היריד במודיעין

היריד במודיעין

היי, אנחנו רוצים להעמיד דוכן במודיעין של כל מיני מוצרי תינוקות הבנו כי ישנו מרכז מסחרי במודעין ששם יש דוכנים וכי יש דוכנים בקניון אשמח באם תוכלו לסייע לי מי מביניכם יודע מכיר, כמה עולה כל דוכן? האם הוא מחזיר את ההשקעה באילו ימים מתקיים היריד? האם הקניון שבר את המרכז המסחרי? תודה רבה לכל המשיבים.

HayaBee

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gifהיריד המוכר והפעיל במודיעין

הוא היריד בישפרו סנטר שמנוהל על ידי תיקי, יש הודעה שלה כאן בפורום - אינדיאנית.....הכינוי שלה תמצא באדום. העלות 140 שח והיריד מתפקד היטב. את כל השאר תצטרך לבדוק בעצמך אין דוכן אחד כדוכן אחר, אם תחייך יפה תקנה לעצמך יותר לקוחות......חלק להן גם פרחים זה ישכנע להגיע לדוכן....גימיק לפתיחה של דוכן חדש ...שישימו לב לכך שהגעת. הקניון הוא הקניון, לא כולם אוהבים להיכנס לקניון שעדין בבניה ויש הרבה עבודות בניה במקום אז....קח צאנס ותתחיל אצל תיקי כי הקניון הוא קניון ובינתיים אנשים אוהבים את מה שהם מורגלים אליו.

ברביונה

New member
עדכון קטן..

אכן יש ירידה חדה בכמות האנשים שמגיעים לישפרו היריד לא מתפקד היטב כרגע בעקבות הקניון- יש גם דוכנים קבועים שעזבו - אך התקווה שמשבוע לשבוע ישתפר. יש לציין שתיקי הייתה הגונה והורידה את המחיר ל- 110 ש"ח וחוץ מזה מאוד פשוט לפרוק סחורה האוטו ממש צמוד אלייך. בסך הכל כן ממליצה לך לנסות שם - בהצלחה.

כמה אירועים במודיעין

אירועי הקיץ במודיעין- דוכני מזון ודוכני מכירות-אירוע ענק מתקבלים דוכני מזון, דוכני מכירות,מתנפחים, סדנאות האירוע יתקיים בפארק החולה הגדול במודיעין בתאריכים: 17.7 ובתאריך 28.8 בתוכנית- הופעה של מאיה בוסקילה, ערוץ הילדים, הפעלות לילדים, דוכני מזון, מתנפחים, דוכני אומנים ומכירות ועוד צפויים להגיע כ- 15.000 איש האירוע מתקיים מזה עשר שנים בהצלחה רבה קולנוע לאור ירח - פסטיבל סרטים ישראלים לאור ירח במודיעין במתחם ONE דוכני אומנים ומכירות בית קפה והמון אטרקציות במקום 30-31 ביולי בשעות הערב בתוכנית -יוקרנו סרטים "שרק" ו-"כוורת" על מסך ענק, מופעים מוסיקליים במקום יפתח בית קפה ודוכני מזון סדנאות ילדים ועוד שוק ססגוני של דוכני אומנים ומכירות ועוד... מתקבלים דוכני מזון, דוכני אומנים ומכירות וסדנאות ילדים האירוע יפורסם בכל העיתונים ובאמצעי התקשורת השונים צפויים להגיע המוני אנשים

תודה רבה לכולם

עזרתם לי מאוד ובעיקר אלו ששלחו לי מיילים פרטיים, את השיעורי בית שלי הבנתי, בקניון זה אחת לחודש והמפיק של הוא אבי, הקניון באמת לא כ"כ בנוי ואנשי מודיעין עדיין לא הפנימו את נושא הקניון הממוזג. לגבי היריד בישפרו:" אומנם תיקי עשתה מעשה שלא כל מפיק עושה והורידה את המחיר מ140 ל 110 אבל זה לא רק (והדגש הוא על ה"רק") מטוב הלב ששופע ממנה אלא מכך שהיא ריאלית והבינה כי אם לא תוריד עכשיו היא תישאר עם הרבה פחות דוכנים ממה שיש לה כיום. למען ההגינות אספר כי ביקרתי לפני חג הפסח במתחם של ישפרו וכי המקום היה מלא ושוקק חיים הן מבחינת האנשים והן מבחינת השפע של הדוכנים, ביום שישי האחרון כאשר ביקרתי במתחם חשכו עיניי, הרבה דוכנים לא הציעו את מרכולתם וכששאלתי לגביהם אמרו כי הם עזבו (לדוגמא העוגיות והקרמיקה) אחרי קובץ המיילים שקיבלתי על כך שאולי כדאי לי לנסות אבל ממש לא לצפות וכי הרוכלים התחילו להבין שחבל לבזבז יום שטוף שמש על עמידה אחרי דוכן בחום חמסין בלי טיפת אוויר במקום להנות בים

ענתלה11

New member
שימרו מרחק

בשבוע שעבר אחי השתתף ביריד זהה ליריד המפורסם, כתושבת מודיעין חוץ ממודעות קטנות בעיתון האירוע כמעט ולא פורסם הגיעו סה"כ כ- 3000 איש ולא 15000 אף על פי שהובטחה אותה כמות. רוב הדוכנים לא מכרו, אחי מכר אוכל ואמר שהיה נורא, דוכני האוכל עוד איך שהוא עבדו אבל בכלל הצפי לכ"כ הרבה אנשים הביאו 3 דוכנים מכל סוג אוכל כך שגם כאן זה היה כישלון...

מודיעין

השתתפתי באירוע בעמק החולה במודיעין, זה לא מדוייק שלא היו אנשים. היו המונים ( לטעמי אפילו מה שהובטח) אבל לא היו קניות אצל רוב הדוכנים. לדעתי זה קשור להלוויות החיילים החטופים שהתקיימו באותו יום, וכן לכפילויות ( והרבה יותר ) של דוכנים בעלי סחורה זהה. לגבי הקניון, לפי מה שהבנתי מכמה חברות שגרות בעיר, הקניון שוקק חיים ומלא בני נוער, צעירים ,ילדים ועוד... לאחר ש14 שנה לא נפתח קניון במודיעין- צפוי שתהיה כזו התלהבות. אני משתתפת בשבוע הבא ביריד של אבי בקניון ואשמח לעדכן איך היה. בכל מקרה אין כרגע עוד מקום לדוכנים נוספים בקניון מודיעין כי ההרשמה מלאה ( 22 דוכנים ). בהצלחה לכולם!

למעלה