היריון...

ענברבור

New member
היריון...

תקשיבו... אתמול שכבתי עם מישהו... הוא היה עם קונדום, אני בלי גלולות, הוא גמר בפנים, כשהוא יצא ממני, הקונדום נשאר טיפה בתוכי, וכשהוצאתי אותו הוא התגלה עם ממש טיפה גמירה... זה היה יום אחרי שסיימתי את המחזור... האם אני יכולה להיכנס להיריון בלי לקחת פוסטינור? או שאני חייבת לקחת? כי זה לא בריא...

כמה זמן אחרי מחזור את?

ולא הבנתי מה זה "כשהוצאתי אותו הוא היה עם ממש טיפה גמירה" אם הקונדום לא היה קרוע אין לך סיבה לדאגה.

ענברבור

New member
יום...

והכוונה הייתה שהוא גמר ואז יצא, וכשהוא יצא, הקונדום עדיין היה בחציו בפנים, וכששלפתי את הקונדום היה בו ממש טיפה קטנה של גמירה, ז"א שהשאר עלול להיות בתוכי...

גבר31

New member
ענברבור

ענברבור מתוקה הוא היה צריך ללפף למעלה בקצה הקונדום איזולירבנד או היה צריך מידה קטנה יותר..חחחחחחחחחח

LunasRose

New member
מסר מסקסית23

אחותי את חייבת לקחת, כי אפילו בטיפה אחת קטנה יש אלפי זרעונים אל תתמהמהי תיקחי פן תיפגעי וחבל

ענברבור

New member
כן אבל רונית,

פוסטינור הזה נורא מסוכן וזו אולי הפעם הרביעית שאני לוקחת את זה, והפעם זה לא כ"כ דחוף אז אני מתלבטת אם לוותר על זה הפעם...

LunasRoze

New member
מה עדיף להכנס להריון?

וחוץ מזה את לא לוקחת את זה בקביעות ותגידי הכדור פוסטינור האחרון לקחת לפני 3 חודשים או פחות? כי אם עברו 3 חודשים את יכולה לקחת

לא...

מה עדיף..להיכנס להיריון או להרוס לעצמך את הרחם ולהיות עקרה באמת החלטה קשה פוסטינור המינימום שבמינימום לקחת בהפרשים של חצי שנה אבל 4 פעמים...זה המון גם בהבדלים יותר גדולים לא יודע אם כדאי לה לקחת פוסטינור תלוי כמה זרע נשאר בתוכה אבל כדאי לה להתחיל להיות יותר זהירה

מנסיון אישי..

הכדור הזה לי אישית לא עזר.. אבל תקחי אותו וכמה שיותר מהר אל תקחי סיכון.. בהצלחה..

לגבי הפוסטנור הזה..

לא לקחתי אותו אף פעם, אני יודעת על סמך הפרסומות של זה, ואני חושבת שמי שרוצה להמנע מהריון לא רצוי, שפשוט לא תקיים סקס לא רצוי או שתקח גלולות על בסיס קבוע. ואי אפשר להכנס להריון אחרי שהמחזור נגמר לה בדיוק. ביוץ מתרחש 14 יום אחרי סיום המחזור. בכל אופן אין לך מה לדאוג ענברבור. ואם אני טועה, בשמחה אני אתן לך כמה טיפים לגבי ההריון. קחי טיפ אחד... אל תלדי בסורוקה.

פוסטינור לא עוזר במאה אחוז...

כמו שקונדום לא עוזר במאה אחוז גם לפוסטינור אין מאה אחוז הצלחה והביוץ לא חייב להתרחש 14 יום אחרי סיום המחזור הוא יכול להתרחש גם הרבה לפני וחוץ מזה..זרע יכול לחיות בגוף האישה שבוע ואפילו יותר...

soofgania

New member
לוטוסית

לא כל הנשים יכולות להשתמש בגלולות,למשל לי אסור גלולות בגלל שאני מעשנת.הברירה היחידה היא קונדום!

סופגניה כנסי

אני חושבת שמי שיודע לשמור לא צריך בכלל אמצעי מניעה, בתנאי שזה עם אדם קבוע ולא סקס מזדמן.

ריקו26

New member
ומה עם מחלות מין?

ממליץ שתבדקי דחוף לאיידס, זיבה, הרפס, עגבת ושאר פיטריות

למעלה