הישרדות - עונה 2

קקטוסץ

New member
הישרדות - עונה 2

התחלתי לצפות בעונה ועד כה זה נראה נחמד. אשמח לספויילרים מעניינים כמו למשל העפות מעניינות, סיטואציות או מקרים מיוחדים, הזוכה, אירועים יוצאי דופן וכו'. תודה.

קקטוסץ

New member
עכשיו אחרי הפרק הראשון

א) מוזר לשמוע את ג'ף מסביר לחבר'ה מה לעשות. "תלכו לשם, תקפלו את זה". וואלה. ב) קימי הזאת פשוט מפגרת ומעצבנת. ג) ההליכה למועצת השבט נראית לי מבאסת משהו. ד) הכל נראה כ"כ חדש ולא מעובד. אני משווה את זה לעונות האחרונות ואיזה הבדל, איזה הבדל. ה) העריכה מוציאה את ג'רי וואחד כלבה, אבל מגניבה. ו) גם אמבר פה, איזה קטע. ז) זה נראה כאילו שאלו שיושבים במועצת השבט שומעים את מה שהחבר'ה אומרים בעת שהם מסלקים מישהו.

RedDevil17

New member
אני מת על העונה הזאת...

א) כן, תמימות של מתחילים (-: ב) נכון, ואחרי זה זה נראה קצת יותר ביזארי. ג) אני לא יודע כמה מהדרך הם באמת הולכים. ד) בדיוק! ה) בקרוב תיעלם המגניבה ותישאר הכלבה. כנראה העריכה הכי שלילית בתולדות הסדרה. אבל אני מת עליה בכל זאת. ו) בערך. היא מופיעה אחת לשלושה פרקים ואומרת משפט אחד. ז) האמת שלא. המרחק שם בין אלה שמצביעים למועצה היה די גדול. אני אוהב את זה, בגלל שכשהמרחק קטן בין תא ההצבעה למועצה, אנשים צריכים ללחוש ואתה בקושי שומע אותם. ח) טינה מנצחת. עכשיו, כשאת (נדמה לי את, סליחה אם אני טועה) צופה, תשימי לב למשחק העדין שלה. היא באמת מצוינת. ט) תודיעי למייק שיתרחק מהאש הפעם.

קקטוסץ

New member
LOL

מייק נפל לאש?! בנוגע לטינה. לא התרשמתי ממנה בכלל עדיין, אבל נו, אם דני ומה-שמה מעונה 7 יכולות לזכות, הכל פתוח.

RedDevil17

New member
טינה לא הופיעה בכלל בפרק הראשון.

לא וידוי, לא תמונה שלה, לא כלום. זה טריק מכוון של העריכה. וסנדרה היתה מעונה 7. היא היתה איומה אסטרטגית, אבל משעשעת לאללה. ומייק... פגש באש מטווח קרוב :)

n l m

New member
בדרך כלל אני לא כלכך קטנוני

בקשר לדברים כאלו אבל העריכה הכי שלילית בתולדות הסדרה? לא נראה לי סה"כ ג'רי יצאה מהתכנית כדמות בולטת ואהובה על ידיי הרבה אנשים ואם תחשוב על עונה 2 השם הראשון שיעלה לך זה שלה, בין אם בתור כלבה או בתור משעשעת זה ממש לא משנה, אתה תזכור אותה הכי הרבה אז עריכה שלילית? לא נראה לי הייתה לה את העריכה הכי חיובית בעונה תסתכל על קייטי, אלישיה, טום ובעיקר בעיקר לקס שלפי דעתי לו מגיע התואר שנתת לג'רי זו עריכה שלילית ובקשר לעונה 2, העונה הזאתי כולה הוחזקה על דמות אחת, אוליי אחת וחצי (ניתן לפילרסקי איזה קרדיט) בלעדייהן היא הייתה מתמוטטת לפי דעתי וכולכם הייתם מתחילים לקטר עכשיו סה"כ העונה הכי גרועה לפי דעתי בתולדות הסדרה

RedDevil17

New member
צריך להבדיל בין עריכה 0 לעריכה

שלילית. אתה יכול לטעון שהעריכה הכי שלילית היתה העריכה של ג'ן בפאלאו, בגלל שמדובר בבחורה מלוס אנג'לס שבודאי הלכה לתכנית גם בשביל הפרסום, ולא קיבלה שום זמן מסך. אבל העניין הוא, שאם ג'ן הולכת ברחוב, או שלא מזהים אותה, או שאומרים לה דברים נחמדים. כשג'רי הולכת ברחוב, אנשים מקללים אותה, כי בתכנית היא יצאה הכלבה הכי גדולה בתולדות האנושות. זאת עריכה שלילית. לקס, אגב, לא נערך בצורה שלילית במיוחד, אבל ניתן לראות שמאחורי עריכה יחסית סימפטית מסתתר איש מטורף.

דווקא לדעתי

את העריכה הכי שלישית קיבל ג'וני, במיוחד בגלל שהוא הוצג בתור היריב של רופרט, דמות שלא כל כך הייתה קיימת בעונה 2 (ולא, אליזבת' או קולבי הם לא ממש כאלה). ההבדל הוא שזה בדיוק מה שג'וני רצה שיקרה.

RedDevil17

New member
אפשר לומר, אבל כמו שאמרת,

ג'וני כיוון להיות ה-villain בוידויים שלו, כדי לקדם את התדמית שלו כמתאבק, כך שקשה להשוות אותו לג'רי. ג'רי ממש נפגעה מהיחס אליה אחרי התכנית.

ואוסטן מ7 ממש שמח מאיך שהוא יצא...

נו, באמת, אוסטן קיבל את העריכה הכי שלילית ביקום.

n l m

New member
מצד שני אבל

גם ג'אנו יכלה להרוויח אותה ביושר וגם אשלי וגם שונה אוסטן קיבל עריכה מאוד שלילית גם יחסית למצבו

Sole Survivor

New member
נוסטלגיה...

העונה הראשונה שראיתי (עוד בערוץ 2) אליזבת'..וקולבי..

למעלה