הירח לוחש לשמש

horneyboy

New member
הירח לוחש לשמש

מוקדש ל-Kitty the Cat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הירח לוחש לשמש, מספר לה בטרם כליל יעלם את אשר התרחש בליל אמש. מספר על הדשא בפארק השקט, מספר הוא על זוג ועל לילה לוהט. כן, עלייך ועלי הירח דיבר, ממהר פן השמש אותו תסנוור. מספר איך השקט לפתע הופר, עת הגענו לפארק - והיצר גבר. נישקתיך נשיקות רטובות וקצרות, בלשוני בך חקרתי פינות נסתרות. את היית למולי כמעיין מתגבר עסיסך על פני לזלוג לא גומר. את קולות תשוקתך הירח שמע, הכוכבים בגללם סבבו במהומה. ונפל הכוכב שהכי השתולל, ולך תחושה עלאית הוא עולל. התפתלת, התכווצת ללא הרף בליל, כן, ממך כל הטוב את הכוח שואל. מספר הירח על גופות מתפתלים, על חום, נשימות ועירבוב של נוזלים. את הייתי מעלי, מתחתי, מצדדי, שוב ושוב את צעקת "לי עדיין לא די!". ואני לך מסרתי את כל ישותי, לך כל נוזליי - מלכתי, יפתי. גופותינו הפכו לנחשול של ערגה, הזורם ללא סוף מפסגה לפסגה. והנה כבר נופל לו כוכב אחרון, ואנו לקראת הסיפוק העליון. שיא אחרון שאותנו נושא, ואחר מחייכים חיוך תם, מרוצה. כך הירח לשמש אומר, ואני כלא מאמין... מתעורר. אל נא תגידי כי זה רק חלום, אמרי זו תשוקה שבינינו תזרום!

Kitty the Cat

New member
יא../images/Emo70.gif אני לא מאמינה../images/Emo70.gif

שיר ממש יפה... כל הכבוד
קיימת את הבטחתך... שיר ממש יפה... ממש יפה ורומנטי... נ.ב באתי לפורום הזה רק בגלל השיר, ואני רואה שיש פה כמה אנשים שכבר ראיתי...
קיטי

horneyboy

New member
פעמים כי טוב...

גם הקדשתי שיר, וגם הבאתי משתתפת חדשה לפורום.

למעלה