היפ-הופ ואתם

Mיקי_

New member
מאיפה זה משתמע מדבריו?

Pאנק איננו בהכרח תמיכה בפציפיזם או פציפיסטיות (ויש בו מספיק דברים סותרים, ייתכן ואתה מתבלבל בין פציפיזם לאנרכיזם שזה ממש לא אותו הדבר) וPאנק אינו בהכרח מקושר ומתקשר לצימחונות מוסרית. לכן אינני מבינה את הטענה לדברים אלו דווקא בתוך הPאנק, יש פציפיזם וצימחונים מוסריים בכל מקום, גם בPאנק, הכללת "צביעות" במקרה זה היא מופרכת בעיני, מדובר על מקרים ספציפיים לא על משהו שניתן לבסס. וכאמור, אינני מכירה בכל מקרה אופנה של איזשהו פציפיסט, Pאנקיסט או לא, שלובש או לבש ביגוד מיליטנטי. וכאמור, מאיפה דברייך השתמעו מדבריו?

Mיקי_

New member
Pאנק=צביעות (כותרת)

פציפיזם = לבוש מילטנטי, צמחונות מוסרית = מעילי עור. והערת סיכום שאיננה קשורה כפי שהגדרת אותה. זה מה שהבנתי מהודעתך. על שלל חלקיה. וזהי הבנת הנקרא שלי, אתה מוזמן להסביר את עצמך אחרת, כך שכוונתך תועבר טוב יותר, אבל בכל מקרה אני לא מרגישה ש"חפרתי" לשווא.

Mיקי_

New member
יש לך כנראה בעיה בהבנת הנקרא...

"זה מה שהבנתי מהודעתך. על שלל חלקיה. וזוהי הבנת הנקרא שלי, אתה מוזמן להסביר את עצמך אחרת, כך שכוונתך תועבר טוב יותר"

1uLtRaSoNiC1

New member
הוא דיבר על כך

שפאנקיסטים מתנהגים כך, את לא אחת מהן, ההודעה לא רלוונטית אליך. בברכה, אמיר עדאקי מש"ק השכרות

SHIKO2000

New member
אמרתי אנשים נורמטיבים...

לא 80 אחוז ערסים עם 1% מוח. קהל שמחקה קופים שיש אתיופים/שחורים על המגרש. צועק לערבים ישאלים מחבלים. זורק בקבוקים/רימוני עשן/הלם למגרש. זורק אבנים על אוטובסים של הקבוצה שלו(אם הפסידה)או של הקבוצה היריבה ועוד הרבה כ"ו אז זה לא ממש עונה על הגדרה של נורמטיבים - לצערנו גם ה 20% הנוספים ששם סובלים.

Funky Giraffe

New member
צר לי ששער 4-5 בקרית אליעזר

הם חבורת השפויים היחידה שנשארה בכדורגל הישראלי ושהיחס בה הפוך לחלוטין (80% נורמלים 20% ערסים) והמשטרה לא יודעת לקבל את זה. וכנראה שגם אתה לא. ערסים זה כן, אבל תתפלא לשמוע על זה שלא כולם חמומי מוח משוגעים עם רימונים כמו בדרבי התל אביבי, במזרחי או ביציע ג'

Mיקי_

New member
זה בסדר.. הוא גם לא היה בדרבי בת"א

כדורגל הוא ספורט מחות בעיני חובב הNBA הזה.. דבר איתו על אחוזי קליעה של איזה גורילה, זה יעשה לו ברק בעיניים, לא איזה צ'וקומוקו רודף אחרי כדור, ולא משנה מאיזה עיר הוא בא או מייצג. (הנ"ל נכתב מתוך אהבה גדולה כמובן לשיקו... אחרי שהוא מנפח לי את השכל על כל מיני דברים שהוא קורא בONE או השד יודע איפה, ומוצא את זה כמעניין גם לזוגתו שתחייה)

TheTIKIMAN

New member
תגידי, את סכיזופרנית???

כי זה בהחלט נראה כך. מי זה ה"שיקו" הזה שאת כל הזמן מדברת עליו...?

CG ערפדי

New member
חנוועץ

אתם בקושי מצליחים לראות את הקבוצה שלכם בבית לך תבין למה אתם ניקראים שפויים כשצריך לקרוא לכם עיוורים..

