היפרנטו רעות

בוזבוזז

New member
היפרנטו רעות

לא נעים לא נעים לעשות שם קניות אם בתור לקופה יש יותר מ4 לקחות אז מתחילים הקיטורים - תמיד הקופה הזאת הכי איטית - שערוריה - מרמים אותנו בקופה ואפילו שמעתי שאגה מצד אחד של הסופר לצד השני שהעובדת תואיל בטובה לפתוח עוד קופה בצבא עוד מתנהגים ככה? בקיצור אם תהיו פחות אנטיפתים אני מאמין שיהיה יותר רצון לשרת אתכם אתם יודעים הסופר ברעות הוא לא הסופר הכי עמוס בארץ וגם עובדי הסופר לא משרתים שלכם יש דרך להגיד דברים . ועוד משו אם היתם באיטליה אתם לא צריכים לשתף את כול הסופר בפרטי פרטים .

בוזבוזז

New member
גם

ללקוחות שיחס כזה כנגד עובדים צורם אולי פשוט נצא מהארון ונגיד להם מילה טובה על העובדים המסורים ?

reuthal

New member
מסכימה איתך ש

לא צריך להתייחס כך ויש דרך לדבר אבל למה להכליל ולהחליט שמי שצעק הוא איש צבא וככה מתנהגים אנשי צבא? חסרים ברברים בארצנו? אני בסה"כ מבקשת לא לקטלג אנשים ולהכליל. יש אנשים מגעילים וחצופים ונקוה שאלו רק הם ולא כל בעלי אותו המקצוע או כל אנשי אותה העיר.

האמת? לא הבנתי כמעט כלום../images/Emo12.gif

אתה כועס על הקונים, או על המוכרים? ההודעה רצופה...ובלי סימני פיסוק וקשה לקרוא...מה, יש קופה רק לאנשי צבא? אני יגיד לך משהו, לא נתקלתי בחיים בסופר מהסופרים האלו, שהמוכרים שם עובדים ביעילות ובזריזות.הקופאיות, ישנות בעמידה...המוכרות במעדניה או או בגבינות, נראות כאילו הן עומדות להתעלף כל רגע מרוב עיפות...הירקנים תמיד אנטיפתים ולא אדיבים, ואף פעם אין את מי לשאול איפה יש מה... נכון, זה לא אומר שצריך להתיחס בזילזול או בחוסר כבוד.אבל גם הם מצידם, לא עושים כלום כדי למשוך אנשים.התיאוריה שלי אומרת שבמקומות כאלה{היפרנטו, סופרסנטר} העובדים עובדים בכזה אי רצון,בגלל המשכורת הנמוכה והתנאים הגרועים...עובד שמקבל תמורה הוגנת לעבודתו, יתן תפוקה טובה,ואם הוא ידע שהוא יקבל צ'ופר על עבודה טובה ויחס טוב ללקוח, הוא ישתדל הרבה יותר.אבל במדינה כמו שלנו, שנותנים לנשים {וגם לגברים בעצם} להרוויח 18 ש"ח לשעה, ולעבוד עד חצות לפעמים ומוצאי שבת, לא פלא שאין לקופאית סבלנות ועצבים ללקוחות...ועוד לאנשי צבא פלצנים שמתחת לאף שלה מספרים על הטיול לאיטליה { התאור של אנשי צבא היה רק דוגמא...גם בעלי איש צבא, כך שלא ירדתי על האוכלוסיה הזאת כמובן...} וחוץ מזה יש עוד סופרים...אם לא טוב שם יש במודיעין...{אותה הגברת בשינוי אדרת
}

NimrodKAdim

New member
אני לא מכיר את הסופר הזה אבל

אני מכיר הרבה סופרים שהצוות מאוד אדיב עם המון מוטיבציה. לפי דעתי הגורם העיקרי להתנהגות הזו נובעת מיחס מזלזל של הלקוחות, התנשאות והתנהגות לא הולמת. לא פעם נתקלתי באנשים בסופר שמתנהגים לא יפה לאנשים שנותנים שירות. אנשים חושבים שחייבים להם במדינה הזו ושוכחים לפעמים שבני אדם נמצאים בצד השני. אפשר להתנהג יפה גם כשעומדים על הזכות לקבל שירות. אסרטיביות לא תזיק לאף אחד. כשלקוחות צועקים על קופאיות או אנשי צוות ומתנהגים בהתנשאות, זו מגעיל ובכלל לא במקום ללא קשר לבעיות (במידה ויש) בשירות.

בוזבוזז

New member
סופר נחמד

יוצא לי לקנות שם פעם בשבוע בערך אם אני מגיע בזמן שיש קצת עומס בקופות תמיד אותו סיפור חוזר על עצמו. ואני רק מצתער שלא הבאתי איתי אזניות.

בוזבוזז

New member
כועס על הקונים

טוב לא על כולם אני במודיעין כמה חדשים אף פעם לא נתקלתי ביחס כזה אל עובדים זה לא קריים באף סופר שהיתי בו כועס על תרבות המגיע לי.

למעלה