הישרדות ורק הישרזות

ramoerir

New member
הישרדות ורק הישרזות

אלה שמיכם המילבטים באיזו אומנות לחימה ליבחור וחושבים "אולי נלך לקארא טה?" "אבל זה רק ידים רגלים, מה נעשה אם נגיעה למצב של תפיסה?" או "נלך לג´ודו" "אבל שם זה רק הפלות וחניקות" "אולי איי קי דו?" "אבל זה לא פרקטי מספיק" יש לי פיטרון, ללהישרדות של "דניס אישרדות" שם לומדים קארא טה בשיתת קיוקו שין קאי מגע מלא, ג´ודו, איי קי דו וג´יו ג´יטסו, שילוב של כל אלה נותן מענה לכל אומנות לחימה ולכול מצב בו ניתן להיתקל, שם יודעים מה זה לקבל מכות ככה שברחוב זה לא מזיז ולא מיתקפלים מכל מכה, לומדים תכניקות להגנה עצמית, עבודה נגד סכינים, מדמים קרבות של אחד מול רבים ועוד..... למציאות שאני חיים בה, רק הישרדות, זה ברחוב שניתקלים בבעיה יתן הכי הרבה ובסיגנון זה המשולב מכמה אומנויות אפשר לידפוק כל אחד מכל סיגנון שחבוא, הישרדות זה כולל הכל, בהדרכת דניס אנובר, סגן אלוף העולם בג´יו ג´טסו, פרופסור לאומנויות לחימה, דאן 10, הדרגה הבכירה ביותר, נחשב בין ה 40 האנשים החזקים בעולם, הסניפים בכל רחבי הארץ

galahead

New member
אז ככה

אני בכלל לא בטוח שהמטרה של רוב האנשים כאן היא "לדפוק כל אחד מכל סגנון שהוא..." ... אוקיי דניס הנובר הוא סגן אלוף העולם בג´יוג´יטסו, אבל פרופסור לאומנויות לחימה מטעם מי/מה? (פרופסור זה תואר/תקן שניתן מטעם גוף ממוסד אקדמי), ובאיזה סיגנון לחימה הוא מחזיק בדאן 10?

mapopo

New member
השרדות דניס - תגובה

טוב על מה שאני יודע על דניס שזה מסחרה... יש שם מסלול ל שנתיים לשחורה, וזה כבר מראה מה הולך שם, ההתנהגות של דניס כלפי החניכים שלו גובלת בהתעללות ובזלזול באימונים, אין כבוד הדדי, בקיצור מי שהוא להתאמן שם עושה שטות!!. זאת דעתי

GABAY

New member
MAPOPO,

לדעתי אתה טועה כי בסך הכל אם יש מישהו שממשיך להתאמן אצל דניס כנראה שהוא נהנה מלעשות את מה שהוא עושה שם ומההתנהגות כלפיו. זה שאתה מביא ביקורת על מסלול הלימודים זה לגיטימי אבל אתה לא יכול להגיד שמי שמתאמן שם הוא אדיוט כי הוא בעצמו יכול לומר שמי שמתאמן קרטה (לדוגמא) הוא אדיוט כי לוקח הרבה זמן מתחילת הדרך עד שאתה מגיע לקרבות ולדעתו זה בזבוז זמן.

שריר

New member
למה אתה חושב שבאמנויות לחימה

אחרות לא מרביצים לתלמידים זה שמפותתים אותכם מכות זה כבר משהו אחר אבל כולם מקבלים מכות לא תקבל לא תלמד דבר שני אני לא לומד כדי ללכת ברחוב אהה הוא מניי´ ולהרביץ לו אני לומד מהנאה להגן על עצמי אבל לא כדי להתחיל מכות כל התפיסה שלכה לאומנות לחימה לא טובה עם מה שאתה חושב זה להתחיל קרבות עם אנשים לא אומרים לכם על לא לתקוף יישר אלא לנסות ללכת או שה"פרופסור" שכח מזה

היי אני חושב שאתה טועה mapapo!!

אני תלמיד של דניס ודניס נותן כבוד רב לתלמידיו זה שאתה שמעת שמועות זה לא אומר שאתה צריך להאמיןם להם, וחוץ מזה תלך לשיעור ניסיון ןתראה איך זה... ורק אחרי זה תיתן את הביקורת שלך. שלך עידו

mapopo

New member
ראיתי כבר מה הולך אצל דניס...

הייתי שם וראיתי והתרשמתי... אני לא מדבר סתם!, ואמרתי את דעתי ואני עומד עליה!! ולא אמרתי שמי שמתאמן שם הוא אדיוט!!, אז אל תכניסו לי מילים לפה.. ההפך מי שמתאמן שם שיתאמן שם זאת בחירה שלו. לדעתי המכון שם איננו רציני, ממוסחר מאוד, וזהו זאת דעתי. השיטה שלעצמה היא טובה מאוד!!! זה שהפכו אותה למסחרה זה כבר דבר אחר...

חובבן

New member
האם ממוסחר זה טוב או רע?

