילה ה"גברית".. הפרק הזה בהחלט היה טוב מהשניים הקודמים ומשהו שמעניין אותי האם הישרדות תיגמר מוקדם יותר בגלל שהעיפו אדם נוסף היום?

הישרדות 09X03

אני בהלם! אני פשוט בהלם! איך הכלבה הזאת ליסה יכלה לבגוד בברית הצעירות.. זה מה זה לא בסדר!(טוב נו לפחות אלייזה שלי נשארה
) שמתם לב שהעונה מי ששולט זה רק הזקנים, אווףף, אני מקווה היוצרות ישתנו. בינתיים הפייבוריטים שלי הם: 1. אלייזה
חולה עליה! 2. איימי -- חמודה 3. ג'ון ק.

n l m

New member
רגע

מצד אחד אתה כועס על ליסה שבגדה בבנות מצד שני אתה בעד עליזה אני היחיד שזה לא מסתדר לו? אני לא ממש מחבב את ליסה אבל עליזה בגדה כי לא סמכה על דולי ליסה בגדה כי לא סמכה על עליזה מה ההבדל?

חח יש הבדל!

דבר ראשון: לאלייזה יש את יתרון המראה הטוב והעיינים המדהימות חח אבל נעזוב את זה.. דבר שני: כשאלייזה שאלה את דולי אם היא מצביעה נגדה אז דולי אמרה שהיא לא יודעת..(ודולי באמת רצתה להעיף את אלייזה). וליסה אמרה לכל הבנות שהיא מצביעה איתן! ולדעתי יש הבדל גדול מאוד. אלייזה בגדה אישית בדולי וליסה(THAT BITCH) בגדה בכל הקבוצה!

הציניקן

New member
כן כן, משתפר

הפרק היה טוב, ובהתחשב בשעמום של שני הפרקים הראשונים, הטוויסט בא בדיוק בזמן. אצל הגברים, אני מחבב את רורי כרגע (האמת שחוץ ממנו והסמל לא כ"כ התרשמתי לחיוב או לשלילה ממישהו שם), ושמחתי שהסמל החליט לא ללכת נגד הברית שלו. קצת קשה לי להאמין שרורי ישרוד עוד הרבה. הוא מאלה שלא בנויים כ"כ לצד המנטלי של המשחק. ואצל הנשים- כל ההתרחשויות, ובעיקר ישיבת השבט, היו כ"כ נשיות! אני לא זוכר שזה היה ככה בעונה 6. כל שליפת הציפורניים הזו, בלי שום ניסיון לחשוב קצת הלאה-אולי תצטרכי את זאת שאת עכשיו תוקפת אותה? כל התוקפנות הזו בישיבת השבט. אני לא זוכר כזה גילוי-לב בישיבות שבט קודמות. וגם הדו-שיח סביב טויילה היה נשי סטריאוטיפי, וזה כולל את טוויילה עצמה, שדיברה בגילוי-לב שמאוד לא במקום כאן על כך שתמיד הסתדרה יותר טוב עם גברים. וגם התגובה הפסיכולוגית בגרוש של אחת מהצעירות, שאומרת לה שאולי היא צריכה לבדוק את עצמה ולגלות את הצדדים הנשיים שלה, גם היתה מגוחכת. זה פשוט לא סוג השיח אצל גברים. אלייזה בלתי-נסבלת! אני לא מבין איך מישהו מעליי כתב עליה שהיא
. הבחורה לא סותמת את הפה לשנייה. נראית לי מועמדת טובה להיות ג'רי מאנתיי מס' 2, מבחינת הסלידה שהיא מעוררת אצל כל חברותיה (והיחס של ג'ון אליה הזכיר לי קצת את היחס של קולבי לג'רי). פשוט מזכירה לי כ"כ בנות שהכרתי(בעיקר בגיל בי"ס). מזעזע.

למעלה