היפ היפ, הוריי!

S.tal

New member
היפ היפ, הוריי!

הוריי לי!!! אני טסה שוב..., אבל הפעם ללונדון...! בחיפוש אחר עוד פריטים של הארי, מאחר ולא היה כלום באיטליה!!! אני אטוס ב- 16 אבל לקצת זמן.... אז רציתי לשאול, אם יש מקומות מסוימים בלונדון שאתם מכירים שיש בהם הרבה דברים של הארי?! למשל כמו חנות הצעצועים (שכחתי איך קוראים לה...), שלירון כתבה שיש שם דברים של הארי..., יש שם הרבה דברים?! בבקשה תעזרו לי! זה מאוד חשוב לי... ואני כבר אכתוב שוב הודעת פרידה...! טל, t@l

LuNaTiC

New member
טל, טל, טל...

את נוסעת בשנית?? בלה בלה! וחלקינו אפילו לא נסענו פעם אחת בחופש הזה... לכי לקינגס קרוס!! זה בטח יהיה כל כך מרגש!!!! יוווו אני עכשיו מתלהבת מדי... אבל באמת, זה יהיה נורא כיף... אני חושבת... וכמובן תחזרי מהר.. אה כן! וגם דיברו כאן על חנות של ספרי פנטזיה שזה נשמע ממש מגניב!!!! אז כדאי לך לברר שוב את המיקום והכל.... תהני!! -ענבל-

S.tal

New member
חחחח.....

תודה! ואני כבר הייתי בקינגס קרוס, למרות שלא פגשתי שם שום שומר, כמו שמישהי פה פגשה..., והצטלמה עם שלט או משהו........... איזה כיף לה...! ואני רק נוסעת לשישה או חמישה ימים.... ותודה! ואני כבר אכתוב הודעת פרידה.....

*מוחה דמעה*

שוב...? נו, טוב...מקווה שתהני... לכי לפורבידן פלאנט {שזו חנות עם ספרי פנטזיה וזה נשמע לי מקום מגניב :((((} -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
את הכתובת המדוייקת...

אני לא יודע. אבל זה נמצא ברחוב NEW OXFORD ST. תגיעי לשם ותשאלי אנשים, זאת לא בעיה למצוא... GYXOIO

S.Riddle

New member
גם אני יודעת, גם אני יודעת!!!!

כתוב לי בחלק ממגזיני המאנגה המרובים שקניתי בהולנד. זה ברחוב new oxford מספר 71-75 אם אני לא טועה, וזאת החנות הכי מדהימה בעולם! יש שם אפילו משחק קופסא של שר"ה, ואת כל המאנגה שקיימת בעולם כמעט! והרבה קארד קאפצ´ר סאקורה *מסתכלת בתמונה של יוקיטו* ויש איזה חנות אחת בשם "האמליס" שזאת אמורה להיות החנות צעצועים הכי גדולה בעולם, ויש שם קצת הארי פוטר בקומה שנייה אם אני לא טועה.... ויש איזה חנות עם טונה של מרצ´נדייס של הארי פוטר, אבל אני לא זוכרת את השם שלה.....

LuNaTiC

New member
לירון לירון!!

כבר אמרתי לך שציירתי את יוקיטו?? אני כל כך מתרגשת.... ואת יודעת שיש לי תמונות לשלוח לך, ושאת חייבת לסרוק לי את המאנגות כי אני נואשת....

S.tal

New member
המממ.......

הייתי בהאמליס בשנה שעברה..., אבל משום מה לא היה שם שום דבר של הארי...! ואת אולי זוכרת איפה הייתה החנות שאת לא זוכרת את השם שלה?! יכול להיות שהיא באיזור רחוב אוקספורד (קרוב להאמליס...)?! כי אני אתגורר קרוב לשם... ותודה! טל, t@l

Ms. Potter

New member
רררררררררר

*מבט זועם בעיניים* אוייש אני מעוצבנת ! סלחו לי אבל, נושא חו"ל רגיש אצלי מאוד... אולי בגלל שב-14 שנותיי לא נסעתי לא לאילת לא לחרמון ולא לחו"ל ,אז די כבר ! כן, גם אני רוצה לטוס כבר ולקנות חוברות מאנגה ומוצרי הארי פוטר אבל לאאאא ! :( :( :( לימור.

S.tal

New member
סליחה.....

אני לא מתכוונת...., זה פשוט חשוב לי....., ואם זה מנחם אותך, אני הייתי באילת ובחרמון רק מספר פעמים.........., ואני גם לא נהניתי......, ואל תדאגי, יש לך עוד הרבה שנים לנסוע (ואומרים לסוע!) לחו"ל..... טוב..., סליחה! ובבקשה תענו לי....! טל, t@l

Ms. Potter

New member
זה בסדר, סלחתי...

וכדאי לא להתייחס להתפרצויות הזעם שלי יותר מידי ברצינות, זה רק מתסכול... וחוץ מזה אחריי הצבא בגלל החסך שלי, אסע לשנה הרחק מכאן (אוי, שיט, זה עוד 7 שנים וווווווווווווווואה !) טוף, אני אתאושש, ושתהני בנסיעה ותחזרי אלינו! לימור.

Marty McFly

New member
אין סיבה להתחיל וויכוח.

התשובה היא לנסוע וזהו. חפשי במילון, תסתכלי בכתוביות בטלוויזיה, כאילו בתרגומים. תסתכלי בספרים. תסתכלי על ה100 שלי בלשון... ולא צריך להוסיף מילה נוספת. (חוץ משבאמת אומרים לפול, ולא לנפול, כי זה פועל מיוחד). ומצטער שהחזרתי אתכם 20 שנה אחורה.

*נטע חוככת ידיים בהנאה*-תשובה

אומרים גם ליסוע וגם לנסוע. עד השנה אמרתי ליסוע, עד איזשהי נסיעה, ש"הוכיחו" אותי על טעותי. אבל מסתבר, אפשר להגיד גם זה, וגם זה. ומרוב שאנשים אמרו ליסוע, הוסיפו את זה (האוניברסיטה לחקר הלשון העברית). אז ככה, אפשר להגיד את שניהם. "ואלו היו שישים שניות על ההבדל בין ליסוע ללנסוע, מאת נטע המשוגעת. תודה!"

Ms. Potter

New member
למרות ש...

אומרים בעברית תקנית לנסוע, אבל כל הכיף זה להגיד לסוע וכל האומר זאת- הרי זה משובח! לימור ( שממשיכה להגיד לסוע- :) )

S.Riddle

New member
אתם שמים לב על מה אתם מתווכחים?

וענבל- גם אני ציירתי את יוקי!!!! אבל הסורק שלי מקולקל.... ותשלחי לי את זה דאמיט!!!

זה לא פייייייר!

אני לא הייתי בשום מקום כל החופש והפעם הבאה שאני אסע זה בחנוכה וכולה לאילת! אני דורש להקים ועדות חקירה שתבדוק את העניין! s@me @ne

למעלה