יותר מכותב אחד מייחס "התמסחרות" כתואר שלילי למורה או בית ספר. האם תוכל לפרט מה לדעתך רע פה? הרי מורה מצליח אוסף סביבו תלמידים רבים, עד לנקודה שהוא יכול להתפרנס מהוראה. בענפי ספורט שונים, מיקצוענות, כלומר עיסוק נטו בענף נחשב למעלה. האין כך הדבר באומנויות הלחימה? תודה.

mapopo

New member
לחובבן שלום

התמסחרות לדעתי הכוונה היא רעה שלעצמה באומנויות לחימה בגללל שמורה שממסחר את השיטה שבא הוא מלמד.. כבר דרגות לא חשובות שלו ( במקרה של דניס לדוגמא יש לו מסלולים של שנתיים ואתה מקבל שחורה וזאת על מנת למשוך אנשים שרוצים ללבוש את השחורה מהר ושהאומנות לא חשובה להם בכלל. לדעתי זה דבר שהורס את האומנות עצמה, אדם כמו דניס שפיתח שיטה לא רעה בכלל, הורס לעצמו את השם, וזאת רק בגלל ההתמסחרות לשמה. מה גם שיחס של למתאמנים הוא לא כמו יחס משפחתי שיש במכונים אחרים, מה שמשחק שם זה הכסף, בית מסחר לכסף!!! אצלנו במכון לדוגמה נער שמת להתאמן ולא יכול כי ההורים שלו אין להם כסף, והוא רציני מתמיד, ותורם לשיטה, יתאמן גם אם ההורים שלו לא יכולים להרשות לעצמם.. זה נראה משפחה!!!

ramoerir

New member
טוב, אצל דניס זה ככה.....

דניס הוכתר לפרופסור מטעם האגודה הבין לאומית לאומנויות לחימה, האיש מכונה אצל מי שמכיר אותו כמיפלצת בעלת לב זהב, כל המיסכריות זה לא קישקוש שנועד להעשיר אותו, השנה לדוגמא הוא תרם 30,000 ש"ח לילדים מחוסרי בית ומישפחה והלביש אותם מכף רגל ועד ראש, הוא פועל המון למען הקהילה והוא כלל לא "ביזנס מן" אם הוא היה כזה הוא היה היום מיליונר אך הוא באמת שחיי בצניעות יחסית למה שהוא יכול, גם אצל דניס היתאמנו ומיתאמנים חסרי אמצאים, הוא מקבל את כל מי שמוכן לתת את הלב שלו לזה ובקשר למסלול של שחורה תוך שנתיים, על זה לא שמעתי, הדרך שבא עולים דרגות זה אחת במיבחן שנתי ועוד אחת עם מגיעים באליפות הארץ לאחד משניי המקומות הראשונים באלוף האלופים או למקום ראשון בקטגוריית המישקל הנוחכית, ועובדה אחת, אצלינו בא לאימון מדריך בעל דרגת דאן 2 של ג´ו ג´ו ריו והוא הובס בקלות מפליאה לחניך בעל קיו 3 (חגורה ירוקה), תסיקו את המסקנות בעצמייכם, עכשיו, לא אמרתי "לידפוק את כולם" מהבחינה של ליהיות מניאק ולפוצץ אנשים תמימים ברחוב, היתכוונתי שהפשר לתת מענה הולם לכל אחד מכל סיגנון שיבוא והיתמודד מולי ובזחות דימוי מצבים הגיוניהים לרחוב תמיד נימצאים מוכנים ואפשר לצאת מכל מצב, החישולים אולי לעיני רבים ניראים כהיתעללות מיותרת אך זה חלק חשוב, בואו נגיד שאחד מקיוקו שין קאיי (קארא טה מגע מלא) מיתייצב מול קאראטקא מסורתי רגיל (סימונים) מקה אחת למפתח הלב של הקאראטקא הרגיל והוא מאבד את נשימתו, מיספר מאוושי לשרירי הרגליים והוא לא יכול ללכת, הזה מהמגע מלא יעמוד בכל המקות הללו ויחסוך כוח עד הטיימינג הנכון, ברחוב, אף אחד לא יחלק לך גלידה, היא יתן את המקות הכי חזקות כדי להשביט אותך, קאטות לא יעזרו, כדי ליהיות תמיד מוכנים וכמובן רצוי שלא יווצר מצב בו ניצתרך לישם את זה, תחשבו על זה

aiki-freak

New member
או.קיי, תחשוב גם אתה על משהו..

למה לכסח לעצמך את הגוף והנפש (ולאחרים) במשך שנים אם מראש אתה אומר שהמטרה היא לא להשתמש בזה??? מה יוצא מזה? שאתה מסכן את בריאותך ומסתכן בפציעה חמורה (ואולי נכות לכל החיים) רק כדי "לא לחטוף מכות..." אתה מבין את הפרדוקס פה? הגנה פרקטית ברחוב אתה אומר?.....על סכין שמעת? אקדח? אלה אמריקאית? שוקר חשמלי? תראה לי איש השרדות שמסוגל לספוג דקירת סכין או להתחמק מכדור אקדח...

aiki-freak

New member
קומאר פרנסיס

עושה בספר שלו חלוקה לשלוש סוגים של אמנות לחימה. חייתית, אנושית ורוחנית... אמנות חייתית עושה שימוש בתגובת "הלחם או המלט" והיא מציפה את הגוף באנדרנלין...כך שהלוחם יכול להכות בכוח רב ולספוג כאב רב (אגב, זה שהוא לא מרגיש כאב זה לא אומר שהוא לא יינזק!!) מה הבעיה כאן?...שמי שלומד להגיב בצורה "חייתית" יהפוך את התגובה הזו למשהו שחקוק בו עמוקות ויגיב כך גם למצבים לא מסוכנים באמת וכתוצאה יהפוך לאדם אלים מאוד, מפוחד ורווי מתח, ולאחר זמן מה גופו יגבה ממנו מחיר כבד על אותן "הזרקות אנדרנלין" תמידיות. מעניין לאיזו קטגוריה שייכת אומנות כמו השרדות...

שריר

New member
אתה יודע במקרה את השם של אותו

מורה דאן 2 מהגוג´ו? כי אני פשוט לומד שם וזה לא ממש נשמע לי הגיוני

למעלה