היציב הגיע...

היציב הגיע...../images/Emo4.gif

סוף סוף נראה לי שהגיע בחור יציב, טוב לב שיכול להעניק לי בטחון ולא לפגוע בי מתוך חוסר אכפתיות... הוא גם נראה מעולה אבל ממש ממש לא הטעם שלי, גם מצליחן, גם מפנק אותי, גם יש לנו תחומי עניין דומים אבל... אין לי פרפרים בבטן ונורא הייתי רוצה שיהיו לי כי אני כל כך זקוקה לבטחון כמו שהוא יכול לספק לי בחיי. מצד שני כבר היו לי כל כך הרבה פרפרים בבטן בזמן האחרון שאחרי כל הפרפרים האלה, נפגעתי כל כך קשה שאני לא יודעת עד כמה זה טוב... אז החלטתי לתת לזה בכל זאת צ'אנס ולקחת את הכל על מי מנוחות כי כרגע באמת שאין לי חסך בחום ואהבה (אפילו אם היא היתה מדומה) וחוץ מזה שהאמון שלי בגברים כעת הוא כל כך קטן... לא יכולה להפסיק לחשוד שמתחת לפני השטח הוא רק זומם להשיג את הגוף שלי אבל אני גם ממש לא רוצה למשוך את זה סתם כשלבסוף אני עלולה לפגוע בו, מה שאני ממש לא רוצה לעשות... וגם... לא ממש יש לי כוחות נפשיים להתאכזב שוב... יודעת שזה מסובך אבל בכל זאת... מה אתם אומרים?

רות 2

New member
אחת ולתמיד.....

אני לא מצליחה להבין/ולאכול נשים שמספרות לי ...."הוא זומם להשיג את הגוף שלי"..... בחיית אבוק !!!!!!!!!..... הגוף שלך "ניתן" לו רק כאשר גופך רוצה בזה, רק כאשר את רוצה בזה לא פחות!!! מה כל כך מסובך..... לפי דברייך פגשת בגסבר היכול לספק לך ביטחון... ויש לכם תחומי עינין משותפים... אבל אין לך פרפרים..... והחלטת לתת לזה צ'נס.... כי יש בו חום ואהבה אז לכי עם זה לכי על זה....

מדוע תמיד חושבות עליהם../images/Emo46.gif

אוףףףףףףףף מדוע תמיד אבל תמיד אנחנו חושבות עליהם... על הגברים.... שימי לב מה כתבת ואני מצטטת... אני לא רוצה למשוך את זה סתם כשלבסוף אני עלולה לפגוע בו... הלוואי וגם הם היו חושבים עד כמה לא לפגוע בנו כפי שאנחנו חושבות מה לעשות ואיך לעשות בדרך הטובה ביותר כדי לא לפגוע בהם... לאחרונה נתקלתי באחד כזה.... שמחפש אהבת אמת אהבה שתגרום לו לרטט ועד שזה יבוא... הוא לא נכנס עם אף אחת למיטה ולא נוגע באף אחת... כדי לא לפגוע בנפש שלה (ציטוט שלו) אבל מה?! בד"כ לאחד כזה נקרא יורם, אימפוטנט... ועוד ועוד.. איפה הם הגברים של פעם? ואולי גם הנשים של פעם? היכן הרומנטיקה שהייתה נחלת העבר? היכן אותם חיזורים קטנים וכייפים של פעם? אם מישהו יודע היכן הם שיספר.....נקח אותם בעדינות בכפית.. שלא יגמר

judyr

New member
אוייש נו...

אהבה ורומנטיקה זה לא דבר שנעלם מן העולם סקס וזיונים זה גם דבר שקיים כל אחד צריך/צריכה להחליט מה מתאים לו/לה ודי להאשים את כל "הזכרים" או "הנקבות" באשר הם ואולי גם לקחת קצת אחריות אישית על מצב נתון...

לא יפה לזמום ../images/Emo8.gif

לאחרונה הכרתי כמה גברים שגם אמרו "היא רוצה שאני אהיה הויברטור שלה" אז אל תחשבי שגברים חכמים נהנים שרוצים לזמום עליהם ..יש גם כאלה מה לא ידעת? מי לא מפחד? גם אנחנו גם הם גם הן.. שוב חוזרים למשפט ישן ועתיק "אין סיכון אין סיכוי"

עכשיו חזרתי מפגישה איתו...

לא, לי אין פרפרים בבטן אבל יש משהו אחר... משהו בוגר, כנה, אמיתי. פעם ראשונה בחיי שהצבתי גבולות באופן ברור וחד משמעי. אפילו לא התנשקנו, רק התחבקנו, חיבוקים מאד קרובים וחמים. הבהרתי לו שאני רוצה שזה יקרה כשאני ארגיש שזה נכון, בקצב שלי. יודעת שכל מה שקורה עכשיו ייבחן לאורך תקופה ואם באמת זה אמיתי, אז זה יהיה נכון מבחינתי. בכל זאת, לא בוטחת בו ב- 100% (לשם שינוי...), קשה לי, עדיין פגועה מאד מכל מה שעברתי לאחרונה. מקווה שיהיה טוב... אגב, אני חדשה פה, נעים מאד
ותודה לכל המגיבים. ממש פורום חם ונעים

ברוכה הבאה- אני גאה בך

חושבת כמוך הדרך הנכונה היא לא רק מהפרפרים אלא מהראש בבגרות זה לא פחות טוב לאט יותר נכון יותר מיוחד יותר

