היפנוזה

Snapple

New member
היפנוזה

אני יודעת שבעזרת היפנוזה אפשר לשנות למשל פחדים וכאלה דברים אז תהיתי אם היפנוזה יכולה לשנות בטחון עצמי? לי אישית יש ביטחון עצמי יחסית נמוך וזה משפיע עליי מאוד בחיים אז תהיתי אולי עם היפנוזה אני אוכל לרפא את זה. מישהו יודע?

גרא.

New member
אפשר לחזק ביטחון עצמי (לא לרפא..),

באמצעות היפנוזה.אבל ישנן עוד שיטות,ודרכי טיפול אחרות,שאת יכולה להעזר בהן.למה דווקא היפנוזה??

Snapple

New member
לחזק באמת מילה יותר טובה

אני באמת רוצה לחזק את הבטחון העצמי שלי כי הוא פשוט בקרשים. ניסיתי פסיכולוגים וזה לא עזר כול כך ושמעתי שהיפנוזה זאת דרך טובה. אם יש לך דרכים אחרות אנא המליצי. וגם אם את יודעת איפה אני בכלל יכולה לעשות היפנוזה זה יעזור לי.

glyaron

New member
חיזוק הביטחון העצמי

הייתי מעוניין לעזור לך אך ראשית עלייך לדעת את הסיבות לחוסר הביטחון העצמי הירוד שלך. שלא כמו אצל ילדים שם האבחנה ושיתוף הפעולה לא תמיד מצליחים ניתן לאבחן את בעייתך בקלות יחסית ללא כל צורך לעבור היפנוזה אם רק תשבי ,תחשבי ותאמרי מה גורם לבעייה זו ואז תיווכחי לדעת שניתן בקלות לשפר ביטחון עצמי ירוד. (זה עבד מעולה אצל אחותי והיום היא לבד יודעת איך מה כן ומה לא לעשות והביטחון משתפר מרגע לרגע.

Snapple

New member
זאת חלק מהבעייה

אני תמיד הייתי ילדה ביישנית אבל אני מצליחה להתגבר על הביישנות ועכשיו בעייה שלי היא יותר חוסר בבטחון העצמי. ניסיתי לחשוב מה עלול לגרום למצב הזה והגעתי למסקנה שזה אולי העובדה שאני קצת מלאה ולא הכי יפה בעולם, אבל כול זה ניתן לשיפור ואני גם לא רואה בזה כבעייה כול כך גדולה עבורי. אני באמת שלא יודעת מה גורם לזה. זה גורם לי לבעיות ענקיות כמו שאני לא רוקדת, לא יכולה לדבר מול קהל בכלל, קשה לי לדבר עם אנשים חדשים כי אני מתחילה למלמל וכו´. אז חשבתי אולי היפנוזה תוכל להוציא אותי מהמצב הזה.

Snapple

New member
תוספת קטנה...

אני גם בכיתה לא מסוגלת להגיד תשובות, אלא עם כן אני בטוחה במיליון וחצי אחוזים שאני צודקת. אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו.

no-a-m

New member
מגיע לך להרגיש טוב

אני מעריכה אותך מאוד על היכולת שלך , להתבונן בקשיים של, לשתף אותנו בהם, ובמיוחד בפניה שלך לקבלת עזרה. את מתארת את הקושי ואת התובנות שלך לגבי ההקשרים בין , דימוי הגוף שלך(קצת מלאה ולא הכי יפה בעולם) , הבישנות, חוסר הבטחון והביטויים ההתנהגותיים שיש לכך בחייך. מנסיוני רבת השנים כמרפאה בתנועה שמטפלת בהרבה מאוד מקרים כאלה, אכן המודל הזה קיים ועובד כפי שאת מתארת אותו, הדימוי הגופני השלילי, יוצר את הפגיעה בדימוי העצמי , בישנות חוסר בטחון וכו´ יש לי בשורות טובות בשבילך !!! זה לא חייב להימשך, יש אפשרות לעבוד על הדימוי הגופני, לחזק את הדימוי העצמי, את הבטחון ולשפר את התפקודים, כמו לעמוד בפני קהל, לרקוד והכי הכי חשוב להריגש טוב מגיע לך להרגיש טוב יש בכוחך לעשות את השינוי , שיהיה בהצלחה

למעלה