היקום הזה מסריח

היקום הזה מסריח

וכן נשבר לי. נשבר לי כל פעם מחדש לראות מול העיניים שלי בדיוק מה שאני רוצה ולא לקבל את זה ולדעת שמישהו אחר קיבל את זה. נמאס לי לראות שזה קיים, כל הרשימה של מה שאני רוצה, זה קיים אבל אני לא אקבל. יותר קשה לא לקבל משהו שאתה יודע שקיים ורצית לקבל מאשר משהו שאולי לא קיים.
לפעמים זה מרגיש לי כמו סוג של בדיחה. כאילו לראות בדיוק ואז לא לקבל את זה. ואני כל כך עייפה מזה שאם יש משהו שאני רוצה אז סביר להניח שזה לא יקרה.
וכן "הכל זה לטובה" לפעמים הייתי רוצה שהטובה תהיה שזה יקרה .

snoopytush

New member

אולי תבררי בתקשור למה זה קורה כל פעם מחדש?
אם זה קורה פעם אחת לא הייתי מתרגשת אבל פעם אחר פעם קצת חשוד
וחיבוק חם

מה זה משנה אם יעריכו?

גם אם יגיעו האנשים האלו זה לא ישנה.. בטח יהיה איזה משהו שגם אותם אני לא אקבל. וזה לא רק אנשים זה גם שברים ומצבים. כאילו ברגע שאני רוצה משהו.. נגיד עכשיו, אני מחפשת משפחה אחרת לעבוד בה ויש לי שבועיים למצוא אחת. אז דיברתי עם משפחה שמבחינתי זה בדיוק מה שאני רוצה. רק שכמובן הם החליטו ללכת על מישהי אחרת. ופשוט נמאס לי. כי מה שאני רוצה קיים, פשוט אחרים מקבלים את זה

מה קיבלת תשובה שלילית?

אל תדאגי זה יסתדר את תראי,
עוד תצחקי על מה שאמרת עכשיו...

בכיתי חצי שעה..

לא רואה את עצמי צוחקת בקרוב. הם היו ממש מה שחיפשתי.. והם החליטו ללכת על בחורה אחרת ויש לי 9 ימים לדד ליין..

snoopytush

New member
אולי יש קצוות שאפשר להתפשר עליהן קצת?

כלומר משהו שיהיה יותר טוב וקל מהמשפחה הקודמת אבל
משהו באמצע שאפשר להסתדר איתו?
אולי ככה יהיו לך יותר אופציות ותחפשי במרץ אל תתמקדי רק במשפחה אחת

א. זה לא עניין של פשרה

כן אני יכולה להתפשר וסביר להניח שזה מה שאני אעשה וגם ככה כרגע אני מתפשרת על הרבה דברים בשביל לקבל יותר אופציות.
העניין הוא כזה . תארי לך שאחרי הרבה זמן שאת עובדת בחרא של עבודה ונמאס לך את מפוטרת ואז מספרים לך שמשרת החלומות שלך פנויה ומחפשים עובדים. את הולכת לראיון עבודה והם נורא מתלהבים ממך. מחמיאים לך. והתנאים אפילו יותר טובים ממה שציפית.. ואז מודיעים לך שתודה אבל יש מישהי אחרת שקיבלה את זה. ואז תארי לך שזה קורה בעוד כמה רוודים בחיים שלך ושזה קורה שוב ושוב..
אז נכון שאפשר להתפשר. אבל זה מרגיש לפעמים כמו בדיחה התעללותית שכזאת "תראי מה שאת מחפשת קיים.. ועוד שניה כמעט קיבלת את זה.. אבל אופס"

snoopytush

New member
אם נשאת חן בעינהם

והחמיאו לך אני חושבת שיהיה לך קל למצוא משפחה אחרת
עם התרשמויות שכאילו.
אולי כן שווה לנסות לחשוב חיובי חשיבה שלילית במקרים כאילו
בעיקר מורידה

זה לא מדוייק

כי גם אם החמיאו לי זה לא אומר שמשפחה אחרת תציע את אותם התנאים או תחשוב כמוהם. וביומים האחרונים הייתי רק אופטימית.. ז"א ב4 שנים האחרונות.. לא רואה שזה באמת עוזר.

snoopytush

New member
אולי תתמקדי בעיקר בחלקים הורודים

החלקים שהם אהבו אותך והחמיאו לך.
ושזה אומר שיש לך יכולת להותיר רושם טוב

שזה יותר מתסכל

כי הבעיה באמת לא בי. אין לי משהו שאני יכולה לעשות.. ומה זה עוזר לי שהם אהבו אותיי אם אני עדיין מחפשת משפחה והשארתי רושם טוב על משפחה שבסופו של דבר בחרה בבחורה אחרת

למעלה