היקף משרה מלאה היקף משרה מלאה שלום, רציתי לשאול מה היא לשון החוק בהגדרת היקף משרה מלאה. תודה!!
E ererdman New member 8/10/05 #1 היקף משרה מלאה היקף משרה מלאה שלום, רציתי לשאול מה היא לשון החוק בהגדרת היקף משרה מלאה. תודה!!
ש שיר ורד New member 8/10/05 #2 לא נראה לי שהמונח מוגדר בחוק נכתב ע"י ererdman: היקף משרה מלאה שלום, רציתי לשאול מה היא לשון החוק בהגדרת היקף משרה מלאה. תודה!! לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי שהמונח מוגדר בחוק אבל משרה מלאה היא משרה של 43 שעות עבודה בשבוע או 186 שעות בחודש.
לא נראה לי שהמונח מוגדר בחוק נכתב ע"י ererdman: היקף משרה מלאה שלום, רציתי לשאול מה היא לשון החוק בהגדרת היקף משרה מלאה. תודה!! לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי שהמונח מוגדר בחוק אבל משרה מלאה היא משרה של 43 שעות עבודה בשבוע או 186 שעות בחודש.
E ererdman New member 9/10/05 #3 תודה רבה נכתב ע"י שיר ורד: לא נראה לי שהמונח מוגדר בחוק אבל משרה מלאה היא משרה של 43 שעות עבודה בשבוע או 186 שעות בחודש. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה
תודה רבה נכתב ע"י שיר ורד: לא נראה לי שהמונח מוגדר בחוק אבל משרה מלאה היא משרה של 43 שעות עבודה בשבוע או 186 שעות בחודש. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה