הישרדות ווקר

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
הישרדות ווקר

הי.. 1.כמה עונות של הישרדות ישודרו בערוץ האקשן ? כל העונות של הישרדות ששודרו ביס ישודרו בערוץ האקשן ? האם גם העונות ה-3 וה-4 של הישרדות ישודרו בערוץ האקשן ומתי ? 2.האם הסדרה "ווקר" תשודר בערוץ האקשן ומתי ? מה ידוע לכם על שחקני "ווקר" ? תודה

met3

New member
תשובה

העונות של הישרדות שצפוייות בקיץ: 8-11(כך גללללי אמרה)אז זה אומר ש3,4נראה לי שלא ישודרו ... השאלה היא מתי ???? ולגבי ווקר אין לי מושג...

sivlz

New member
תגובה

תודה על התשובה... למה העונות ה-3 וה-4 של הישרדות לא ישודרו בערוץ האקשן ? אין בכלל סיכוי שהן ישודרו בערוץ ? ומה עם עונות 5-7 של הישרדות,הן ישודרו בערוץ ? ואם כן,מתי ? ואשמח לתשובות לגבי ווקר... תודה

met3

New member
תשובה

עונות 1,2,5,6,7 שודרו בערוץ בקיץ שעבר... וכפי שאתה רואה הם לא שידרו את העונות 3,4 לא נ ראה לי שיש לערוץ זכויות על העונות האלה.. ולגבי עונות 5-7 יש עכשיו שידוריים חוזרים בצהריים של העונות ששודרו בקיץ(עכשיו נראה לי שהם בעונה ה-2)

sivlz

New member
תגובה

תודה על התשובה..אשמח מאוד לעוד תשובות על השאלות ששאלתי על הישרדות ווקר... תודה

met3

New member
מה הקטע...

של הערוץ לא לשדר את העונות 3-4 של הישרדות??? הרי בקיץ הם משדרים את העונה ה-8 שזה האול סטארס(כל הזוכים של כל העונות מ-1עד-7) וזה סתם יהיה דפוק..לגלות מי זכה בעונות האלה בלי לראות את העונות האלה קודם לכן...

b u s t e d

New member
אפשר לחשוב..

נראה לי שזאת בין הסדרות היחידות בעולם שבהן לא חייבים לראות עונות קודם כדי לראות עונה קיימת
...

Fishil

New member
לא לגמרי נכון

ממש לא כל הזוכים מהעונות הקודמות. למשל סנדרה לא שמה (זוכה עונה שביעית). גם בריאן לא (עונה חמישית), ואם אני זוכר נכון גם הזוכה של העונה הרביעית לא שם. האנשים שהם שמו שם זה אנשים בולטים מאוד מעונות קודמות (כולל זוכים כמובן), למרות שיש שם כמה אנשים שלא ברור מה באמת עושים שם (למשל שי אן מהעונה החמישית, שלא הייתה משהו מיוחד). לצערי מהעונה השביעית יש שם רק את רופרט (הסיבה היא כמובן, שהעונה השמינית נערכה בסמוך מאוד לעונה השביעית). אבל בכל זאת, אין ספק שהעונה השמינית לא טובה במיוחד. אני אישית, בתור חובב הישרדות מושבע לא נהניתי יותר מדי. העונה השישית עדיין זוכה אצלי בלי ספק במקום הראשון מבין כל העונות- אך ורק בגלל רוב C. בקיצור, אין יותר מדי למה לצפות בעונה השמינית. אני אישית הבנתי שהעונה העשירית והעונה האחד עשרה הן מעולות. נקווה באמת. בלי ספק מחכה לקיץ. אה, ודרך אגב, העונה הרביעית והשלישית כן שודרו בAXN, לפני 4 שנים בערך (אחרי שהעונות הראשונות שודרו בערוץ 2), ככה שזה לא נכון להגיד שאין להם זכיינות עליהן.

cwn

New member
ובכל זאת

קצת מבאס לראות עונה שמתבססת על עונות קודמות ולא להבין מי חלק מהאנשים שם (רוב, קתי, טום, לקס, לא זוכר אם עוד מישהו מעונות 3-4 היה שם). אני אשמח לראות את כל עונות 1-7 ברצף לפני שישדרו את עונה 8. בנוסף, אם אני לא טועה הסיבה המקורית לעובדה שלא שידרו את עונות 3-4 כשהביאו את 1-2, 5-7 הייתה ששידרו את העונות האלו בעבר, אבל עכשיו שכבר שידרו את כל העונות האלה זה לא גורם מרתיע.

cwn

New member
אה, אית'ן... ../images/Emo13.gif (השרדות 3 - אפריקה)

sivlz

New member
תגובה

יש לך תשובות על השאלות ששאלתי בהודעתי המקורית על ווקר והישרדות ? תודה

cwn

New member
לא, אני רק יכול לתת לך מידע על ווקר

כנס ל-imdb.com וחפש שם walker, תמצא שם את כל המידע שאתה צריך. הייתי נותן לך לינק ישיר אבל אופציית החיפוש נפלה כרגע, אז אני לא יכול לעשות את זה.

sivlz

New member
תודה...

למה אתה לא יכול לענות לי על השאלות ששאלתי בהודעתי המקורית על הישרדות ? תודה

sivlz

New member
המשך

ויש לך עוד מידע על ווקר ותשובה לשאלתי על ווקר ? תודה

cwn

New member
אני לא יכול לענות על שאר השאלות

מהסיבה הפשוטה שאני לא מצוות הערוץ ורק הם יוכלו להגיד לך מה הם מתכוונים לשדר, אם באמת יש צורך בכך ניתן ליצור איתם קשר דרך האתר ולשאול. קישורים על ווקר: העמוד של הסדרה ב-IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0106168/ האתר הרשמי: http://www.sonypictures.com/tv/shows/walkertexasranger/ ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Walker,_Texas_Ranger גוגל הוא דבר נפלא, השתמש בו בחוכמה...

met3

New member
מוזר..

לא ידעתי ששידרו את העונות3-4 בערוץ... אם הייתי יודעת לא הייתי אומרת-רק שיערתי... אז בעצם להוט אין זכיינות רק על 3 עונות(12,13,14) ולא נראה לי שהערוץ יקנה אותם בזמו האחרון או ליתר דיוק בכמה שנים הבאות...

Slomfox

New member
צ'אק נוריס והבעיטה המסובבת D:

צ'אק נוריס והבעיטה המסובבת D:

cwn

New member
מידע על צ'אק נוריס

תוכל למצוא כאן: http://www.chucknorrisfacts.com/page1.html

למעלה