הירהורים על טיפשות

הירהורים על טיפשות

בגלל שאתם כאלה חכמים וזה היה לי ויכוח מר ונוקב היום עם מישהי שאמרה לי: "אל תהיה טיפש..." אמרתי לה למי את קוראת טיפש, אמרה לי נהפוך הוא אני לא אומרת שאתה טיפש אני אומרת לך "אל תהיה טיפש", אמרתי לה את עוד פעם קוראת לי טיפש, אמרה לי "אל תהיה טיפש" אני לא אומרת שאתה טיפש אני אומרת לך "אל תהיה טיפש" זאת אומרת תעצור רגע לפני שאתה מגיע לשם. לאן? שאלתי. לטיפשות, ענתה. את רואה, את שוב פעם אומרת שאני טיפש. אתה באמת לא מבין? שאלה. הא את רומזת שאני טיפש לכן אני לא מבין? לא, ההיפך אם הייתי חושבת שאתה טיפש לא הייתי אומרת לך "אל תהיה טיפש". אם עוד פעם אחת את אומרת שאני טיפש אני פשוט מתפוצץ. אתה שוב עושה את זה "אל תהיה טיפש" נו...

ניכר בידידתך

שאכפת לה ממך, על אף שהיא חושבת שאתה מועד להיות טפש, שסביר להניח שתהיה טפש ושנסיון העבר מלמד שאתה נוטה להיות טפש. עדיין , היא מזהירה אותך לבל תהיה טפש ומתווכחת איתך על טפשותך בעתיד בעוד שאתה מתעקש להכריז על טפשות מתמשכת. עושה רושם שהיא חברה טובה. יש לך הרבה חברים, כאלה? ולה?

קפת

New member
גיברת, אל תהיי טיפשה

ליהושוקי אין ידידה ובטח שלא חברים. זה הכל קולות בראש שלי. כלומר, שלו. לגמרי.

אינני טפשה, אני רק טובת לב

ובאמת שהייתי מאחלת ליהושוקי שתהיה לו ידידה שתמנע ממנו את טפשותו העתידית.

קפת

New member
מזל שאת לא מתכוונת אלי, כשאת אומרת רעי לב

כי אני, כידוע, אין לי לב. מסרתי אותו לאימוץ.

אל תהי טיפשה

ברור שאת רעת לב אחרת לא היית מוסרת אותו לאימוץ. תגידי יש מצב שתמורת 15 ש"ח את עושה מעשה נינט טייב אבל בערווה?

קפת

New member
רק אם זה כולל כיסוי עיתונאי מחוף לחוף

למי קראת טיפשה?

מחוף בת ים ועד לחוף *הנכים

אני אמרתי אל תהי טיפשה! מה לא ברור כאן? * הנכים או הדתיים תלוי באיזה **יום בשבוע. ** הם מתחלקים בחוף לפי ***ימים. *** חוץ ****משבת **** בשבת הדתיים *****נכים. ***** נכים = נחים.

למעלה