היפרטוניק סליין

היפרטוניק סליין

אני צריכה להתחיל ולנסות להשתמש בזה מקווה שזה לא יחניק אותי לגמרי אני כמובן אוסיף ונטולין והשאלה היא אני זוכרת שהיו פרוצדורות כל מני מיוחדות אז איך משיגים? אני בכללית

sporTV

New member
אז התמזל מזלך

כי בכללית מכינים לנו את זה באיזה שהוא בית מרקחת מחוזי, ואז שולחים לבית המרקחת שלך. את צריכה להביא מרשם ולהסביר להם שהם צריכים לרקוח את זה. העלות היא מצחיקה - 11 ש"ח ל200 CC בערך..... אני בחודש צורך 240CC. אחרי חודש חייבים להחליף את הבקבוק לחדש... ולשים במקרר לאחר הפתיחה. הייתה לי בעייה בהצלחה כי שכחתי לחשב כמה אני צריך לחודש ולא היה לי מספיק.....ודי נתקעתי בלי. אז - שימו לב! בזמן האינהלציה אני אכן נחנק אבל זה פותח אותי לזמן שאחרי.......

chakiv

New member
אני חושבת שדווקא sportv יודע יותר טוב ממני

במקרה זה. אבדוק בשבוע הבא את הפרוצדורות ואעדכן בהתאם. שבת שלום ורדית

sporTV

New member
אז...........מתי מתחילים?

לא קיבלת בקבוקון דוגמית מהמרפאה? שצריך למהול אותו קצת?

לא ../images/Emo10.gif

בגלל שהייתי בלחץ להתחפף כבר שכחתי לשאול את האחיות על העניין בכלל וגם לא קיבלתי אני צריכה להעביר את הבקשה לאמא שתדאג לזה... כמה פעמים ביום אתה עושה את ההיפרטוניק? בלאו רצתה פעמיים.... אמרתי לה שעד שאין לי את המכשיר החדש... אין מצב... יש גבול כמה שעות ביממה אני יכולה לעשות אינהלציה...

sporTV

New member
פעמיים ביום

ורק בשביל הפרוטוקול: בלאו ביקשה ממני כבר לפני שנתיים להתחיל עם זה וסירבתי בגלל חוסר זמן. עכשיו החלטתי לנסות וגיליתי שזה כל כך עוזר ולי וכל כך עושה לי טוב שאני אפילו לא צריך לעשות את הטיפול הפיזיותרפי הנוסטלגי של הנשימות. אני הייתי ממש מופתע מזה שזה משפיע עליי כל כך טוב ועכשיו אני לא מוכן לוותר אפילו על אינהלציית הייפרטוניק סיילין אחת ביום. אני מעדיף לוותר על קולירצין לדוגמא ולא על מי מלח.

מה זאת אומרת לא צריך פיזיו?

העברתי את הטיפול לאמא... אני מקווה שבקרוב אוכל להתחיל אתה עושה 4 CC? יש לך אי פלואו? אתה עושה גם פולמוזיים? אין מצב שאני קמה בבוקר יותר מוקדם בשביל זה / הולכת לישון יותר מאוחר גם ככה אני עושה כמעט 20 דקות אינהלציה בקולירצין בוקר+ לילה זה כמעט שעה שינה יקרה מפז!!! העייפות היא אחת האוייבים הכי גדולים שלי. בעיקר בה אני נלחמת בזמן האחרון.

sporTV

New member
זאת אומרת

שהאינלציה הזו מכייחת אותי בצורה מטורפת. אז זה הדבר הראשון שאני עושה על הבוקר. +קוירצין... בצהריים פולמוזיים. ואיך שאני מרגיש - זה שווה את זה. חבל שחיכיתי כל כך הרבה זמן

sporTV

New member
4 סיסי

לוקח לי כעשרים דקות בערך. בגלל שרוב הזמן אני פשוט משתעל ומכייח..... אני לא מסוגל לעשות את האינהלציה ברצף. ומחוץ לפרוטוקול, הייתה תקופה שעשיתי 3CC ועדיין התכייחתי למופת. \אבל זה היה רק בגלל שהייתה לי מצוקת רזרבה...

LullaBelle

New member
מסכימה - הסליין 7% מכייח בטירוף

פותח לי פקקים לא נורמליים... במיוחד בבוקר, כשאני חסומה ומשתעלת ולוקח לריאות שלי שעה וחצי להתעורר ולתפקד. עם הסליין המצב הרבה יותר טוב. סיאפניקית - מבינה את מצוקת הזמן... בשבילי, לעשות בבוקר סליין וקוליסטין - אומר לקום כחצי שעה יותר מוקדם. כואב. ממש כואב. חצי שעה שערכה לא יסולא בפז... מצד שני, זה די שווה לאור ההשפעה של הסליין. לא מאמינה שאני אומרת ששווה לקום מוקדם... אבל עובדה.

vikvik

New member
הייתי מציעה דווקא הייפרטוניק לעשות בפרי הרגיל

בעיני ועבורי יש חשיבות לאינהלציה הזאת , כי המטרה שלה היא לא לקחת תרופה כמה שיותר מהר כמו אנטיביוטיקה , אלא לעבור איתה "תהליך" . ודווקא 15 - 20 דקות של אינהלציית הייפרטוניק שווים כל דקה , כי הריאות עוברות משהו בזמן הזה בצורה הדרגתית ונכונה קורה הכיוח. חושבת שב 5 דקות זה יהיה קשה מדי לריאות ושוב המטרה היא לא לגמור וללכת , אלא לתת לריאות לנשום את המלח , להכנס למקומות שלאט לאט מתפנים ע"י הליחה. וכן , זה לעיתים פשוט מחליף טיפול פיזיו , לכן שווה לעשות את הזמן הזה.

למעלה