הישורת האחרונה...

שמחה2008

New member
הישורת האחרונה...

אמנם כותבת במסרים, אבל זמן רב לא עדכנתי...
עדיין צריכה לתפוס את עצמי חזק ולחזור ולומר שזה קורה כי מתקשה להאמין.
הזמן עובר, בתחילה יום ועוד יום, אח״כ שבוע אחר שבוע ועכשיו, שבוע 34, ושוב הזמן נהיה איטי עד מאד.
מצד אחד מחכה לו כ״כ שממש כואב לי בחזה... מצד שני, הראש אומר שייוולד כמה שיותר מאוחר כדי שאספיק להגיע למצב של חלב שאוב ומספק.
אני מרגישה לחלוטין לפני לידה. מבולבלת, לחוצה, מתרגשת, מתוחה, המחשבות נודדות כל העת אליו, לא׳, ללידה, למה שאחריה בבית חולים ולמה שאחריה בבית.
מתרגשת כמו שלא זוכרת את עצמי.
תחושה של התחדשות וציפייה שלא הרגשתי זמן רב.
וזה לא שלא קרו דברים משמחים (וגם אירועים עצובים נורא כפי שחלק מכן יודעות), אבל התחושה שלמעלה משש שנים של התמדה וחתירה לילד עומדות להסתיים בקרוב, היא תחושה שממלאה את הלב עד כדי התפקעות.
ואיזה תהליך מדהים עובר עלינו. שותפות מופלאה עם א׳ שהיא יחידה ומיוחדת ותחושה כ״כ טובה של אמון מלא עד כדי שאני ממש מצליחה לדמיין אותו בבטן, מרוצה...
מאחלת לכולן כאן להרגיש כך בקרוב מאד.
אם אני הגעתי עד לכאן, כנראה שהנחישות וההתמדה מנצחים!
והיום, יום שבו אני נרגשת מאד. ה״תינוק״ שלי שבבית חגג 8. שמחה גדולה, אבל גם תזכורת לזמן שרץ לו. ואולי גם יש יתרון לאח גדול ובכל מקרה, זה מה שזומן עבורנו ואנחנו מקבלים זאת בשמחה ואהבה!
לילה טוב ובשורות טובות לכוווולן!

VNRN

New member
אתם וא' זכיתם בשותפות מדהימה!

מכירה רק קצה קצהו של הקרחון ונפעמת כל פעם מחדש. הלוואי עלינו תהליך כמו שלכם - אנחנו בדרך לשם...
א' נראית מדהים ואת נראית כ"כ שלווה ומאושרת, למרות כל הטרדות שמעסיקות אותך. תענוג לראות אתכן ביחד!
חיבוק ענק לשתיכן
. אני בטוחה שהלידה תהיה מרגשת מאוד. הייתי שמחה להיות זבוב על הקיר בלידה שלכם. אבל בעצם אפילו לזבובים לא יהיה מקום בחדר הלידה שלכם

מחכה לשמוע חוויות על האימון להנקה. מקווה שיהיה לי הכוח ללכת בעקבותייך.
חושבת עליכם המון

Rainbow37

New member
איזה מרגש

אתם כבר כ״כ קרובים שזה מדהים! אוטוטו ואת חובקת את הילד שחיכית לו שנים כה רבות. איזה אושר ושמחה.
התהליך שלכם ממש מעורר השראה. הלוואי וכל התהליכים היו ככה. זורמים, פתוחים, מכבדים וחמים. את וא׳ מעוררות הערצה. אני מאחלת לכן לידה קלה ובזמן הנכון. אני מאחלת לך שתניקי את ילדך. אני כבר מדמיינת אותו בזרועותייך הטובות והמחבקות עם חיוכך הקורן. אני כבר מחכה לשמוע ממך את הבשורות הטובות.

