היפנוזה 2

• פותח הנושא ד25
  • פורסם בתאריך

ד25

New member
היפנוזה 2

אז ככה: קיבלתי את הצעתו של שוקי ופניתי לביה"ח וולפסון .. אך נאמר לי ע"י המזכירה כי קיים תור לאבחון רק בחודש מאי 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפיכך אם מישהו מכיר רופא אשר מטפל בהפנוזה אהי אשמח לקבל את שמו.. אני חייב לציין כי מהפקידה מביה"ח וולפסון אמרה לי כי היו לכם הצלחות בתחום הגמגום ולטענטה חל שיפור בדיבור.

Impious

New member
!

קודם כל, תודה רבה שאתה מעדכן אותנו
אולי תנסה במרפאה אחרת? כשהייתה לי שעורה ופניתי להר הצופים אמרו לי שהתור הקרוב ביותר הוא ב7.11.07 התעצבנו, התבאסנו, חזרנו הבייתה מאוכזבים. אחרי זה פנינו לשערי צדק ועשו לי את הניתוח במקום, כל כך הייתי מאושר, זה היה מצחיק
קיצר, הבנת אותי :]

shuky63

New member
אם אתה רוצה מטפל פרטי אני יכול

להמליץ על מוריס קליינהאוז.הוא ידוע כמומחה בתחום עובד בתל השומר וגם כנראה באופן פרטי.אני פניתי אליו לפני כ20 שנה והוא היה מספיק הגון כדי להגיד לי אחרי שתי פגישות שבמקרה שלי אין טעם להמשיך בטפול כי אני לא נכנס להרפיה עמוקה(מתהפנט בלשון העם).

shuky63

New member
כשהייתי אצלו לפני 20 שנה הוא לקח

250 שקל לפגישה אז תחשב את ההצמדה

shuky63

New member
לפי חישוב במחשבון הצמדה של זולו

זה יוצא 1200 שקל.אני מקוה שאני טועה

שמחה99

New member
../images/Emo6.gif

מה זה מחשבון הצמדה של זולו? בשנות השמונים האינפלציה הייתה 400%. תוסיף את כל שנות התשעים ותגיע למשהו מטורף... אבל...
המדד הוא ממוצע עליית המחירים. לא כל המחירים עולים בקצב המדד. יתכן שיש מחירים שדווקא יורדים... מחשבה מעניינת למצוא מה המחיר היום לפי שיעור עליית המדד. הזוי למדי...

shuky63

New member
המחירים שלו בטח לא צמודים למדד

תקוני הטלבזיות כי אז הם היו יורדים

רומאו22

New member
יש בקריות

מרפאה שקשורה לקופ"ח כללית ומתעסקת ברפואה אלטרנטיבית, יש שם היפנוזה. טופלתי שם לפני הצבא ולי אישית זה עזר מאוד. והתורות והאיבחונים רצים שם די מהר.. אם זה לא רחוק לך אז תנסה...

למעלה