"היצירות" שלי...

WinnerMan13

New member
"היצירות" שלי...

הכנתי את השירים שכתבתי..ושמורים לי במחשב כי כתבתי אולי אלפים אבל רק חלק קטן מאוד שמור במחשב..הכנסתי למסמך והינה הוא לרשותכם..מקווה שתהנו.. תגיבו אחורי זה..

Maybe Its Me

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה כזה יפהההההההההההההההה רק חבל מאוד שרוב הדברים אני קראתי שם היו על כאב.. וההשראה באה כשעצוב \: חפיף היצירות מעולות רוץ ותכתוב משו שמייח :) יש לך את זה אח שלי! תמשיך לכתוב שירים אולי גם ילחינו אותו ותהיה מפורסםםםםםםםם ^_^ חחח

WinnerMan13

New member
חח אני לא מסוגל לכתוב שמייח כי...

אני לא מצליח לכתוב סתם ככה....אני כותב שקורה לי משהו..לפי הרגשה לפי תחושה..ותודה על המחמאות..

יפתח14

New member
לא רע....אבל..

יש מספר דברים לשיפור: מבנה השירים שלך משתנה לשורה משורה, בשירים קצרים כגון אלו שאתה כותב צריך לשמור על כל המשפטים במנה אחיד מלבד המשפט האחרון שצריך להיות מעט יותר ארוך. עוד דבר- רואים את ההתאמצות לכתוב בחרוזים, לפעמים זה יוצא לא רע אבל ברוב הפעמים זה נראה מאולץ ולא מתאים למבנה השיר. ודבר אחרון- מספר טעויות ניסוח בשילוב עם עויות כתיב מעצבנות. אני מציע לך לשכתב את השירים.

WinnerMan13

New member
יפתח...

אני מקבל את הדעות והתגובות שלך..ובאמת שאני רוצה לתקן אבל לא ממש הבנתי מה שכתבת..

יפתח14

New member
תראה-

לכל שיר צריך להיות מבנה מסויים. זקח לדוגמא שיר בעל 2 בתים. בשיר כזה השורה ראשונה בבית הראשון ובית השני יהיו בדיוק באותו מבנה, כלומר- אותם מספר ל מילים ואותו חרוז\ הברה. בשיר בעל בית אחד זה קצת יותר גמיש אבל מומלץ למען הבנת השיר וקריאתו כהלכה לעשות מבנה אחיד. הדבר השני זה- ניכר שהתאמצת למצוא חרוזים מתאימים למשפטים מסויימי ומרוב התאמצות לא יצא כלום כי מה שמצאת לא מתאים למהלך השיר ואינו תואם להמשכו. את הערה השלישית נראה לי שהבנת..

למעלה