היק שלום בנות היק

היק שלום בנות היק

באתי לבדוק אם יש פה חתיכות אחול'שילינג. למה לקחו לי את הדסה "הבת דוד" עאלק
ואני לבד בלי שום XXXX . אחיות ש'לי, תביאו הנה איזה סקסייה עם שמשייה. אני לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ועלינה, עישנתי יותר מדי אופיום אתמול, ואני חרמן רצחחחחחחחחחח יאללה, לעבודה. [ומי אני בכלל?]

ווס איז דוס הסולטן?

נראה לך? אני כולה הפקיד הראשי [היק] של אחשוורוש. יש לי טבעת שלו אח שלי היא נותנת לי לחתום על הכל. רוצה חתימה?
[מת להחתים כבר ליצנית אחת]

למה ? כי הוא מסטול? ../images/Emo6.gif

וואחד רפיוטישן יש לי פה ! בוקר טוב לכל פורום קסם הוורטואליה היום אני מתחפש לביל ג'יטס את כל הבקשות נא לרכז אצל המזקירה שלי טאקי [שאגב זוכה לטובות הנאה] פורים שמח

עוד זכר שמאיים עלי../images/Emo191.gif

בו'נה, עם תביא לי את טאקי לסיבוב [על תעלבי כפרה, הכל ברוח החג] אני מסדר לך בית קיץ בזכרון, עם נוף לים ואיזה טונה סריסים בסביבה. [טאקי, כשאני מגזים את מוזמנת להגיד לי. אני יש לי נטייה להכנס לדמות עד הסוף]

טאKילה

New member
תשתגעו מותק חופשי .....

עלי מותר לסתלבט חופשי חופשי אני מרשה, אך על חברי הפורום דיר באלק בעדינות ורגישות. אוהבתותכם

טאKילה

New member
אוחחחח ../images/Emo152.gif

היידה תנחשו מי PO אחלה שחקנים יש לנו בקסם
חג פורים שמח

כפרת עוונותי, עיני האהבה שלי

בוסתיני אחותי כלה. אני ממש לא, אבל יש לי טונות בוסות. יללה תבוי לפה קבלי כמה בוסות שאת רוצה
. ועכשיו רמז: כי יש מי שיודע שאהבה ואני לא מצליחים להפגש לאחרונה. ואותי ורד לא מכירה היטב, כי אני חדשדש

שני ליצנים אתם

לדעתי מרדכי הוא אודו או אלמרה. והליצן הוא אהבה ונשיקות. נוווווווווווווווווו תגידו אם צדקתי. אה, והמן היא ורד האהבה, או אני היא.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מפוזרתתתתתתתתתת

למי קראת ליצן?
טעית אני רחוק מבוסות וכאלה אבל קבלי אחת

למה רחוק ????????

אז אולי אתה .........אני??????????? לא, לא ייתכן, אני אני ....... אז, כיוון שאתה מתעקש על גבריותך המתפרצת, אני מתחילה לחשוב שאתה הסולטן האחד מפולין. זהו, ניחוש אחרון.

../images/Emo151.gif מטעה את מפוזרת

נה נה נההה אני לא סולטן ולא יעקב.. אין לי שמוק
למרות שאני מנסה לאמץ אחד לעצמי...

למעלה