הישורת האחרונה!

הישורת האחרונה!

טוב, נשארו יומיים עד לבחינה (יום ג', בר אילן) וזו תכנית העבודה כדי להגיע מוכנה אבל לא ממוטטת... בהתחשב בזה שאין לי טעויות באנגלית אני הולכת לעבוד ככה: הלילה- 2 פרקים כמותי ופרק מילולי (עשיתי בבוקר את 11H עם עוד שני פרקים קשים נורא מפסיכו ויצא לי 680-710) מחר- סימולציה 15H+שני פרקים מ-13, ואחר הצהריים שני פרקים כמותיים ושני פרקים עברית. יום ב'- מ-09:00 עד 16:00 באופן מפוזר 10 פרקים כמותיים (אפילו כאלה שכבר עשיתי אבל מזמן), 4 פרקים מילוליים ו-2 של אנגלית (על זמן אבל לא ברצף. משהו כמו 3 פרקים יחד כל פעם). 18:00- חדר כושר עם המילים על הכן של ההליכון/אליפטי/אופניים 19:00- כמה בריכות, ג'קוזי 21:30- מסאג' לשחרור לחצים מחבר שלי 22:00- התחלת התפהכות במיטה בלי להצליח להרדם מרוב לחץ
למישהו יש רעיונות או רוצה לחלוק מה הוא עושה?

nate2000

New member
זה לא קצת מוגזם מידי????

לדעתי בכלל לא כדאי לפתור פרקים זה סתם מעיק ומתסכל. תסמכי על עצמך שאת יודעת הכל ויהיה בסדר

אז זהו ש-

כנראה שאני לא סומכת על עצמי... יש סימולציות שיש לי 4 טעויות כמותי כל המבחן, ויש ש-16. אני חייבת לתרגל את צורת הגישה לשאלות כי הטעויות ברובן הן של חוסר תשומת לב וחוסר זמן.

nate2000

New member
אבל אם לא ילך לך

את סתם תתבאסי ותואי עם חוסר ביטחון לבחינה. מניסיון אישי הבחינה יותר קלה מהסימולציות אז אל תלחצי

edeni1

New member
לדעתי את מגזימה..

עדיף לך פשוט לא לעשות כלום יום שלפני הבחינה..זה סתם עוד לחץ ומעמס על עצמך שיפגע ביכולות שלך בבחינה.. הגוף שלך צריך את המנוחה הזאת..

etiush

New member
ככה

היום פתרתי את 14H, עברתי טוב טוב על טעויות במבחנים אלו ואחרים, תירגלתי שאלות שפחות יושבות לי טוב ועכשיו ממשיכה ל- 15H. מחר אני מתלבטת אם לעשות את 16H + עוד דברים ויום ב לעשות 8+9H או להיפך (להחליף בין מחר ויום ב). הבנתי שכדאי לעשות את 8,9 כי הם קצת יותר קשים, זה נכון?

8-9 קלות מידי...

8+שני פרקים של 9 עשיתי כסימולציה ראשונה והוצאתי 720. 9+2 פרקים של פסיכו עשיתי לפני יומיים והוצאתי 730 בערך... לעומת זאת בכל האחרות אני 680-700. לעשות 2 סימולציות ביום נראה לי לא שפוי. גם לעשות סימולציה ביום ב' נשמע לי מתיש. כמה סימולציות עשית?

etiush

New member
תראי

אנגלית כמעט ולא נגעתי כי אין לי זמן וזו שפת אם שלי ועברי בפסיכומטרי בחלק של האנגלית הוא כמעט 100% הצלחה. אז אני עושה "סימולציות" רק על 4 פרקים: 2 כמותי ו-2 מילולי ברצף. לפעמים אני עושה רק 1 או 2 רצוף בשביל התירגול ובדיקת הזמן. בינתיים פתרתי את המבחן שיש באתר פסיכומטרי, עשיתי בחנים בכמותי של יואל גבע, עשיתי מבחנים של יואל גבע, חלק מ-11H, ואת 14H (שוב בלי אנגלית כלל). לא מתיש אותי הסימולציות דווקא. למדתי בקושי חודש, אבל עברתי על כ-ל ספרי הכמותי של יואל גבע לפי נושאים. אני יושבת כרגע על בין 7-13 טעויות בפרק (מילולי/כמותי), בתקווה לצמצם יותר לכיוון ה-7, כדי שבסה"כ יהיה לי 650 לפחות. כמה את צריכה?

ככה:

אני לומדת גם לבד בבית, התחלתי בספטמבר, אנגלית גם לי היא שפת אם ואני עומדת על 96-100 אחוזי הצלחה (טעויות שטות). על הפרק של מילולי לא עברתי בכלל, חוץ מקצת על מילים כי זה כיף, כי הבנתי שיש לי מעט טעויות (1-4 לפרק, מקסימום 5 למבחן) וככה זה היה עוד לפני שהתחלתי ללמוד ולא השתנה וכנראה גם לא ישתנה (עניין של מזל, או שמכירים את המושג או שלא). אבל כמותי... אויה. במבחנים הטובים מאוד-4 או 5 טעויות במבחן כולו. אבל בגרועות- הגעתי גם ל-16 טעיויות במבחן. ואין לך מושג הרי על איזה שאלות תיפול. אני מכוונת לאזור ה-700, מאמינה שבפועל אמצא את עצמי בין 670 ל-700. מפחות אני אתאכזב, מיותר אני אהיה מופתעת ומאושרת.

etiush

New member
במילולי

הטעויות שלי כ"כ רנדומליות, אם זה פטל שפתאום לא עולה לי שורש, או הבנת הנקרא שפתאום אני נתקפת לחץ כי יש לי רק דקות מעטות לפיתרון... האוצר מילים שלי לא גדול במיוחד, אבל משום מה במילים וביטויים יש לי בין 0-1 טעויות מתוך ה-4. אנלוגיות אני צריכה עוד להשתפשף, היגיון בסדר גמור והשלמת משפטים לרוב בסדר, מידי פעם יש פיספוסים של חוסר ריכוז... זהו בגדול בכמותי אני יותר חלשה באחוזים, הסתברות וגאומטריה (בכלל לא נגעתי בתלת מימד מחוסר זמן וגם זה מופיע שאלה פעם ב..). אלגברה חזק אצלי. לכן היום התמקדתי בשיטות פיתרון נוספות לשאלות מהסוג הבעייתי אצלי. יאללה הלכתי לעשות את 15H

למעלה