מירבי*

New member
שמחה וששון

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך,מרגש מאוד.
הסיפור שלכם הוא בהחלט דוגמא לנחישות והתמדה ואני מאושרת לקרוא ולדעת שאתם אכן בישורת האחרונה.
ההתרגשות שלך עוברת דרך המילים שאת כותבת ואני בטוחה שההתרגשות תגבר ותתעצם כשתגיעו לרגע הגדול

עוד ממש קצת והתינוק שלך יהיה בזרועותייך,מחכה לעדכונים משמחים.
שבת שלום ובהצלחה

ואוו!

איך הזמן עובד מהר אצל אחרים

אני לא מעודכנת בכל הפרטים......אני שמחה שבסופו של דבר, כפי שאני מבינה, הצלחת להגשים את החלום של ההנקה.
מאחלת לכם שהקטנצ'יק יצא בזמן, שהחלב יהייה "מוכן" והכי חשוב שתהייה לידה קלה ובריאה.
אני ממש מתרגשת בישבילך, וכיף לקרוא על היחסים הנהדרים בינך לבין א'.

איזה כייף אכן הישורת האחרונה...

אם הגעתי לכאן,כנראה שהנחישות וההתמדה מנצחים!!!!!!
אכן כך...סופשבוע נעים ורק בשורות טובות לכולםםם אמן!!

richel1

New member
כל כך משמח לשמוע

שמחה2008, כשמך הסבת לי כרגע הרבה שמחה!
כל כך מתרגשת שהצלחת בסופו של דבר להגשים את הרצון העז שלך להניק!
מקווה שהזמן שנותר יעבור במהירות ובקלות.

כיף אמיתי לקרוא את ההודעה שלך.

מעין 100

New member
כל כך מגיע לך!!!

למרות שאיני נוטה להגיב, ומסתפקת בהשתתפות דוממת, הפעם לא יכולתי להישאר בשקט...
שמחה יקרה,
כפי שכתבו פה אחרות, את באמת דוגמא ומופת לנחישות והתמדה וההוכחה לכולן שלמרות הקשיים והדרך הפתלתלה והארוכה, בסוף זה משתלם ובגדול.
אני מעריצה את אופן ההתנהלות שלך, ולמרות כל מה שעברת המשכת לשמור על אופטימיות וגם לא שכחת לרגע להתסכל סביבך ולראות את הזולת ואת א' שלך.
מאחלת לך שהכל יעבור בשלום והקשר המופלא שלכן כפי שאת מתארת יישמר.
וכן, גם שתניקי את בנך היקר, כמו שאת כל כך רוצה.
חיבוק גדול

hope4good

New member
לא יאמן! וכל כך מרגש!

חלום שמתגשם, ובדרך כל כך מקסימה. מצפה בקוצר רוח לעידכונים המשמחים שעוד יבואו. אתן שתי נשים אמיצות שהיה לי מזל להכיר אישית ופשוט כיף לראות אתכן ביחד ולחוד. שימשיך בשלום ושתגשימו את כל מה שאתן חולמות עליו, כולל שתצליחי להניק את הקטנצ'יק כשיגיע. תודה על העידכון המרגש והמעודד, ממני

שמחה אהובה!!!

יקירה שלי איך שמחת אותי עכשיו!!
אני מאשרת בשבילך וכל כך שמחה על הקשר הטוב עם א'. באמת זכית!
מחזיקה אצבעות חזק חזק עד הסוף הנפלא ללידה קלה ושתזכי לחבוק את בנך שכה חיכית לו.
נשיקות וחיבוק גדול

איזו התרגשות

זוכרת את התקופה הזאת, כשכבר ממש ממש קרובים ומעבר לאופק כבר רואים את הסוף...
מקווה שהשבועות האחרונים יעברו לכם במהירות, ותגיעו לסוף המסע בשמחה ובאושר!!

MAMALY

New member
אם תמשיכי לכתוב ככה אני עושה עוד פעם

מאוד מרגש
ציפיה ממכרת

מתרגשת איתך ומצפה

למעלה