היפיפייה הנרדמת.....

היפיפייה הנרדמת.....

2:30 לפנות בוקר אחרי ביקור במיון עם הקטנציק חזרתי לסיים. רצו לי הרבה רעיונות, הכנתי כל מיני פרחים מהחותכנים ובסוף לא השתמשתי. מצד ימין זה נפתח לפרח מסתובב עם נרות וזיקוק באמצע. יש לי עוד נר בצורת 6. האייסניג עם המים לא היה משהו, עד עכשיו לא זוכרת איך הצלחתי להכין קונוס
אבל יצא משה. אפשר להוסיף לגלריה של העוגות ברבי למרות שעשיתי את היפיפיה הנרדמת לבקשת מעין בשמלה וורודה.

ועוד אחת......הרגיז אותי

שהכיתוב נראה כמו מים
אין לנו פה לקנות אבקת סוכר אז השתמשתי ברויאל איסיינג. וזה אחרי שמחקתי וכתבתי מחדש פחות עבה.

yeya

New member
העוגה מקסימה .

לגבי אבקת סוכר אם יש לך בלנדר (כזה שמכינים אוכל לתינוקות, ומילקשייקים) אז את יכולה להכין את האבקת סוכר.

net the jet

New member
אכן יפיפייה.....( העוגה ) אבל נראית

עירנית לחלוטין !
אני בטוחה שהקטנה שמחה ביותר !

שגיגאיה

New member
יפה!!! ובאמת אני

זוכרת שלאמא שלי יש מכונה קטנה שעושה אבקת סוכר. אולי תשיגי כזה..

../images/Emo51.gif

הכוונה לטחון סוכר רגיל בבלנדר ? זה לא ישרוף אותו כי אין נוזלים ? הקטע הכי מצחיק שהיא ביקשה אותה ישנה במיטה והנסיך בא, אמרתי יש גבול....אני עוד לא ברמה להכין גם את הפנים
עוד קצת. חוץ מזה לקחנו העתק ממגבת שיש לה של שלושת הנסיכות של דיסני שהם בגינה.

lutti

New member
אין העייה לטחון סוכר במעבד מזון

אם יש לך את הקטן שמיועד לטחון תבלינים/קפה הוא עדיף. יוצאת יופי של אבקת סוכר.

yeya

New member
אין בעיה

את פשוט שמה סוכר בבלנדר ומפעילה וככה האבקת תהיה בדרגה שאת רוצה. מאוד חשוב לסגור טוב את המכסה אחרת יהיה לך סוכר בכל המטבח. צירפתי לך תמונה של הבלנדר שאליו התכוונתי

לגבי הסוכר הטחון

הבעל אומר שפעם הוא טחן לנו, יצא הרבה עשן, סוכר רגיל, מעט אבקה וגם מערבל שרוף
הבנתי שאפשר לעשות את זה רק במעבד מזון.

yeya

New member
אני תמיד טוחנת בבלנדר

יכול להיות שלא שמתם מספיק סוכר או שהמהירות היתה גבוהה מדי. גם אמא שלי תמיד טחנה בבלנדר וממנה למדתי - אני אף פעם לא קונה אבקה מוכנה. אבל אני לא רוצה שבגללי ישרף לך שוב הבלנדר.....

מקסימום ../images/Emo8.gif

הבעל במילא הורס אותם כל פעם שהוא טוחן לו קרח
אז מה יש לי אסור. מה הכמות שאת טוחנת ? את טוחנת ב"מכות" של סיבובים או על רמה אחת באופן קבוע ? אולי הוא עשה משהו לא נכון

yeya

New member
אני שמה בערך כוס סוכר - מה שחשוב

שכמות הסוכר תכסה היטב את החלק התחתון שהסכינים לא יפעלו על ריק. מפעילה את הבלנדר במהירות רגילה , ומדי פעם עוצרת כדי לערבב את הסוכר. הכי חשוב לסגור טוב את המכסה - כשבעלי ניסה להכין פעם אבקת סוכר הוא לא סגר את המכסה והיה לנו סוכר בכל המטבח...

שאלה לגבי העוגה במסיבה

למה למחרת ראיתי שברים בחולצה, או בפרחים ? העובדה שלא היה CMC גרמה לזה ? פעם קודמת שעבדתי על נימו פשוט התיבש לי הבצק מהר שתיסכל אותי שבקושי הצלחתי לעבוד איתו. האם פה היתה הבעיה ? והפרח הנפתח היה שואו מדהים לילדים, אפילו אני התלהבתי כמה זה היה יפה. אני אצף תמונה עם הנרות דולקים יותר מאוחר.
לכל התגובות !

למעלה