היריד

היריד

רותי!! יישר כוח לך ולכל מי שעוד ארגן את היריד.היה ארגון מצוין,נעים ובלגן מאורגן.כל הכבוד!!!

כל הכבוד

מקווה שעשיתם הרבה כסף לכל המטרות הטובות... אני אישית תרמתי יותר משהתכוונתי - איבדתי שטר של 100 ש"ח איפשהו על הדרך....
אז יוצא שקניתי מכנסיים ב110 ש"ח במקום ב10... טוב, כפרות

באמת שהיה כיף! תודה רבה

תודה לכיתה ז' שגילו אחריות, עבדו קשה והרימו פרוייקט ראוי לשמו. המשיכו כך והראו דוגמא לדורות הבאים. תודה לכל התנדבים באירגון חפצי יד שנייה - המיון, הקיפול, התמחור. הרעיון מעולה 3 פעמים: 1. נהנה האדם שמרוקן את ביתו וגם לא זורק לפח. 2. נהנה הקונה מחפץ שחפץ בו אך לא נעשק. 3. נהנים האנשים שזקוקים לעזרת הגמ"ח. יישר כח גדול לרותי חדד! אשמח לעזור בירידים הבאים... איילת

היריד

היה כיף להסתובב בין בדוכנים ובמועדון ולהשתתף בחגיגה הגדולה! כל הכבוד לרותי, לכיתה ז' ולכל מי שעבד כבר כל כך הרבה זמן!!!
אביטל קרצנר

אלי202

New member
הירידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני מרגיש שלא ניתן להתחיל יום עבודה בלי להתייחס ליריד שהתקיים אתמול ביישוב ( קפה כבר שתיתי) זאת הייתה חגיגה אמיתיתתתתתתתתתתת תענוג היה לראות, להסתובב, לקנות (אותי מינו להיות אחראי על הטוסטים - כן, על הטוסטים - האמת אהבתי את זה). אני רוצה לברך את כל העוסקים בדבר - את ילדי כתה ז' - כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדד על אירגון, השקעה , נכונות ובמיוחד על השותפות (שלטעמי אחד הדברים היפים שראינו כאן בכפר בזמן האחרון) שהם ככיתה בחרו בה - אני מאמין שדרך רותי ניתן יהיה ללמוד הרבה על השותפות , המפגשים עם נציגי הכיתה , עם נציגי ההורים של כיתה ז' ועוד....................... רותי את אחל'ה - ישר כח על הכלללללללללל את גדולההההההההההההההההההההה. איילתתתתתתתתת - גם לך יישר כח על הכלללללללללללל כן, גם את גדולהההההההההההההה למחנכת הכיתה , להוריי כיתה ז' ולכל אחד ואחת שהיו וסייעו ( אם אני אצטרך לרשום את שמותיהם כאן בטוח שיקח לי יום שלם). כללללללללללל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

g i t t i t

New member
אכן יישר כוח

כל הכבוד על הזמן שהושקע בהכנות ליריד. מקווה שאכן היה שווה

שפרים

New member
כל הכבוד לרותי ולכיתה ז' ולאיילת ולכל העוסקים

במלאכה, כן ירבו כמותכם

digikids

New member
היה ממש כיף!

כל הכבוד ל.. כתה ז' מחזור כ"ב!! וכמובן לרותי ולכל מי שעזר.. היה נעים לראות הרבה אנשים בבאזר.. אני אישית ישבתי בקופה ומכרתי כרטיסי הגרלה/פעילות בקשה לשנים הבאות: תביאו אתכם כסף קטן! היו הרבהה שטרות 100/200/50 אבל היה קצת עודף..לא משנה.. בכל מקרה היה כיף וכל הכבוד לכולם!

רותי777ח

New member
תודות

אז קודם כל תודה ענקית לילדי כתה ז'. אני חושבת שלא קל "לחלוק" פרויקט שכזה בעיקר בגלל שמדובר בפרויקט הכי גדול שנערים ונערות אלו עשו עד היום והם עמדו בשותפות בבגרות וברגישות יוצאת דופן וראויה להערכה. כפי שאמרתי להם פנים אל פנים, אני חושבת שאחרי שמארגנים ארוע שכזה שהיה מאורגן למופת, עשיר, ססגוני וכייפי אז בפעם הבאה שבבית הספר שלהם או בתיכון יעלו רעיון לפרויקט גדול הם לא יהססו לגשת כי הם כבר "עשו את זה" וזה הישג שאף אחד לא יכול לקחת מהם והוא גם ילווה אותם הרבה זמן. אז רק שתדעו שאני מעריכה!! ואני אשמח לשתף פעולה גם בדברים אחרים. וכמוכן מרים שהובילה, דחפה, העירה והאירה. וכמובן ההורים שהיה תענוג לעבוד איתכם ולצדכם ולשוחח על סוגיות עקרוניות יותר ועקרוניות פחות!! באשר ל"יד-שניה" יש לי הרבה תובנות ומסקנות ומחשבות שעדיין לא מגובשים לכדי חומר כתוב, אבל תסמכו עליי שגם זה יגיע. בנתיים אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים: - לאיילת שמהרגע הראשון קפצה לעגלת השגעון ועד הסוף ממש (משהו כמו אחת עשרה בלילה) עמדה לצדי. - לגוני ושלה שבלי עבודתם הבלתי נגמרת לגיוס מתנדבים פשוט לא היינו מצליחים לעשות את זה. - לכל הממיינות (כן, כולם היו נשים) שאני לא יכולה לציין את כולכן, אבל הייתם נ ה ד ר ו ת. אבל הייתה אחת שהתמידה במיונים כמה וכמה פעמים - יעל כהן!! - יעל היתה גם חלק מהמתנדבים שמכרו ביריד עצמו. יחד איתה עבדו קשה חיה, אורה, רוני, גוני, חמוטל, שלה, יא יא, זהבה, הפרוכטרים, יהב ושני ילדים מקסימים דניאל ויונתן שהתנדבו ועמדו שעות בדוכן המשחקים. ולאיציק וברני שסחבו, הרימו הביאו והחזירו - תודה ענקית!! היו עוד רבים ולא הזכרתי את כולם - אני מתנצלת מראש. על כל פנים לא ניתן היה לקיים את הפרויקט הזה בלי כל העזרה הזאת קטנה ככגדולה. תבוא עליכם הברכה. שבת שלום, רותי

למעלה