היפ-הופ ואתם

youngdiz

New member
ו-

כשזה לא נעשה עליך, למה שתציג את זה? 90% מהאמ-סיז האלו, חיים טוב מאד וזה לא מעניין אותם מה קורה פה. (לא מכליל, מי שמרגיש שמציקים לו, שיכניס עצמו ל-10) ואם אתה לא מכיר, אז לך תשמע את דאם. ואל תשחק את הצבוע עכשיו, כשאתה מתבכיין שצריך לעלות את הדברים האלו על הצג כשאנשים כמוך יבואו אחר כך ויגידו "יו זין על המשטרה" כשזה יגיע לשירים עם מודעות.

volatile

New member
דומיני

שלא ממש הבנת מה זה הארדקור. MOP לדוגמא זה הארדקור, Freddie Foxxxx זה הארדקור. אמינם למשל בתחילת הקריירה לא עשה הארדקור אלא יותר הורורקור עם הומור... מי שבאמת יש לו מה להגיד בד"כ בא מכיוון הראפ המצפוני שזה רחוק מאוד מהארדקור. לפעמים יש הבלחות יוצאות דופן כמו dead prez שאולי ניתן להגדיר אותם גם הארדקור.

comer789

New member
היפ הופ זה משהו אמריקאי

כל מה שקורה מחוץ לארה"ב זה העתקה. נסיון לחקות. אפשר לעשות לעשות ראפ מחוץ לארה"ב, זה עניין של מקצבים ומבנה של שיר, אבל היפ הופ אי אפשר לעשות מחוץ לארה"ב.

TakTik

New member
שטויות

ולראיה נביא את הדוגמא הקלאסית של ההיפ הופ הצרפתי, עמוס התרבות,מסרים וכמובן המתח על רקע גזעי...

KOOL MIC

New member
כניראה לא שמעתה היפ הפ מחוץ לארה"ב

בשביל שתקבע את זה

comer789

New member
שמעתי מספיק

תאמין לי. וידעתי שיגידו משהו על הראפ הצרפתי האמת. זה שSaian Supa Crew עושים אחלה ראפ לא אומר שזה היפ הופ. שמעתי ראפ בהרבה שפות(אפילו בולגרית עם השיר החדש הזה באירוויזיון) אבל היפ הופ יכול לבוא רק מהמקור. כל הוונאביז' בארץ למשל, עם הבאגיז' והדוראג וכל החארטות, מה הלבוש הזה שייך? זה לבוש אמריקאי נטו. כל האופנה והסטייל מועתק כי זה המודל היחידי. דווקא אלה שנשארים במוזיקה בלבד בארץ, עושים את זה ממש טוב כמו הדג ומוקי שיש להם סגנון ייחודי משלהם.

youngdiz

New member
אתה חושב שמה שאתה לובש עכשיו

הוא מהיסטוריית הלבוש המקומית? צא מהסרטים שלך.

SHIKO2000

New member
יש 2 סיגננות מוסיקה

שמתעסקים בהם במסביב יותר מבמוסיקה Pאנק והיפ הופ. לא תמצא בפורומי רוק למשל כל מיני דיונים כאלה. ובקשר לכל אלו ששירבבו לדיון הזה את רשויות החוק - כל מי שהוא אזרח קצת נורמטיבי,קרי לא עושה סמים בכיכר דיזינגוף,לא מסתובב ברחוב דלוק,ולא מגדל את הסמים שלו בחלון,משלם מיסים בזמן וכ"ו הסיכוי שלו לתקלים עם רשויות החוק "האבבילון" הוא די אפסי. - גם אם יש לאותו אזרח ראסטות,שרוולים של הודו,קעקועים,שיער ארוך וכ"ו.

hcsneB

New member
פאנק תמיד היה צבוע מהבחינה הזאת

פציפיזם = לבוש מיליטנטי, צמחונות מוסרית = מעילי עור ועוד אבל בלי קשר, פאנק מזמן כבר לא מתעסק בחיצוניות

Mיקי_

New member
LOL ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני 100% פציפיסטית, ויעיד על כך הפורום שבניהולי (871) ומעולם לא לבשתי "לבוש מילטנטי" (שיקו יכול להעיד שיש לי דיסקית שנתן לי חבר לשעבר שהיה לי כשהייתי נערה, וזרוקה כאן בבית עד היום, הלכתי איתה רק כשהייתי איתו - קרי גיל 15, ועברו מאז מליון שנה בערך... מלבד זה כל הטרנד הצבאי תמיד דחה אותי גם כשדוקטור מרטנ'ס היו שיא האופנה), רובם המוחלט של הפציפיסטים שאני מכירה לא התלבשו או מתלבשים ככה, ויש הבדל גדול בין לבוש פאנק של שלל ניטים קוצים וסיכות, ללבוש מיליטנטי, לא שאני מכירה יותר מידי פציפיסטים שמתלבשים כך, אבל כאלו יש קצת יותר מכלום.. פציפיזם הוא לא מותג אופנתי שמתבטא בלבוש, צר לי. כמו כן אני יכולה להעיד כצמחונית מוסרית שההפך הנכון הוא ממה שאתה מציג, צמחונים מוסריים (כמוני) תמיד יתהדרו במעיל וניל או סקאי, או כל דבר דמוי עור, רק לא בעור אמיתי, כנ"ל פרוות. אלו דברים סינטטים שבאים להדגיש שעל אופנתיות לא צרך לשלם ברצח ושיש אלטרנטיבה. כך גם בנושא צמר סינטטי (שוב שיקו יכול ל העיד על מלתחת הסוודרים האדירה שלי). צמחונים מוסריים לא ילבשו עור, זמש, פרווה, לבד, או צמר טבעי. המהדרין לא ילבשו גם משי ונוצות. לא משנה אם זה על מעיל, מכנסיים, נעליים, חגורות, כובעים או כל פריט לבוש אחר. אז חדל קשקשת. בנושא Pאנק אני לא מתיימרת להבין, אבל בפציפיזם וצמחונות מוסרית כן, שאתה כנראה פחות מבין בהם, ולכן פחות כדאי לך להדגים על "צביעותם" של נושאים שכנראה רחוקים ממך.

hcsneB

New member
כנראה שלא הבנת

וחפרת לשווא תקראי את ההודעה שלי שוב

Mיקי_

New member
קראתי אותה שוב, אני עומדת מאחורי

דברי, ואתה עמוד מאחורי דבריך, אי אפשר להבין לשתי משמעויות את מה שכתבת... טענת שפציפיזם (בלבוש) = ביגוד מיליטנטי, וצימחונות מוסרית (בלבוש) = מעילי עור. תגובתי אי לכך רלוונטית בהחלט.

1uLtRaSoNiC1

New member
את Pאנקיסטית קשוחה שהולכת לבארבי

ודוחפת אנשים כי הם קונפורמיסטים מעפנים?

Mיקי_

New member
LOL ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני הולכת לבארבי רק כששי עובד שם, ואני ממש לא דוחפת אף אחד.. (לא שמעת על זה שפציפיסטים מתנגדים לאלימות?) והמרחק ביני ובין Pאנק, הוא המרחק בין הפיכתם של סיד וישס וג'וני רוטן לההפך למעריציה של קיילי מינוג בערך... (אני מעדיפה את קיילי
)

למעלה