אני אומרת שלא יכולת לבחור שם יותר

מתאים. אולי יבואו ויתקיפו אותי שאני קשה מדי. אבל, סליחה, אז תהרגו אותי. לפני שבוע (!) הכל היה כאוס בעולמך ןפתאם הגיע הגבר ה*יציב* לחייך. איך את יודעת אחרי (כנראה ,ניחוש פראי שלי) שתי פגישות או 3? אני לא מזלזלת באינטואיציה שלך ובמה שהספקת לקלוט ממנו אבל נדמה לי שבדיוק כמו שאת חשדנית כל כך מצד אחד ככה באותה מהירות את בונה תילי תילים של ציפיות ("הגיע בחור יציב, טוב לב שיכול להעניק לי בטחון ולא לפגוע בי מתוך חוסר אכפתיות") על גבר שרק זה עתה הכרת. מכיוון שאני מומחית לא קטנה בעצמי בהפעלת השיטה הזאת, אז אני מריחה שאת מבשלת לעצמך את הצער הבא. הלוואי שאני טועה. טפו טפו טפו.... מלח מים מלח מים (אין לי מושג מה זה אבל יודעת שזה נגד עינא בישא)

r e d head

New member
וואלה...

תכננתי לכתוב משהו כזה כאן...ושכחתי. כן קופצת, אוהבת את הראש שלך. ממזמנן שלמדנו בבית ספר של החיים...איזה מסקנות מגיעים אחרי שנים שלושה דייטים ומה יוצא בסוף. חוץ מיזה מתה על הגברים האלה שאומרים להם ככה ככה הם יהפכו עולם, תגיד כןןןן....לכי חפשי אותו. אז...כדאי עוד קצת לחכות ולראות מה המציאה לפני ש.... וסליחה שאני קופצת גם כן.

נכון, לא סתם בחרתי את השם הזה

תודה על התקיפה
, תיארתי לעצמי שאקבל איזו תקיפה על ההודעה הזאת... מבינה את מה שאת אומרת וכן, הפעלתי שיטה זו בעבר. לא יצאנו לשני דייטים או משהו כזה שבמהלכם הספקתי לקלוט את הדברים האלה. היו לנו שיחות מאד מאד ארוכות ואני בכלל עדיין בכאוס אבל יש פה באמת משהו אחר, יש פתיחות אמיתית ולא מאולצת, יש כנות ויש אמיתיות. אז כן, זה שונה ואני עם הכאוס שלי, עדיין מתלבטת וחושדת ונורא משתדלת לשמור על עצמי, לא נסחפת בקלות. לא נותנת את עצמי כל כך בקלות כ-ד-י לא לחוש את הצער הבא שימוטט אותי לגמרי. אני היום מודעת למחיר שאני עלולה לשלם בסוף. מכיוון שטעיתי בעבר, אני מאד מאד מקווה שפה אני לא טועה שוב, הכל עדיין מסתמך על אינטואציה ורק הזמן והמעשים יוכיחו אם האינטואיציה צודקת. וחוץ מזה, שכל הגברים שאי פעם יצא לי להתלהב מהם, לא יכלו להיות יותר "לא מתאימים" לי, ראיתי את זה על ההתחלה אבל אולי זה מה שהלהיב אותי כל כך. אז הפעם אין לי את ההתלהבות הזאת אבל יש לי משהו מול העיניים שנראה מאד מאד מתאים. אני בוחנת את זה עכשיו לאט ובזהירות. מקווה שאני צודקת.

גם אני. גם אני. באמת

מקווה נורא שאת צודקת. ומאחלת מכל הלב שיהיה האיש נכון לך. <וכאן צריך להיות אייקון של אצבעות שלובות> (לפני יומיים שאלתי את הבת שלי (7) אם היא רוצה עזרה היא אמרה לי: "כן, תעמדי מאחורי ותחזיקי לי אצבעות")

ophra

New member
כשהיציב (שלי) הגיע

(זה היה לפני כמעט 15 (
) שנה....
) כל כך שמחתי כל כך הרגשתי בטוח ושלו אז התחתנתי איתו
ובנינו יחד בית והבאנו שני ילדים (מדהימים) לעולם ו.... הסוף ידוע
יציבות זה המון בחיים אבל היציבות האמיתית שלי הגיעה רק אחרי שהוא הלך מבפנים עם הרבה עבודה קשה עפ

ממצב של כאוס

חוסר אמון וחשדות מאוד קשה שיצא משהו טוב פרפרים??? נחמד אבל החיים חביבתי הרבה יותר מזה... גם לי , כמו לאחרים כאן היה קשה לקרוא שהוא רוצה לכבוש את גופך, זה נשמע כאילו הוא הכובש ואת הכנועה והנכנעת... אני חושבת שלפני שאת בכלל חושבת על יצירת קשר חדש הכי נכון יהיה לחזור לעצמך למקום של בטחון ויציבות של אהבת עצמך רק אחר כך תוכלי לשתף ולהשתתף באהבת אחר אמיתית וכנה וכמנהג הבית ברוכה הבאה נאיבית

חברה יקרה...

תלכי על זה תשמעי לי.... הוא בחור טוב, תתפשרי, אז מה אם אין פרפרים הם יבואו הם בדרך זה שאת לא רוצה להפגע זה בסדר, לכן תתפשרי. בהצלחה..

למעלה