הישרדות או האי?

סאמוואן

New member
כן אבל זה עדיין

לא משנה את העובדה שאני מאוכזבת... יכול להיות שהוא באמת שינה את דעתו..אבל לא יודעת, כאילו לפי איך שהוא הציג את עצמו כאילו כבן אדם לא הייתי מצפה שהוא ישנה את דעתו כל כך מהר...זה קצת נותן לי חומר למחשבה...

2MayaN

New member
אני יכולה רק לחשוב ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

שהציעו לו דברים טובים אם (לפי איך שאת מתארת) לפני זה הוא לא הסכים לטלנובלות.. אבל אני מבינה שיש אנשים שזה מאכזב אותם.. אגב איזו כתבה זו הייתה?

Yarinv

New member
כתבה גדולה כמה ימים לפני עליית הסדרה

שמוסף סופ"ש של ידיעות אחרונות שהוא אמר שאם וכשהוא צופה בטלנובלות אז הוא צוחק עליהן ושהוא לא אוהב את הז'אנר הזה (לא מילה במילה אבל פחות או יותר
).

2MayaN

New member
אה ראיתי את זה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

אבל לא קראתי
רק ברפרוף..די הייתי שם בשוק שהוא הבן של יגאל תומרקין אז אני לא ממש זוכרת שהוא אמר משהו על טלנובלות
אבל אם הוא אמר את זה ככה זה באמת קצת מאכזב.. it's all for the money (i guess)

DIDI1524

New member
גדולים ממנו אמרו שהם לא ישתתפו בטלנובלות

ובסוף הם השתתפו (גילה אלמגור וליאור אשכנזי לדוגמא) ככה שגם ליון מותר מה לעשות שמשחק זה הפרנסה שלו,ולפעמים מבינים שעושים דברים שגם לא אוהבים בשביל הפרנסה

סאמוואן

New member
בסדר אבל..

יש רק הבדל אחד בינו לבינהם....אליהם לא התמכרתי!! ומה לעשות,אני מכורה לבן אדם הזה...בגלל זה זה מאוד מאכזב...אבל אני עדיין חולה עליו למרות הכל!!

השחקנים הרציניים עושים טלנובלה

כי זה הרבה כסף אז שווה להם , לעשות. אפילו יהודה לוי אמר פעם שטלנובלה זה כאילו ביה"ס למשחק.

ויהודה לוי הוא דוגמא לשחקן?

ועוד שחקן גדול? תעשי טובה. וכן טלנובלה זה כמו בית ספר למשחק, אולי בית צבי, וגם זה אפילו לא כזה נמוך

יהודה לוי הוא קודם שחקן ואז דוגמן.

טוב בסדר הוא לא שחקן גדול אבל עדיין

זה כמו שתגידי שמייקלואיס שחקן

הוא לא ממש שחקן, הוא דוגמן שמשחק אפילו שיודה לוי התחיל בתור שחקן(והדמות ביוסי וג'אגר הייתה טובה) מעבר חזה הוא לא עשה משהו שיש לו את הליגיטימציה להגדיר אותו כשחקן. לא בסימן ונוס ולא שום טלנובלה שהוא עשה

מייקל לואיס הוא תופעה.

ולא יותר מזה. ואני לא חושבת שאפשר לקרוא לו שחקן כי הוא משחק ממש נורא

Yarinv

New member
../images/Emo49.gif לו!

הוא ה"עדי הימלבלוי" החדש של HOT
דווקא הוא אמר שבראיונות שהוא וטלנובלות לא ממש הולכים ביחד, וכן - זאת תהיה טלנובלה...

איזה כיף יב"ז תשחק שם אולי..

אבל הרעיון לסדרה מצעממת.. ויון מאוד הסמיק כשראינו אותו באתר "קשת" והוא גם נראה ביישן, הוא חמוד..=]]

2MayaN

New member
איזה קאסט../images/Emo12.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

שחקנים החמדים הם ליהקו:p אבל לא נראה לי שאני אראה את זה

Super Chuly

New member
חבר'ה, תתחיל ולפרגן!

קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה! שנית, מה אתם קופצים? מעריכים את הבנאדם בתור שחקן? תחילו לפרגן לו ולהעריך אותו לא משנה מה הוא בוחר לעשות! זו הקריירה שלו, הכסף שהוא צריך להרוויח ממנה, הבחירות שלו- רדו מהבחור. גם אם אתם לא אוהבים את הז'אנר, זכותו המלאה של יון או כל שחקן אחר לבחור בחירה לשחק בתוכנית כזו. שיהיה לו המון בהצלחה! אני בטוחה שהוא יהיה נהדר גם שם! למרות שזה מופרך לי מדי לדמיין אותו בתור כתב לענייני ערבים, אם כבר אז כתב לענייני נסיעה בזמן... ליהי :)

NoFaR815

New member
../images/Emo207.gif

ביוםראשון בפרק שלוקחים אותם למחתרת ומסבירים להם הכל אז אסתר אומרת שההורים שלהם היו טיימרים... אז זה אומר שגם הילדים היו אמורים להעלם כי ההורים שלהם לא נולדו... לא? מישהו? הסבר..?

Superboi

New member
יש 15,287 הודעות על זה../images/Emo59.gif

אנחנו לא יודעים למה הם לא נעלמו, וכן, הם היו אמורים להעלם (לפחות חלקם)

2MayaN

New member
אני מציעה שתסתכלי בשרשור../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

של הפרק היומי כמה הודעות מתחתיי כי באמת שאלו את זה כבר הרבה פעמיים אז אולי תמצאי שם תשובות:)

Super Chuly

New member
אולי פתרון?

אני לא הבנתי שההורים שלהם טיימרים, אני הבנתי שההורים שלהם עזרו למחתרת, אבל גם הם וגם הילדים שלהם כולם נולדו על כדור הארץ במאה העשרים, לפני האסטרואיד... ופה הפתרון ליהי :)

למעלה