היקארו נו גו = יוגי הו

liran 1 0 1

New member
היקארו נו גו = יוגי הו

בהיקארו נו גו יש דמות רוחנית-סאי ביוגי הו דמות רוחנית-פרעו בהיקארו נו גו חברה אחת שלא יודעת לשחק-היקארי ביוגי הו חברה אחת שלא יודעת לשחק-טיה בהיקארו נו גו יש אויב אם תארים שניחשב לחזק שרק הכוכב מנצח-אקירה ביוגי הו יש אויב אם תארים שניחשב לחזק שרק הכוכב מנצח-קיבה (בסוף אקירה יהפוך להיות חבר של היקארו) יש עוד מלא דברים דומים אני לא זוכר עוד אם אני יזכר אני יוסיף אם יש לכם תוסיפו נ.ב אני לא רואה יוגי הו אז חלק (כולם) מהדמויות לא כתבתי טוב

Goggle Girl

New member
ברגע זה תיארת כל אנימת ספורט

או לחילופין קרבות כלשהי אי שם במהלת ההיסטוריה

קמגארו

New member
לללללללללללאאאאאאאאאאא !

>< ממש ממש ממש לא >< אני מוכנה לקבל את העובדה שפרניס אוף טניס נסחפים לפעמים אבל זה לא דומה לא להיקארו ולא ליוגי הו. זה ביכלל לא אותו דבר פה גם יש עניין של קבוצה הגיבור לא בא מאותו הרקע, ואין רוחות רפאים >< ! אור אני מתביישת בך אתה מנהל פורום חשיש קצת כבוד בבקשה ! בכל מיקרה סדרות הספורט אולי דומות.... אבל לא יודעת אני מרגישה הבדלים מאוד מהותיים בין יוגו הו להיקארו ובטח שבין שנייהם וחשיש זה כמו להגיד שדיגימון ופוקימון דומים והם לא >< *האאאאאאאאאמפ* עצבני עלייכם ולילה טוב! צו~

Goggle Girl

New member
מה הקשר לאור אבל? ם_ם

ובבקשה לא להשתמש בביטוי "פורום חשיש" >_>

קמגארו

New member
אמממ סליחה ^_____^;

לא אשתמש במילה הזו יותר ^___^ הקשר לאור זה שהוא מנהל הפורום של פרניס אוף טניס אז הוא צריך להגן על כבוד הסידרה >< משהוא כזה >> אני מגינה על כובדם של היקארו ושל חשי.....אממממ פרניף אוף טניס ^__^ זהוא בערך (הבנת?) שבת שלום צו ~ ?

liran 1 0 1

New member
הם כן

בו נחשוב למה.. 1. מפלצות מפלצות 2. רמות שומות רמות שונות 3. מלחמות אחד אם השני מלחמות אחד אם השני ויש עוד מ-ל-א דברים דומים תשימו לב יש זאנרים של אנימות ויש מלא אנימות עם אותו בסיס למשל סקורה, טוקיו מיו מיו ונוקו נוקו דאש כולם בזאנר חברה דימיונית (מג'יקול גורלפרנד) ויש עוד מלא אנימות וזאנרים אחרים שימו לב גם שרק הבסיס דומה והדברים העיקריים זה לא אומר שכול האנימות אותו דבר כול אנימה שונה אבל אם אותו בסיס ברור?

star_female

New member
אוקיי...

