הישרדות-הכל מכור!

Street Spirit 0

New member
הישרדות-הכל מכור!

אז ככה, אני יודעת שזה מעניין, ממכר, מסקרן ומה לא.. אבל לפני שאתם רואים כדי שתדעו כמה דברים: קודם כל, אם קראת את הכותרת נכון.. אז כן, הכל מכור! אף פעם לא התהיתם למה דן נשאר? איך זה שתמיד רוצים להעיף אותו אבל הוא עדיין נמצא במשחק וכל פעם איכשהו הוא ניצל....? אז זהו שהשם המלא של דן הוא "דן מנו" יודעים מזה "מנו"? מנו ספנות! בזכות אבא של דן התוכנית הוקמה, כלומר בזכות הכסף שלו. ועכשיו פנייה לבנות שבנינו.. איך זה שהגבות שלהן לא גדלות? לא גדל להן שערות על הרגליים? נו באמת! מי מאמין לזה?! מביאים להם דברים על מנת שיראו כאלו. ולצופים שצפו בהישרדות האמקראית: נכון שכולם רזו בתוכנית? אז איך זה שהם 20 ומשהו ימים שם ואף אחד לא הוריד גרם אחד? נשמע הגיוני? כן, גם לי לא. יש כל כך הרבה דברים לא הגיונים ומכורים בתוכנית הזאת שזה לא ייאמן.. כאילו ראבק.. עד שיש להם כסף, מקום וזמן לעשות תוכנית מדהימה (ואני לא אומרת שלא) הם הופכים אותה למכורה? תהיו קצת יותר הגיוניים... ומה שרציתי לומר בעצם מכל המגילה הזאת זה: צפייה מהנה ודן אתה אידיוט!

Street Spirit 0

New member
נ.ב

דרך אגב אני לא עדן. בטעות השתמשתי בשם משתמש שלה. עדן: סורי! טעות שלי!!!

זה לא זה

לא אכפת לי שימרו על הגיינה. מה שהפריע לי זה מההיבט האומנותי, התערבות גסה של ההפקה שבלעדיה דן היה כבר מועף ושבט ג'יבארו היה נמחק. איך הרסו פורמט כזה מוצלח. ממעריץ שרוף של הסדרה, הפכתי לאחד שמאחל אסונות לערוץ 10.

למעלה