היפ-הופ ציוני שולט!!!

oRiddle

New member
היפ-הופ ציוני שולט!!!

Yeah man!!! אני ציוני!!!! סאבלימינל שולט!!!! yeah!!! Fuck the ערבים, להרוג את כולם!!!! מה? קרבי? no way man.... זה מסוכן and shit תסתכלו על עצמכם חבורה של פחדנים!!! כולכם הולכים עם המגן דוד על הצוואר, משחקים אותה גיבורים גדולים ו'ציוניים' מצד אחד, ומצד שני אומר לאנשים שלא יתנו שיקחו אותם לקרבי מה אתם רציניים?!?! תנו לי להגיד לכם כמה דברים על להיות קרבי, להיות קרבי זה סיפוק ענק. לא רק בגלל 'התרומה למולדת', אלא בגלל מה שזה תורם לך. אני מכליל כאן, אבל רק מי שבקרבי יכול להרגיש מה זה צבא. מי שחוזר כל יום הביתה אף-פעם לא ידע להעריך כמו שצריך את מה שיש לו. למישהו יש איזשהו רעיון מה זה לחזור הביתה, אחרי שבועיים של 8-8 רצוף, לאוכל של אמא? איזה הרגשה אדירה זו? למי מכם שאומר שזה מסוכן אז בואו אני אספר לכם משהו: שלושה מהאנשים שנפצעו השבוע בפיגוע בנתניה, הם מכרים שלי. אחד מהם היה מפקד שלי בטירונות, אחד עשה איתי הכנה לקצונה, ואחד מהם היה איתי באותה סוללה (פלוגה) במשך שמונה חודשים. כל האנשים האלה אמנם מוגדרים כקרביים, אבל התפקיד שלהם (מפקדי טירונים) הוא לא 'לוחם'. מה שאני מנסה להגיד - החיים כאן בארץ הזו מסוכנים. אם בקרבי, ואם לא, אם אתם באמת חושבים שאתם ציוניים - אל תתנהגו כאילו אתם לא. כמובן שאני מתנצל אם פגעתי באנשים ספציפיים, שרוצים אבל לא יכולים (פרופיל, בעיות ת"ש וכד'). אני לא אשקר, לפני הצבא, אני לא רציתי ללכת לקרבי, אבל בשום אופן לא התכוונתי לעשות בעיות בבקו"ם. ועכשיו אני לא מצטער על שניה שלי בתור לוחם. ובואו אני אספר לכם עוד משהו, לפני שנה הציעו לי להוריד פרופיל, מה שהיה מוציא אותי מהמערך הלוחם, ולא הסכמתי. מצטער אם זה יצא מבולבל, אבל באמת שזה כואב לי לקרוא את הדברים האלה, הצביעות כאן של אנשים משגעת אותי.

Mc Bang

New member
ת'די צודק...

אבל לא כל מי ששם מגן דוד על הצוואר זה בגלל סאב והצל... למשל אני שם אבל בלי קשר אליהם, אני שם כיהודי ולא כציוני (תן לי בית נחמד בניו-יורק/צרפת ואני שם:) אני ירצה להיות בקרבי (עושה בגרות בערבית אז אולי המודיעין יחטוף אותי... נחיה ונראה) ואתה צודק, מי ששם מגן דוד בגלל סאב והצל וששואלים אותו "למה אתה שם מגן דוד?" אז הוא אומר "בגלל שסאב שם" אז זה באמת עצוב הוא הפך את המגן דוד מסמל יהודי לסמל מסחרי שלו... כבר מי שהולך עם מגן דוד ישר עולה בראש "עוד גרופי של סאב" ולא "עוד יהודי" או משהו כזה, בקיצר מקווה שהבנתם... בקיצור מצטער לשמוע על החברים (המפקדים או מה שלא אמרת) שנפגעו ושוב, אתה בסה"כ צודק... (קרבי זה הכי אחי!)

EmGee

New member
זה ממש שטויות

אם אתה רוצה להדגיש את היהדות שלך תשים כיפה, לא מגן דוד.

Mc Bang

New member
ואם בא לך מגן דוד... אז?

