הירוקים באים

יואב ק.

New member
הירוקים באים

היום, בלומפילד, 19:30, הפועל מארחת את הפועל כפ"ס במטרה לצמצם פערים מבית"ר. אליניב ברדה ייעדר עקב פציעה, מה שפוגע קשות במערך ההתקפה מאחר שגם אוגבונה לא כשיר לחלוטין ויוליץ' יחזור להרכב אחרי תקופה ארוכה. גם אבוקסיס וניירה ייעדרו ווולינגטון יחכה על הספסל לערוך הופעת בכורה. יאללה הפועל מלחמה!

בזיון

הפועל נראתה כמו חבורת שחקנים שלא קשורים אחד לשני ובטח שלא למועדון. בת דודה שלי בת 6 רצה יותר מהר מיוליץ וחושבת הרבה יותר מהר ממנו בונדר תפס יום גרוע קיצור אפשר להתלונן בלי סוף ויש על מה ולמה... מה שבטוח זה שהצהובים מירושלים צוהלים פשוט אכלתי את הלב כל המחצית השניה......... בזיון באדום! מקווה שבמחזור הבא נדע קצת נחת.

ReDEAD

New member
מהרגע שהרחיקו לכפ"ס שחקן

זה היה נראה משום מה כאילו לנו הרחיקו 2.. כל הירוקים היו פנויים לגמרי בעוד שהאדומים היו תמיד מכוסים.. יוליץ ובעיקר דה ברונו היו עסוקים בלהוכיח מה הם שווים ( והם לא שווים הרבה ).. וגם ההכנסה של וולינגטון לא ברורה כולכך. אוגבונה שומר על יציבות ובמשך 90 דקות עשה כלום אחד גדול לקבוצת צמרת דרוש חלוץ..

Bull Shit

New member
אין..

את האליפות תחלום הפועל לקחת השנה... עזבו... נו חרא של קבוצה בדוגרי.. עם כל האהבה שלי אליה... אנחנו משחקים כמו שיטטט...

../images/Emo41.gif../images/Emo141.gifמה יהיה?

היינו כל כך חלשים .והכל אפשר להגיד על הקבוצה שלנו החלשה. שום מקבל כל כך הרבה כסף. נו די שילך. את הנזק עשה כבר. הוא משדר "מה אתם רוצים ממני?" שיתף את ניירה בטורניר של הרוסים. למה? אני שואלת את עצמי שוב ושוב. כדי שישב כל העונה יצחק ויחייך. גם אני מחייכת .חמוד. כסף שירד לטמיון. יוליץ' .עדיף עם אוגבונה שלא עושה כלום מיוליץ' שעושה צחוק מאיתנו. באדיר באדיר למה להוציא לשון? ישראלביץ היה הרבה יותר טוב ממך. בונדר שתמיד עושה מאמץ וסאלים טועמה שמשתדל. מה יהיה ? אליפות לא ניקח. אולי בנס. אולי נחשוב חיובי. נתפלל חזק שהעונה הזאת תסתיים במהרה. יבוא מאמן אחר .אולי קשטן? רק הוא עשה פלאים. ויהיה טוב. אני אשאר אדומה לנצח נצחים. כמו שעלי מוהר כתב פעם. אמרו עליו עם החולצה האדומה שעושה בי משהו. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

Bull Shit

New member
כל מילה זהב..

אני בהחלט מעדיף את אוגובנה על פני יוליץ' וגם על פני דה ברונו גם הוא לא עושה כמעט כלום.. באדיר אפשר פה ושם להגיד עליו משו אבל הוא ואבוקסיס בקישור אין עליהם.. טעומה בהחלט משחק טוב במשחקים האחרונים... ובונדר... בהחלט עושה עבודת קודשץץ או לפחות מנסה.. ומה עם פאאס??

את לא רצינית!

אני בטוח שאת לא רצינית בשאיפה שלך ששום יילך. מי יבוא במקומו? הוא לפחות עומד בהבטחה שלו שהפועל תשחק התקפי.אני לא רואה מאמן אחר שיכול להוציא יותר מהסגל הקיים בקבוצה.עכשו למה להשתתף בטורניר הרוסי? כי זה כבוד אותנו הזמינו ולא את קבוצת המיליונים של הרוסי מירושלים,אף אחד לא חשב שניירה יגמור את העונה ב-5 דקות משחק אף אחד לא חשב שיוסי יושבת עם 7 תפרים אבל זאת היתה הכנה טובה לקראת רינגרס. ניצחון אחד בטורניר הזה לא היה מעלה ספקות בכאשר להשתתפות בו, אז במקום להאשים את שום בואי נקווה שבפעם הבאה שביט יגיע לכדור ובאדיר יכבוש בנגיחה או בבעיטה ועד אז נחזיק אצבעות לחיפה הליגה עוד ארוכה ולי יש סבלנות אז יאאלה הפועל נקווה שסוףסוף ננצח בקופסה.

למעלה