היפ הופ\ראפ

milkofamnesia

New member
היפ הופ\ראפ

אולי זה קצת לא קשור לתוכן המסחרי של הערוץ אבל במקום שבו משדרים את הסטריטס וג'יימי טי זה קצת רלוונטי. שמתי לב שהרבה אנשים כאן אוהבים את הסטריטס ואת ג'ים קלאס הירואוס, יש לכם עוד אמנים שאתם ממש אוהבים מהז'אנר? ומה אתם אומרים עליו בכללי?

CitizenErased

New member
אחד הדברים שאני הכי לא אוהבת בערוץ...

מאוד קשה לי להתחבר למוזיקה כזאת.

CitizenErased

New member
וחשוב לי לציין..

שברור לי שלא מדובר רק בגאנגסטר ראפ עם האלה שמופיעים עם בחורות חצי ערומות וכדומה. אבל פשוט קשה לי להתחבר לראפ/היפ הופ בכללי. ..עם זאת אומנים שאני מוכנה לשמוע/אוהבת: לוריין היל, גורילז, אאוטקאסט - שאני מאוד אוהבת ואני מניחה שאפשר קצת להחשיב את רייג' אגיינסט דה משין, אחת הלהקות האהובות עלי, כראפ
נו הוא שר ראפ, אז מה עם זו מוזיקת רוק נטו חח

lestatgirl

New member
דווקא מאוד אוהבת..

זה מוזר כי אני באמת חושבת שבלי הערוץ לא הייתי שומעת על ג'יימי טי (שאני חורשת על הדיסק שלו בטירוף..) ועל הסטריטס בכלל (אז מה עם האחרון היה קצת חלש..) ואני חושבת שגם דיזי ראסקל לא היה זוכה להערכה הדדולה שהוא מקבל אצלי בגלל הסטיגמה שיש על כל הראפ וההיפ הופ שנמצא יותר במיינסטרים. אני חושבת שבאמת צריך לתת לאמנים האלה במה יותר גדולה כי אני חושבת שזה פותח קהל מאוד שונה לסגנון הזה ואנשים לא יודעים מה הם מפסידים. אני חושבת שאנשים טיפה מקובעים ונכון גם אני נורא לא אהבתי את פלישת האימו לערוץ אבל לאט לאט מתרגלים ומבינים שוואלה חלק מזה לא כ-ז-ה נורא (עד ששומעים את תנקס פור דה ממוריז 76576076 פעמים ביום ומתחילים לתכנן התנקשות בחברי פול אאוט בוי אבל זה כבר נושא למקום שלא יגרור התנקשות בי רק כי העלתי את הרעיון) אני מקווה אבל שנגיד להקות כמו ארטיק מאנקיז ועכשיו אולי גם הטוואנג לפי מה שהבנתי שהם להקות איינדי בבסיסן רק עם סולנים שהיו יכולים להיו ראפרים יפתחו לאנשים את הראש בנוגע לסגנון הזה. חוצמזה נגיד יש את הלהקות הטיפה יותר אלקטרוניות כמו סולוואקס והוט צ'יפ ועכשיו שיטדיסקו וכל אלה שמתחילות להיכנס שגם להם בטח לא הייתי נותנת סיכוי ממשי אם הערוץ לא היה טוחן לי אותם במוח עד שאהבתי אותם.. (לפעמים בלית ברירה). ואם יהיה לי עוד חפירות אני אוסיף אחר כך

Runt

New member
המ...

היפ הופ / ראפ זה אחלה. בזמן האחרון נטיתי מלא לכוון הרוק ואינדי והאלטרנטיב ובערך כל דבר שהוא לא היפ הופ, ואני חושבת שככה גם הרבה אנשים אחרים. מה שגרם לנו לשכוח שיש יותר מ-50 סנטים מחורבנים בכל העולם הזה. אני לא מקשיבה בהכרח רק להיפ הופ אינדי.. בין היתר יש כמובן ג'יימי טי, sage fransic, hilltop hoods ולורין היל. אני גפ מתכננת על סופסוף להקשיב לסטריטס [כןכן אני יודעת
]. חומר פיראטי מקורי, הוא האלבום הטוב ביותר?

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gifלשתיכן,

אמרתן את כל מה שאפשר לומר את אני לא אגיד כלום.

lestatgirl

New member
../images/Emo31.gif

נו תעשה העתק הדבק ותשנה ניסוח, אנחנו צריכים עוד כמה לצד שלנו כי יש לי הרגשה שהרוב פה לא..

Runt

New member
יאי אתה מסכים איתי!

תוסיף תוסיף, אני רוצה לשמוע הארות

milkofamnesia

New member
כדאי לך לנסות

atmosphere lupe fiasco sway ומהישראלים יש את: טאבו פלוס, 51 אחוז, פרברים רפיוג'יז, פי אר טרופרז, כהן את מושון ועוד..

Runt

New member
will do

יחד עם aesop rock מקשיב ל- the roots? הורדתי אלבום אחד שלהם ואז מחקתי כי הוא נשמע מעט חופר אני מנסה לברר אם כדאי לי לתת להם הזדמנות נוספת.

milkofamnesia

New member
עוד לא ניסיתי אייסופ רוק

ממה שהבנתי הוא טוב אבל קצת חופר, והרוטס הם סבבה..

Let it Bleed

New member
בלאק אייד פיז../images/Emo99.gif../images/Emo217.gif

היפ הופ זה נחמד... יש עוד הרבה שאני שומעת אבל אותם בעיקר =]

Let it Bleed

New member
אה צריך של הערוץ?../images/Emo217.gif

ג'ים קלאס הירוז לא בערוץ =/ אולי אתם מחשיבים אותם בגלל פטריק? אני לא ראיתי אותם בM|2 אניוואי... אבל ממש שיש בערוץ אני שונאת.. כל הג'יימי טי למינהם כ"כ גרועים. יש לי סלידה מאנגלים לבנים שמרפרפים :S

dandiT

New member
אני לא ממש אוהבת ><

למרות שפעם היתי שומעת אתזה בלי הפסקה... אבל אני באמת מעדיפה מוסיקה שבקליפים שלה רואים אנשים מנגנים, ולא מוסיקה שבקליפים שלה רואים 2 בחורות נמרחות על הקיר חצי ערומות ><

shim1110

New member
../images/Emo45.gif

גם אני פעם הייתי חורשת על המוזיקה הזאת ועכשיו זה פפשוט....בלעכס! אני מעדיפה קליפים מושקעים מאשר לראות בנות שמתמרחות על הקיר וכמעט ערומות!!!!!

milkofamnesia

New member
לזה לא קוראים ראפ, לזה קוראים עשיית כסף

בדרך הכי מטונפת שיש ואם כבר השוואות אז רקדניות הקברט של פאניק או הדוגמנית של פיט בטנקס פור דה ממוריס. בתאכלס רוב הדברים הטובים נמצאים מחוץ לערוצי המוזיקה כי אין מה למכור עם איכות ליריקלית כנראה=\

למעלה