הישראלי הרע

ריקי זו אני

Well-known member
החשוד עלה על מדים במטרה להימנע מבדיקה או לטשטש את נסיבות נסיעתו עם השניים.
למה?
למה
למה?

לנצל את מדי צה"ל לעזור לשב"חים?
אני חושבת שלבוא ולהסיק מסקנות מאירוע בודד שכזה, שגם האירוע הזה לא לגמרי ברור..., אבל מה שכן האירוע הזה מחזק אצלי את המסקנה שחייבים חייבים לשנות את עצמנו מהיסוד.
אני לא יודעת כמה מתושבי ישראל שאלו את עצמם - מי הוא אותו שב"ח... ובעיקר בעיקר מה גורם לו להיות שב"ח ועוד... מי הוא אותו לא שב"ח... אותו ערבי שיש בידו אישור מטעם והא יעבור את המחסום הצה"לי...
אז אני מבקשת לפתוח בבעיה שמדינת ישראל יצרה לעצמה ביוני 1967... ומסרבת להיגמל... ממנה גם במצבים קשים.
כי אנחנו היהודים חיים במדינת אי. אין מקום בעולם שפתוח לפנינו ואינו כולל טיסה ליעד...
לגבי הערבים? בטח ערביי יו"ש אינם חיים במדינת אי. הם יכולים ליסוע ברכב שלהם על פני עולם...דרך ירדן , פתוחה להם הדרך לעירק, סוריה טורקיה והלאה...
אלה שהעבודה הערבית מהשטחים זולה יותר, גם אם ישנם פערים בגמרים..., ולפועלים מהשטחים 'גרמניה זה כאן'...
הכל סבבה. העגל רוצה לינוק והפרה מתענגת.
אז כשמדינת ישראל תחליט, בניגוד לכל מיני המלצות הזויות של 'מערכת הבטחון' שהגבול בין יו"ש וישובי יו"ש סגור הרמטית... אין פרות יותר ואין עגלים... המחירים יעלו כי בכל אופן ההתפתחות כאן מדהימה והידיים של ה'ישראלים' ממזרח ירושלים או אום אל פאחם לא מספיקים...

למעלה