הישיבה אתמול

Carl Freeborne

New member
הישיבה אתמול

מה היה? מה עכשיו? מה יהיה? יש!!! זו הזדמנות לקטול אותי.

eviv

New member
הפגישה היתה "בסדר בקושי"

הפגישה היתה נורא מבאסת היה אחד שאמר שהוא חא יודע למה אנחנו פה ענו לו על זה אבל בכל מקרה הוא שאל את זה 3 פעמים וענו לו על זה 3 פעמים נורא ביאס אותי חלק אמרו שלא צריך הנהלה ושאין מספיק אנשים וחלק אחר אמר שהנהלה היא הדרך לגייס כל חלק נאם את דבריו ולא מצאתי קשר בין טענה של צד לטענה הנגדית של צד שני אני חושב שאולי "הנהלה" לא צריכה לקום אבל חייבים גוף שיחבר בין הסניפים בין אם זה בהודעות או בהחלטות של ההנהלה גוף כזה יוכל להודיע על פעילויות בטווח קצר שה-ש"ש לא יכולים (בין פעולות)

Carl Freeborne

New member
אאא..

בקשר לסוף דבריך - הש"שים כן יכולים, בהחלט - והם עושים את זה וכל הכבוד להם. אבל כן צריך גוף שיעשה זאת במקומם (באידאל) אבל גם ירכז את סניפי הארץ אחת לחודש... אני לא מפחד מהמילה "מז"א"

cnogl

New member
אני מציע פורום יו"רי סניפים

בשלב המיידי אני מציע להקים פורום יו"רי סניפים במטרה לתאם במהירות ובעילות בין סניפי נוער מרצ השונים בתקופה הקרובה, ולקבל החלטות בנושאים רחבים כלל ארציים הנוגעים לנוער. פורום כזה יכול לקום מיידית ללא כל בעיה ולפעול ביעילות. שלכם, גיל

Carl Freeborne

New member
אבל....

אם מישהו אין לו תפקיד ארצי והוא רוצה לפעול.. לדעתי הוא יהיה מוזמן. פורום יו"רי סניפים.. או בכלל נציגים מכל סניף.. זה מזכיר לי משהו :) אבל יש אנשים שלא אוהבים לשמוע על דמוקרטיה...

למעלה