SHIKO2000

New member
שום דבר לא בסדר

גם זה סבבה לגמרי שהאנשים שעושעים את כל הדברים הנ"ל יקבלו מכות ממדורניקים ויס"מניקים ושאר חבריהם.

יש ואין כאן היפ הופ

מצד אחד אני חושב שמצב ההיפ הופ בארץ טוב מתמיד - אמנם מבחינת המיינסטרים הוא כבר עבר את השיא, אבל הוא בסימן חזרה לרחובות (זה נשמע גרוע, תדמיינו שאמרתי את זה באנגלית). יש "מחתרת" מאוד רחבה של ראפרים מוכשרים שכל אחד עושה משהו אחר, וזה מצוין. אני לא רואה את זה קורה בז'אנרים אחרים למעט המזרחית (ככה זה במדינה של 90% ערסים). מצד שני, אין כאן היפ הופ במובן האמריקאי של המילה, כי יותר קשה ללכת עם זה עד הסוף. אנחנו עם הרבה יותר אחראי, אנשים עם עבודה אמיתית ומשפחות לפרנס (לא baby daddy's & baby momma's - מהדברים היותר טיפשיים ששמעתי עליהם בחיי) וברוך ה', לרובנו יש מספיק שכל כדי לנצל הזדמנויות שיובילו אותנו להצלחות גדולות בהרבה מלהכנס לתעשיית המוסיקה המפוקפקת בארץ. בשורה התחתונה, רוב הראפרים בארץ התעוררו מ"החלום האמריקאי" והתחילו לעשות משהו אותנטי, עקב כל המגבלות שציינתי זה לוקח קצת יותר זמן, אבל בסוף נגיע לשם... לגבי הענין של הממסד - המדינה הזאת קטנה מדי כדי לצאת במחאה חריפה. אנחנו מוקפים בהרבה יותר אויבים מהאמריקאים (שחיים באופוריה מוחלטת) ולכן אנו חייבים - לפחות כלפי חוץ - לשמור על חזות מאוחדת וחזקה. זה נשמע כמו קלישאה אבל על זה העם שלנו שרד במשך אלפי שנים. לך תבין...

Da Judge

New member
אני?

אני דופק כמה שיותר שוקו בחינם מהמטבח ושקיות זבל בחינם מהאפסנאות. Fight the system

da^Lord

New member
בימינו היפ-הופ זה בעיקר

מסיבות/בלינג בלינג וזיונים. ולא מלחמה נגד הממסדים כמו שחלק מהאמסיז דגלו בה. אולי הם באו ממקום כזה, אבל מה עם אלה שלא רע להם בחיים ועושים שירי מסיבות וזיונים? קיצר.. אם העובדה שמוזיקה שחורה היא המוזיקה היחידה שאני מתחבר אליה וזה עוד לפני שידעתי שקוראים לזה היפ-הופ או ראפ.. והעובדה שאני לא חי בכנופיות ויש לי כבוד לבני אדם ככה שעניין המלחמה במשטרה לא נוגע בי אומרות שאני לא ממש היפ-הופ.. אז אולי להיות היפ-הופ עד הסוף זה לא משהו בכלל? מצוקה זה דבר שנכפה עליך, לא דבר שתרדוף אחריו כדי להתחבר לתרבות מסוימת (אלא אם אתה ממש מושפע). ותאכלס גם לרוב האמסיז בארה"ב אין ממש צרות, אולי הצרות הם איך לבזבז את המליונים. ואם למישהו כבר יש צרות אז הביא אותם על עצמו.. זה מה שקורה כששולפים אקדח טעון במקומות ציבוריים וכו'. סופרים אמר שפה בארץ היחיד שהוא ממש היפ-הופ זה סאבלימינל.. שכל הנוגע בו סותר את ההגדרה הזאת שלך להיפ-הופ. אולי אם כבר TN יותר קרוב לזה כערבי ישראלי שחי בעיר מלאת פשע סמים וכנופיות רחוב. עכשיו השאלה האמיתית - האם זה הופך אותו ליותר היפ-הופ מ... קודמן למשל? או חסיד? או ממני? או ממך? ומה בכלל זה משנה

למעלה