אבל יש במה שכתבת לפחות 2 דברים בקשר להיקאגו שהם לא נכונים/מדוייקים. ומה שעושה את הסדרה הזאת כל כך טובה גם בשביל אנשים שלא אוהבים גו זה בעיקר הדמויות, ואמנם לא ראיתי יוגיהו (לי נשמע שאתה דווקא כן ראית עם הידע הזה) אבל לא נראה לי שהדמויות כל כך דומות בין שתי הסדרות.
שינדו הוא דמות דינמית יוגי רק לומד לשחק כמו יאמי בכל הסידרה הוא לא גודל ולא מתבגר באצמו יוגי הו הוא משחק קל יותר יש לו הרבה פחות עומק לדוגמה אני הייתי אלוף הרצליה ביוגי הו בניתי את האסטרטגיה המושלמת ניצחון בתור אחד אבל בגו אין דבר כזה ניצחון בתור אחד מספר האפשוריות לאותו משחק גו גדול ממספר האטומים ביקום (ומספר הנייטרונים שמרכיבים אותם) חוץ מזה בהיקרו נו גו כל הדמיות שוות אין איזה מטורף שרוצה להישתלט על העולם כולם רוצים לשחק מאהבת המשחק ולא בשביל כוח
"ברגע זה תיארת כל אנימת ספורט" - יש זנאר אנימה כזה כמו האנימה סקורה יש טוקיו מיו מיו שכם הם דומות "יש הרבה אנימות עם אותו עיקרון אבל זה לא אומר שהן יהיו ככה עד הסוף" - אני לא אומר שהשאר דומה (לא ראיתי הכל) ובדרך כלל הם לא דומות עד הסוף
יהיה נחמד אם לא תשווה סדרה אחת לאחרת בגלל מה שאמרו לך האחים הקטנים שלך... ולדעתי הדמויות זה חלק דיי בלתי נפרד מהעלילה.. 00; אם הדמויות שונות לגמרו אז הן גם מגיבות באופן שונה לכל דבר.. ככה שהעלילה כבר לא זהה @_@;
צ'יוואווה=זאב לצ'יוואווה יש ארבע רגלים! גם לזאב יש! :O! לצ'יוואווה יש זנב! גם לזאב יש! לצ'יוואווה יש שתי אוזניים, עיניים, אף ופה! גם לזאב יש!!!!! ... באמת, להשוות את יאמי ל_סאי_? >____________________>