עכשיו בגלל סאב והצל אסור לי לשים מגן דוד? שמתי אותו גם לפני שיצא הדיסק עם המגן דוד, ועכשיו אני צריך לשנות הכל בגללו? בקיצר לדעתי כמו שנוצרים בחו"ל שמים צלבים עליהם אז פה מותר ליהודים לשים על עצמם מגן דוד... כיפה ישים מי שמאמין יותר לדעתי (אני לא הכי מאמין בעולם, אבל עדיין שמח ביהדות, למה? ככה, אי אפשר ממש להסביר)

TonimAkaGMan

New member
שים מה שבא לך

שום שרשר \ גורמט \ כיפה לא עושה רושם. שיזדיין העולם , אתה יהודי.

RunNGun

New member
תשמע - מגן דוד זה לא רק גורמט

זה איזשהו סימן מזהה ליהודים בכל העולם, זה משהו שמסמל אותנו - זה כמו, באמת, ללכת עם כיפה. מה גם שהסאביסטים (המעריצים הערסים של סאב, סאבונים לא ילך טוב) שהולכים עם מגן דוד, טוענים על עצמם שהם ציונים. מה שאגב דפוק לגמרי, כי אם תשאל אותם על "חובבי ציון" הם יגידו תשובה בנוסח "ההההההה????"

A&A

New member
דבר ראשון!

כל אחד יודע מה זה לחזור אחרי שבוע לאוכל של אמא כי כל אחד עושה לפחות טירונות 02
ועכשיו ברצינות, אני מאוד אוהב את סאב והצל, אני מאוד אוהב את המדינה שלי, ולא, אני לא הולך לקרבי למרות שיש לי פרופיל קרבי אז מה... אסור לי? לא מתאים לי... אתה תורם שלוש שנים קרבי למדינה, אני תורם חמש וחצי (לפחות) למדינה. אני אומר לך שאתה לא ציוני כי אתה לא חותם קבע??? כל אחד יעשה מה שבראש שלו ולך אין שום זכות לבוא לפה ולהתחיל לצעוק אם זה היה פורום "ניגרים ישראלים שחושבים שהם חיים בהארלם" תבוא ותצעק וסבבה אבל רק לפי איך שפתחת את ההודעה שלך "FUCK THE ערבים" רואים שאין לך מושג מה קורה פה כי היחידים שבאמת מדברים אלא מידי פעם כמה חברים חדשנים שנרגעים מהר מאוד. אז כדי שגם אתה תירגע כי אם לא i'll fuck you white mama and you will find your self in a middle of a drive by kapish?

oRiddle

New member
הא הא... מצחיק...

ולמקרה שלא הבנת לFuck The ערבים וכו' מדובר בציניות... בכל מקרה, הכוונה שלי הייתה לאלה שהולכים ורוצים כל תפקיד, רק בגלל שהוא לחזור כל יום הביתה, או שירות קל"ב. כמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל, מה שעיתבן אותי זה צביעות של אנשים שמצד אחד מגדירים עצמם 'ציונים' ומצד שני פוסלים קרבי, אלו שמתייחסים ל'ציונות' כמשהו שהוא אנטי-ערבי, אנטי-נוצרי-מוסלמי-אתיופי. בקיצור גזענות. אני לא יודע אם אני יכול להיקרא ציוני, אחרי השחרור שלי מהצבא אני מקווה ללמוד בארה"ב, ומי יודע מתי אני אחזור משם. אבל עדיין, אני מאמין שאני רואה במדינה הזו הרבה יותר טוב ממה שרוב האנשים כאן רואים בה. ואין מה לעשות, יש לנו רק מקום אחד שהוא 'שלנו' וזו הארץ הזו. זיינתי את השכל מספיק, מי שרוצה להמשיך את הדיון מוזמן לפנות אלי באיי סי קיו או במסרים כאן.

WickiD

New member
תגידו...

זה פורום של הופה היי פה???... כי ראיתי הודעות חברי הלהקה...שכמה מהם באים לארץ להופעה... אחלה פורום זה..!!! --------------הופה (היי) הופה (היי) הופה (היי) (היי) (היי)------------ הופה היי לעד ולנצח...

A&A

New member
אבל...

הופה היי הגרסה המקורית... עם יונתן... זה עם הכינור, לא אחר כך כשהחליפו אותו!! הופה היי שולת!!! טופאק להופה היי!!

WickiD

New member
אתה צודק...

הופה היי סטייל old-school...אלה היו ימים... רגע אז לא הבנתי..מי מהם מגיע לארץ? יונתן או השני?..

למעלה