היריד בגלילות

היריד בגלילות

שלום לכולם אני חדש כאן רז ברוכים הנמצאים ברצוני לציין לטובה את מארגן היריד בגלילות ששמו דני יחד עם עוד שותף אמנם בשבת האחרונה לא היו כמעט מכירות שם אני מעריך שזה עוד ישתפר אבל אני חייב לציין שבגלל חוסר במכירות המארגן לא גבה תשלום מאף דוכן!!!! משהו שאני לא מאמין שקיים אצל אף מארגן... אז לכו ותנסו אני בכל מקרה כבר לא אגיע לשם כי אני מגיע מרחוק אבל הרגשתי צורך לשבח את המארגן

צודק!!

צודק אני מסכים עם כל מילה שלך , אך לעומתך אני מתכוון להגיע שבת הבאה בע"ה..

JORDANKING

New member
יריד בצומת גלילות

דווקא המידע שאני קיבלתי הוא לגמרי שונה. אני הבנתי שהיריד נמצא בקנטרי בצומת גלילות ולא כך היה. אני גם הבנתי, מבעלי דוכנים שהיו שם וסגרו ו/או ברחו משם שהם כן שילמו רק לא מחיר מלא. אז כדאי מאוד לדייק ולא להטעות אחרים, במיוחד כשאתה חדש. ובנימה אופטימית זאת, בהצלחה.

מנגה22

New member
אוליי

מי שברח ולא השלים את מחויבותו ליריד שילם .. אני כבר ניתקלתי במצב דומה.. שבעל היריד אמר לי שבגלל שסגרו באמצע הוא לא הרגיש צורך ללכת לקראת . טוב לשמוע שהיה נחמד למרות חוסר באנשים..קורה.. עוד מעט זה מגיע.. הקייייייץ אני בטוחה שבקיץ לכולם תהיה הרבה יותר עבודה:)

אז המידע שקבלת הוא מוטעה

אף אחד לא שילם נקודה אני הייתי שם עד הסוף אז כדאי שתדייק אפילו שאתה ותיק כדי לא להטעות אנשים....

JORDANKING

New member
אז המידע שקבלת הוא מוטעה

ההוכחה לכך תהייה השבת הקרובה שתבוא עלינו לטובה. אתה תראה בדיוק מי הדוכנים שיהיו, וכמו שאני יודעת ומכירה קצת יותר טוב ממך, לא יהיו אותם הדוכנים שהיו בשבת שעברה. יש פתגם שאומר: אין חכם כבעל ניסיון. ובנימה אופטימית זו: המשך לבזבז את זמנך וליהנות מלא לעשות כסףףףףףףףףף ועוד בשבת.

אני אישית

לא מתכוון להגיע לשם והיריד אכן נערך באיזור הקאנטרי וברור לי שאלה שהיו לא יהיו לפחות רובם אבל עדיין תשלום לא נגבה מאף אחד

JORDANKING

New member
אתה אישית

ועכשיו באמת הצחקת אותי - לא תהייה שם???????????? חחחחחחחחחחחח

lcls

New member
כל הכבוד

גם אנו היינו שם והתבאסנו אבל כל הכבוד למארגנים שלא גבו תשלום אנשים נדירים נרות וסבוני אהבה

למעלה