היפ היפ הורי!!

PopPy

New member
היפ היפ הורי!!

וואו איזה כבוד! שלחתי לפני כמה חודשים עטיפה של כריכה לHP Galleries, וזה כל כך מכוער ש.. המפ לא חשבתי שאפילו פירסמו את זה, ולא טרחתי לבדוק! כשמישהו משהו הפנה את תשומת לבי בפעם ה.. אר.. שלישית? לעמוד קפצתי בשביל להצביע לתמר, ונדדתי בשאר העמודים, ולהפתעתי מצאתי את הציור שלי! הממ, אבל הוא מכוער בטירוף... אה וול, עשיתי את זה תוך 5 דקות (אולי פחות) כשמאוד שיעמם לי כי בדיוק קראתי על התחרות, אבל איזה כיף - אני שם! ^-^ השם שלי הגיע לאחד מאתרי הארי פוטר המובילים בעולם! ^-^ *מרגישה מפורסמת* וכמובן איך אפשר בלי לדרוש מכם (כי אחרת אני עלולה לשכור את לירון) - תצביעו! היהי שלפחות אני לא אגמור עם 16 קולות
ואני מבטיחה שאפילו אחד מהם הוא לא שלי! חיחי איזה קטע
לירון אני מוכנה לשלם לך הרבה, בואי נחתום על דיל שכל מי שלא מצביע לי, הממ, צפוי ל.. אר.. טיפול?
http://www.hpgalleries.com/covercontest12.htm ואני מבטיחה לכם שאני אחזור לשם בשביל לראות מה מצב הניקוד שלי ^-^ |S| פופי |S|

Marty McFly

New member
את עוד לא למדת?

את נמצאת בפורום הזה, נראה לי, הרבה יותר זמן ממני, ועוד לא הבנת שהודעה כאילו, לבנה, לא מעלה הודעה למעלה? רק כזאת צהובה... אז עכשיו למדת משהו...

Marty McFly

New member
כן, ראיתי אותו כבר...

ועד כמה שהוא באמת מכוער, החלטתי להצביע בשבילך... רק כי אני בנאדם נחמד!

PopPy

New member
זה היה כי דחפו לי אותה אחורה ו..

אני ידועה כדורשת צומי ^-^ המפ אניוואי, אני יודעת שזה מכוער, וזה לא רק בגלל שאתה בנאדם נחמד זה גם כי אני מאיימת עליכם בלירון
(*בורחת מלירון*) חיחי תודה על הבעת התמיכה שלך (?! זה נשמע מוזר חח), דרך אגב, מה שמדהים אותי היה שבפעם הראשונה שראיתי את זה זה היה 16 איש, ועכשיו זה כבר 23, ולא עברו אפילו 10 דקות! (ואני עוד לא הצבעתי בשביל עצמי!) |S| פופי |S|

פופי? זה הציור שלך?

ידעתי שזה שלך! אבל לא הייתי בטוח. בכל מקרה, בגלל שאת מישראל אז כבר הצבעתי לכל הישראלים, אז אולי אני יצביע עוד פעם... s@me @ne

Ms. Potter

New member
למען האמת...

הוא נראה לא הכי מושקע, אבל ברור שהצבעתי לך !!!! אני וויי, אפשר עוד לשלוח כריכות או לא ? לימור.

PopPy

New member
אויש תודה, כרגיל שמתי לב להודעה שנה

אחרי, תאמיני לי שאין לי מושג אם אפשר עדיין, אבל אני חושבת שלא.

PopPy

New member
חחח,

טוף - כל מי שאני לא אקבל את קולו יזכה לטיפול, ככה לך יהיו "מטופלים" והנאה צרופה, ואם אני אזכה (דה שלא עם ציור מכוער כזה ^-^) את תזכי ב30% מהרווחים (שלא יהיו גם כי זה מכוער וגם כי הפרס לזוכה הוא לא כספי ^-^). בקיצור - תזכי למוניטין כרוצחת שכירה, ובהרבה הנאה ברציחת אנשים
It´s a deal?
|S| פופי |S|

S.Riddle

New member
הממממ....

תני לי לחשוב על זה רגע..... טוב, אני רוצה 40% מהרווחים, אם אני מקבלת כל 5 פעמים אז עם ריבית של 5% על כל פעם, בסדר? -לירון קוראת מאנגה של פוקימון (ולא, החרוז לא היה מכוון)-

PopPy

New member
חחח,

יופי אז עכשיו שיש לנו עיסקה אני מזכירה לכם שוב - http://www.hpgalleries.com/covercontest12.htm תיכנסו, תצביעו בשבילי ולא תזכו ל טיפול מלירון וממני יחד!!!! , ורק למי שכבר הצביע מותר להגיד שהוא מכוער! חה! הוא מכוער!!!!!!!!!!! (אני כבר הצבעתי לעצמי ^-^).
|S| פופי |S|

למעלה