היפנוזה

dr meiri

New member
היפנוזה

שלום רב אני מטפל בהיפנוזה מעונין לתת טיפולים לחברי הפורום במחיר סמלי!!! היפנוזה הינה כלי טיפולי והבחנתי כאחד טיופול במגוון בעיות כגון - עישון, פוביות, כאבי ראש, חוסר בטחון הכנה ללידה וכו.......... במצב המיוחד שבו אדם נמצא ב"טראנס היפנוטי" ישנה עקיפה של מנגנוני ההגנה ועלי הביכולת לקבל סוגטיות ולישם אותן!! ד"ר מאירי נועם

lightflake

New member
../images/Emo18.gifהאם אתה מורשה להיפנוט ?

בדקתי באתר משרד הבריאות אם יש רופא בשם נועם מאירי והתשובה חזרה שלילית, אז ד"ר למה אתה? (בכל מקרה אם אכן אינך רופא, כתיבת התואר ד"ר בלי לציין שאינך רופא נחשבת לשרלטנות בתחום)

dr meiri

New member
ד"ר נועם.

שלום רב כן אני מורשה. יש לי רשיון לעיסוק ברפואה וכן אישור לעיסוק בהיפנוט בהתאם לחוק.

lightflake

New member
אם כך מדוע שמך אינו מופיע כבעל רשיון

באתר משרד הבריאות ? http://www.health.gov.il/oskimbbriut/rufim/index.asp וגם אינך רשום כחבר באגודה הישראלית להיפנוזה. http://hypno.co.il/members_list.asp תסכים איתי שבנושאים כל כך רציניים חייבים לבדוק היטב בידי מי אנו מפקידים את עצמנו, בישראל יש המון שרלטנים.

dr meiri

New member
אדון נכבד

אדון נכבד! אם תרצה לבוא לטיפול אשמח להציג בפניך את כול הרשיונות הרלונטים אני לא חושב שעלי לתת דין וחשבון בפני אדם שאינו מזדהה אף בשמו יום טוב

lightflake

New member
עליך לתת דין וחשבון

לאנשים שאותם אתה מציע להפנט אני חושב שאם היית באמת בעל רשיון רופא ובעל רשיון להיפנוט היית מברך על משנה הזהירות שאני מציע לגולשים כאן ולא מתנער ממנה כמו שאתה עושה

Tom shiatsu

New member
על זה שנתן קונטרה למקנטר שכמוך...

לדעתי יש מסר שיפוטי בהודעות שלך. זה שלא מצאת אותו ברשימות שחיפשת ופסקת בנחרצות שהוא לא מוסמך.... ואולי הרשימות שעיינת בהם לא מעודכנות? למה לשפוט אדם לכף חובה ? היהירות השיפוטיות והנחרצות מהסוג הזה הם רועץ למטפלים הגונים, כי לא כולם רמאים שרלטנים, וזו לא דרך. זו דעה אישית שלי שאתה לא חייב להסכים איתה.

lightflake

New member
נכון לא כולם שרלטנים

ובדיוק בשביל זה יש אפשרויות לבדוק מי בעל רשיון ומי מוכר ע"י האגודה. מי שרציני כאן אמור להודות לי על ה"קנטרנות" שלי ואגב לא פסקתי שום דבר בנחרצות, רק בדקתי ושאלתי שאלות הכי לגיטימיות, זה כבר הדמיון שלך שנכנס לפעולה, אתה כנראה לא מבין את הסיכון, או שאתה באמת קצת נאיבי.

Tom shiatsu

New member
הגישה שלך...היא ברוח אנטגוניסטית...לטעמי

ראה דוגמה נוספת בתגובה שלך לגבי התזונה... ושוב, זו דעתי האישית, ואין לי כוונה לפתוח בנושא הזה דיון...אם תרצה אשמח להרחיב איתך במסרים.

lightflake

New member
רוח הגישה שלי אולי מסריחה...

אבל השאלה היא אם היית שולח את הבת שלך להיפנוט אצל מישהו בלי לשאול את השאלות הפשוטות ששאלתי אותו?

טאוֹ

New member
כן ולא

שלום לך, השאלות שעלו כאן רלוונטיות, ולפחות בהתחלה נשאלו ללא נימה תוקפנית או מקנטרת - להרגשתי. כמו כן, השימוש בניקים במקום בשם מלא ואמיתי מקובל בפורומים, ואני עצמי נוהג כך. מאידך גיסא, גם הציפיה שלך לדעת עם מי אתה מדבר היא לגיטימית, אבל כיוון שפנית לכאן והצעת את שירותיך - דבר שאין לעשות בפורום מטעמי איסור פרסום, אגב, והשרשור כולו לא יימחק רק מכיוון שכבר התפתח כאן דיון עקרוני שיכול לתת זווית מבט חשובה על הנושא - אתה יכול לצפות שישאלו אותך שאלות. היפנוזה היא כלי חזק, ולכן למיטב ידיעתי החוק בארץ מתיר לבצע אותה רק לרופאים ולפסיכולוגים. האם אתה פסיכולוג או רופא MD?

hal767

New member
מצטרף לדברי טאו

ובהזדמנות זאת כדאי גם לשאול אם יש סיכון בטיפול מסוג זה. למייטב ידיעתי, אכן קיים סיכון, הן בהבט הפיזי והן בהבט הנפשי, בטווח הקצר והארוך.

למעלה