תודות
אז קודם כל תודה ענקית לילדי כתה ז'. אני חושבת שלא קל "לחלוק" פרויקט שכזה בעיקר בגלל שמדובר בפרויקט הכי גדול שנערים ונערות אלו עשו עד היום והם עמדו בשותפות בבגרות וברגישות יוצאת דופן וראויה להערכה. כפי שאמרתי להם פנים אל פנים, אני חושבת שאחרי שמארגנים ארוע שכזה שהיה מאורגן למופת, עשיר, ססגוני וכייפי אז בפעם הבאה שבבית הספר שלהם או בתיכון יעלו רעיון לפרויקט גדול הם לא יהססו לגשת כי הם כבר "עשו את זה" וזה הישג שאף אחד לא יכול לקחת מהם והוא גם ילווה אותם הרבה זמן. אז רק שתדעו שאני מעריכה!! ואני אשמח לשתף פעולה גם בדברים אחרים. וכמוכן מרים שהובילה, דחפה, העירה והאירה. וכמובן ההורים שהיה תענוג לעבוד איתכם ולצדכם ולשוחח על סוגיות עקרוניות יותר ועקרוניות פחות!! באשר ל"יד-שניה" יש לי הרבה תובנות ומסקנות ומחשבות שעדיין לא מגובשים לכדי חומר כתוב, אבל תסמכו עליי שגם זה יגיע. בנתיים אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים: - לאיילת שמהרגע הראשון קפצה לעגלת השגעון ועד הסוף ממש (משהו כמו אחת עשרה בלילה) עמדה לצדי. - לגוני ושלה שבלי עבודתם הבלתי נגמרת לגיוס מתנדבים פשוט לא היינו מצליחים לעשות את זה. - לכל הממיינות (כן, כולם היו נשים) שאני לא יכולה לציין את כולכן, אבל הייתם נ ה ד ר ו ת. אבל הייתה אחת שהתמידה במיונים כמה וכמה פעמים - יעל כהן!! - יעל היתה גם חלק מהמתנדבים שמכרו ביריד עצמו. יחד איתה עבדו קשה חיה, אורה, רוני, גוני, חמוטל, שלה, יא יא, זהבה, הפרוכטרים, יהב ושני ילדים מקסימים דניאל ויונתן שהתנדבו ועמדו שעות בדוכן המשחקים. ולאיציק וברני שסחבו, הרימו הביאו והחזירו - תודה ענקית!! היו עוד רבים ולא הזכרתי את כולם - אני מתנצלת מראש. על כל פנים לא ניתן היה לקיים את הפרויקט הזה בלי כל העזרה הזאת קטנה ככגדולה. תבוא עליכם הברכה. שבת שלום, רותי