היפני הממוצע וחתולו איך יפנים עם חתולים? כאילו הם אוהבים חתולים או שהם סימן לקללה? תודה
T tals56 New member 11/5/06 #1 היפני הממוצע וחתולו איך יפנים עם חתולים? כאילו הם אוהבים חתולים או שהם סימן לקללה? תודה
F furrball New member 12/5/06 #2 זוכר את השרשור הקלאסי? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=830&msgid=64331801
T tals56 New member 12/5/06 #3 איזה חמודים! אין אין אני לא יכול על חתולים עם בנדנה אני בעל ל4 חתולים,וסתם רציתי לדעת מה היפנים חושבים על החתולים טוב אני שמח מאוד שזאתי הדעה שלהם (ודרך אגב מה הם חושבים על כלבים כי אני דיי "לא מחבב" אותם ממש ואני מדבר רק על הגדולים)
איזה חמודים! אין אין אני לא יכול על חתולים עם בנדנה אני בעל ל4 חתולים,וסתם רציתי לדעת מה היפנים חושבים על החתולים טוב אני שמח מאוד שזאתי הדעה שלהם (ודרך אגב מה הם חושבים על כלבים כי אני דיי "לא מחבב" אותם ממש ואני מדבר רק על הגדולים)
G GnomeBubble New member 12/5/06 #4 רק מלהסתכל על כל הדמויות המאוד kawaii של חתולים שהיפנים אוהבים כל כך לצייר, אני יכול לומר שהם באמת מתים על חתולים
רק מלהסתכל על כל הדמויות המאוד kawaii של חתולים שהיפנים אוהבים כל כך לצייר, אני יכול לומר שהם באמת מתים על חתולים