אז בוא נחשוב. לזה ששניהם בז'אנר המפלצות אני מסכימה, אבל הז'אנר הזה היה קיים הרבה לפני שפוקימון או דיג'ימון יצאו. וגם בזה יש הבדל: בפוקימון המטרה היא לאסוף כמה שיותר מפלצות. בדיג'ימון לכל אדם יש שותף אחד שנשאר איתו לאורך כל הזמן (חוץ מיוצא דופן אחד שהיו לו שני שותפים, אבל זה לא היה בסדרה עצמה אלא באחד הסרטים וזה לא הביא לתוצאות טובות, ובפרונטיר ששם בכל לא היו שותפים). רמות שונות? אוקיי. אבל הסיבה לזה שיש רמות היא די שונה: בפוקימון הם מתפתחים אחרי שהם מנצחים במספיק קרבות ומקבלים מספיק ניסיון (או לחילופין בעזרת אבן מיוחדת). בדיג'ימון הם מתפתחים בשביל מטרה מסויימת, סכנה שהשותף שלהם נמצא בה והם צריכים לעזור לו, והם חוזרים לרמה הראשונית שלהם, בניגוד לפוקימון שם התפתחות זה בלתי הפיך. מלחמות? בפוקימון זה יותר משחקים, קרבות מדומים בשביל ניסיון. בדיג'ימון יש אויב שצריך לעמוד נגדו ומי שנלחם זה המפלצות כי הילדים לא יכולים להתמודד נגד מפלצות. וגם נראה ששכחת דבר עקרוני אחד... המבנה של העלילה. בפוקימון המטרה היא לנצח בטורנירים ולהתקדם בעולם הפוקימונים, ובדיג'ימון המטרה היא לעצור דמות רעה שמנסה להרוס את העולם הדיגיטלי ו/או האמיתי. לא בדיוק אותו דבר, נכון? וזה מג'יקל גירל, לא מג'יקל גירלפרנד. אני לא יודעת מי הפיץ את העניין של גירלפרנד אבל הוא פשוט לא נכון ם_ם;;

liran 1 0 1

New member
אני מדבר על הבסיס

"שימו לב גם שרק הבסיס דומה והדברים העיקריים זה לא אומר שכול האנימות אותו דבר כול אנימה שונה אבל אם אותו בסיס" תקראי שוב ותפנימי

star_female

New member
"הבסיס והדברים העיקריים"

אמור לכלול בתוכו את המטרה של הדמויות. אתה יכול להגיד ש,לא יודעת, סיילור מון וטוקיו מיו מיו דומות כי שתיהן בז'אנר המג'יקל גירל ועוסקות בחבורת בנות שהמטרה שלהן היא להציל את העולם ע"י השתנות וקבלת כוחות קסומים. אז יש בסיס להשוואה. נראה לי שאתה יותר מדי מקובע בדעתך בשביל לנסות להפנים מה שאנשים אחרים כותבים, לדעתי זה חבל אבל אני כנראה לא אצליח לשנות את דעתך.

star_female

New member
(מצטערת שזו הודעה שלישית ^^; )

אבל מפלצות, רמות וקרבות אתה יכול למצוא גם בכל RPG טיפוסי. זה אומר שאפשר להשוות את האק סיין או פיינל פנטאזי לפוקימון (או אחד לשני אפילו)?

imdark

New member
כן

סידיוק כמו שאפשר להשוות את חברים לכל סידרה או קומדית מצבים קיימת אחרת כל סדרות האנימה בעולם דומות בגלל שלכולם יש תפנית בדרך כלל פנטזית נקודת שיא מסר בדרך כלל אהבה באמצה הדרך וכאס עם לא היה אז הם לא היו אנימות ופיינל פאנזי אפשר להשוות לכל סיפור פנטזיה שקיים היום בגלל שהוא מבוסס על דנד בצורה מושלמת כמעט ואפשר להשוות את האגדות הקלסיות לכל תוכנית טלוויזיה היום זה לא אומר שום דבר ולא מסמל שום דבר אלא זו המציעות קצה הדימיון האנושי נח בעבר שלו ובחלומות שלו וכדי שמשהו יהיה מעניין סמים לו תפנית אנושית מוסיפים לו רגשות נוספים שוברים בו חוקים אנושיים זו הדרך של האדם לגרום לאצמו הנאה תמיד יש שוני אבל תמיד גם יש דומי

Goggle Girl

New member
אתה ראית ממש מעט אנימות הא?

להגיד שכל סדרות האנימה בעולם דומות זה ממש צרות מוחין. אתה ראית האק סיין בכלל שאתה משווה לפוקימון? >_> ולא אומרים דומי, אומרים דימיון. :X

star_female

New member
... הן אנימות בגלל הסגנון ציור וארץ

המוצא, לא בגלל תפניות בעלילה או נקודות שיא.

למעלה