היפייפה החדשה

bazmaster

New member
היפייפה החדשה

או בעצם יפיוף.. כי קוראים לו פאבלו
מה אתם אומרים?

RoieL

New member
חשמלית 12?

עד היום נתקלתי רק בפנדר אחת משנות השמונים עם 12 מיתרים.. איך הצליל? מאיפה נקנתה ושל איזו פירמה?

sr G a L

New member
אפילו שאני לא נגן גיטרה

אפשר לראות שמחוברים 6 מיתרים ולא 12 למרות שיש מקום ל12

RoieL

New member
בואו נצחק

ברעש געש יש גיטרה מאוד נחמדה בשם סלינגשוט קאסטום, ברח לי שם החברה, וברגע שיהיו לי 5200 שקלים היא תהיה שלי כי הגיטרה הזו נשמעת פצצה לדעתי. אז די.

wish i was here

New member
זה אחד הרגעים

שכולם משתתקים ואז מישהו קופץ:"מה....מישהו הפליץ?" מה לעזאזל ההודעה שלך קשורה להודעה של ערן?

doc monti

New member
REVEREND

ואני במקומך הייתי מזדרז, אני לא חושב שנשאר להשיג הרבה כאלה חדשות

RoieL

New member
כן, יש להם משהו חמישה סלינגשוט

דיברתי שבוע שעבר שוב עם זק. אני אישית ניסיתי רק את הגרסא עם ה- 3 P90, והיא מדהימה, אבל אני מתאר לעצמי שגם הזו שעולה 100 ש"ח פחות מצויינת. בכל מקרה, הדבר היחיד שמפריד בינינו הוא כסף.

RoieL

New member
למה כתבתי חמישה?

הוא אמר לי שיש "מעט מאוד", אין לי מושג מאיפה הוצאתי את זה

jazzisco

New member
לאו דווקא.

נראה שהבחורצ'יק מרגיש כאילו שיש לו ניסיון של 40 שנה עם גיטרות. משהו צריך להבהיר לו: "חבוב, עוד לא ראית כלום"

RoieL

New member
בכלל קראת את ההודעה שלי?

בד"כ כשבנאדם כותב "עד היום נתקלתי רק בפנדר אחת משנות השמונים עם 12 מיתרים.." הוא מציין עובדה אישית. אז ככה: 1. לא אמרתי שום דבר על 40 שנות ניסיון או משהו בסגנון ואני יותר מאשמח לדעת מאיפה הבנת את זה- אני בטוח שאוכל לשפר את ההתנסחות שלי אחרי שאני אבין מה לא בסדר בה. 2. אחותי יכולה להגיד שעד היום היא ראתה רק סטראטוקסטר ואיבנז, זה לא אומר שאלו החברות היחידות שקיימות, זה לא אומר שיש לה 40 שנות ניסיון וזה לא נותן סיבה להתנפל עליה.

למעלה