היריד של "יתד נאמן"

מני 23

New member
היריד של "יתד נאמן"

לדעתי מי שלא בא פשוט פראייר, יש שמה דברים מתצוגה וכאלה במחירים מצחיקים. אני למשל למי שמבין במצלמות קניתי שם מצלמה דיגיטלית 4 מליון של סוני דגם 77 למי שיותר מתמצא ב 1590 שקל ורק למען הידע באתר זאפ זה מופיע הכי בזול ב 3495 . ויש עוד הרבה דברים. הכל באחריות של היבואן. אני ממליץ להגיע.

אהלן

לא ייתכן כזה פער במצלמה. כנראה זה שני דגמים. אגב, יש לך מושג למה תנור של אלקטרה עולה 3190 ש"ח כזה יקר? מה קורה עם פקסים? יש דברים מענינים? תן עוד פרטים כי כל היום התלבטתי ובסוף לא הלכתי כי זה היה נראה לי לא זול במיוחד? ותן פרטים גם על הדברים הפגומים מהי רמת הפגימות ומה המחירים. תודה.

מני 23

New member
אהלן וסהלן..

אז ככה עניבות אין שם. בקשר למצלמה מדובר בדיוק באותו דגם אלא פשוט זה מתצוגה, ואני מדגיש שזה אם אחריות מלאה לשנה. ובקשר לשאר הדברים אז ככה שמאוד מיהרתי ולא הספקתי לראות, אני ממליץ לך לקפוץ מחר ואני מבטיח לך שלא תתחרט, ואולי אפילו תשלח הודעה ותכתוב לי תודה.

חנוך617

New member
דוקא אני לא התלהבתי

אמנם היתה שם מערכת שמע אחת מוצלחת של סוני ב 1490 שקל דגם 220, אך מערכת אני לא צריך. לגבי שאר הדברים מצאתי כריים בזול יותר משם.

מני 23

New member
כסף אני מבין..

גם צורך אפשר להבין, אבל זמן.... אין לך זמן? מה אתה זה אריק שרון? או שאתה זה קונדוליסה ריס? או שפשוט אתה כל כך עסוק בפורום שאין לך זמן לכלום? תגיד אגב אתה בחור או אברך או מה?

מני 23

New member
נו.. נו..

לא ברור! אבל אני מניח שזה בגלל השעה אז לילה טוב..

מני 23

New member
אהלן וסהלן..

אז ככה עניבות אין שם. בקשר למצלמה מדובר בדיוק באותו דגם אלא פשוט זה מתצוגה, ואני מדגיש שזה אם אחריות מלאה לשנה. ובקשר לשאר הדברים אז ככה שמאוד מיהרתי ולא הספקתי לראות, אני ממליץ לך לקפוץ מחר ואני מבטיח לך שלא תתחרט, ואולי אפילו תשלח הודעה ותכתוב לי תודה.

מני 23

New member
אין לי יתד לידי..

מי שנמצא ליד העיתון יתד נאמן ויכול לענות זה יהיה דבר חשוב.. המקום זה במרכז פיס קהילתי מול בית החולים מעיני הישועה ..

חנוך617

New member
חשוב לציין שזה

יהיה גם בירושלים. אולי אליך זה לא נוגע, אך אני מאמין שיש פה ירושלמים. כגון, מענינת מאד...

בני ברק

New member
באיזה שעות?!

ליד בית החולים מעייני הישועה,אבל באיזה שעות? המכירה היא ע"י אירגון מסויים, או חנות מיסחרית? ומה תפקידה של "יתד" בזה?

למעלה