היפ-פופ

Grandmaster KC

New member
אין לה לעשות

כרגע היפ הופ הוא השוק הכי גדול שיש בעולם המוזיקה. וזה בדרך ככל בגלל הראפרים שהולכים יותר למיינסטרים ומביאים אנשים חדשים לשמוע היפ הופ. ובאמת חבל על Redman. הבנאדם ממש צריך להפסיק לעשן... אבל יש גם צד טוב עכשיו. יש עכשיו הרבה הצלחה ב-Underground ומי שלא רוצה לשמוע את נלי, פאפי, וויל סמית למינהם שלא ישמע. יש הרבה יותר טובים מהם. לכל סוג מוזיקה מצליח יש צד יותר ממוסחר. היפ הופ ישלוט לעד! ובקשר לנלי, הבנאדם לא ראפר. בבקשה לא לאמר שהוא עושה היפ הופ, זה ממש לא נכון. אני מקווה שהבנתם מה אני מנסה לאמר, רק חצי מהמוח שלי עובד כרגע.

icecafe

New member
לא מבין אותך

מה רע בראפ שpuff עושה לדעתי הוא בכלל לא רע ממוסחר או לא ממוסחר זה יפה... וגם נלי לא כזה רע יש יותר טובים ממנו אבל אתם בפורום לא סובלים אותו כאילו הוא הרג משהו אז בגלל שלפי דעתך הוא "ממוסחר"זה לא אומר שאין לו שום שיר יפה??? וכמו שאני אוהב לשמוע את underground אני גם אוהב לשמוע ראפ בסגנון אחר...

Grandmaster KC

New member
אין רע במוזיקה שפאפ עושה

אבל לדעתי יש מפיקים הרבה יותר טובים ממנו. למוזיקה שלו יש לפעמים סגנון פופי שאני פשוט לא אוהב. אבל יש לו כמה שירים טובים שאני שומע. וגם האמת שחשבתי שהדיסק הראשון של נלי הוא די טוב. אבל כרפאר הוא ממש בינוני. בקשר לממוסחר או לא ממוסחר. אני גם שומע דברים יותר ממסוחרים,ובעצם כל דבר שחור ואני לא שולל שום דבר לפני שאני שומע אותו.

TakTik

New member
כול דבר שחור אתה לא שולל

או כול שבר אתה לא שולל?

Grandmaster KC

New member
הבהרה

אני אימצתי היום את המוח שלי בעבודה בצורה עצבנית מאוד. הוא פשוט עובד עכשיו על חצי מנוע. בגלל זה אתם מקבלים הודעות עם חצאי מילים ומשפטים כאלה. המוח פשוט מכוסח. גם שהוא עובד הוא לא משהו. אורי יכול לבוא בהוכחות. כמו שהוא אמר "אני דיסקט"

TakTik

New member
אכן אין שום הגיון בדבריך אבל עדיין

לא עניתה לי על השאלה

למעלה