היפנוזה

זולו60

New member
היפנוזה

ראשית שלום לוותיקים ולחדשים אינני אשת בשורות היום. אמנם ממשיכה את המונה - 14 ימי גמילה אבל בעצב אומר שהימים האחרונים אינם לגמרי נקיים מניקוטין. קניתי קופסת נובלס וזה הלך בערך כך יום ששי 2 סיגריות שבת 1 סיגריה היום יום ראשון 2 סיגריות ואם אעשן גם מחר אז בוודאי אצטרך להפעיל מונה חדש. המסקנה שלי שיש לי קיבעון בדפוסי התנהגות מסויימים ואולי אפילו רבים כך שהגמילה קשה כפליים. תהליך הגמילה שלי היום אינו שונה מפעמים אחרות בעבר. משום מה אני לא מצליחה ללמוד לקחים.... אנא אל תתנו לי על הראש. מצליף בלשונו הזכרת שעברת טיפולי היפנוזה האם אתה יכול לספר קצת יותר על הטיפול למשל האם זה דרך שירותי קופ"ח, כמה טיפולים (בערך) צריך. ושאלה אחרונה האם אתה מאיזור צפון הארץ כי אם כן אולי אבקש את שם הרופא המהפנט. שלום לכולכם והחזיקו מעמד (יותר טוב ממני).

שלום זולו

היפנוזה באה לשנות לנו הרגלים שתולים ע"י שתילת קודים חדשים במקומם המטרה היא להבין למה התחלנו לעשן ומה אנו מקבלים מהסיגריה( בד"כ שליטה עצמית , זיכרון, רוגע וסתם עשן מסריח שזורם לנו בריאות בפה בגרון ועוד ועוד), ואז לנסות לגרום לנו למצבים דומים ללא סיגריה ואז לקבע זאת אצלנו כקוד התנהגות שאותו נפעיל בכל פעם שנרצה סיגריה. אני למשל בעזרת קוד נכנס למצב רגיעה ושליטה מלאה ברצונותי ולכן יכול לשלוט ברצון לסיגריה, אגב אני משתמש גם בזיבן. אני מהצפון אולם מפאת חוקי הפורומים לא אפרסם כאן את שמו של הרופא תוכלי לפנות אלי דרך המסרים בכרטיס האישי. הטיפול לא דרך קופ"ח והוא עולה לא מעט כסף, אולם באמת שווה כל אגורה, קופסא נובלס ביום כפול חדשיים והרווחת חזרה את כספך ויותר מכך את בריאותך. אני עברתי שניים וחצי טיפולים ז"א שני מפגשים מלאים ועוד חצי מפגש מחזיק לך אצבעות ומאחל לך הצלחה, למען עצמך, אל תישברי

למעלה