בד"כ מאוד קל להחזיק קופסא עם סוכריות באוטו בתיק מאשר סוכר (יש קוביות סוכר אבל עדיין..) בהנחה ואנחנו מדברים על סוכריות רגילות אלא המשווקות בקופסאת מתכת האם יש מדד לכמה צריך לאכול בזמן היפו?
כשיש היפו לוקחים כף סוכר וזה מטפל בבעיה... נכון? אני די טריה בקטע של היפו, אבל בתקופה האחורנה זה טיפה צמח. מדובר בהיפו יחסית נמוכים. הכי נמוך היה 73. אכלתי את הקרקרים עם הגבינה וזה טיפל בנושא. אבל עכשיו היה לי 69. אכלתי 2 כפיות טיפה עמוסות אני מודה- בגלידה. (לפחות שיהיה טעים). השאלה אם זה מספיק, או שאני צריכה עוד משהו כדי למנוע נפילה נוספת בעוד כמה שעות.
לאכול משהו ששווה למנת פחממות...פרוסת לחם, במבה קטנה... שיכול להחזיק אותך לכמה שעות... לפני כמה ימים היה לי היפו באמצע הלילה עשיתי בדיקה והיה לי 48, ואכלתי פרוסת לחם עם גבינה צהובה...בבוקר קמתי עם 109... לא ממומלץ לדוגמא שוקולד...כי זה מקפיץ את סוכר אבל אח"כ יש ירידה דרסטית...
אם היית אוכלת רק את הגלידה הסוגר כן היה יורד לך, כמו שכבר אמרתי שוקולדים ודברים מתוקים אחרים הם לטווח קצר... מה שגיבה את הכף הזאת זה בעצם הלחם, הוא החזיק אותך ליותר זמן...
להיפו קשה כמו 48 לאכול משהו מהיר שיעלה את הסוכר ומשהו איטי (פחמימה מורכבת) כדי שהוא לא יצנח חזרה. להיפו של 70 מספיקה פחמימה מורכבת אלא אם את מרגישה ממש רע.
אתמול הגעתי ל44, אכלתי קצת גלידה ולחם אחרי זה. האמת שבתקופה האחורנה משום מה ההיפו חוגג אצלי.... אבל זה היה שהכי נמוך היה 74-73 אז אכלתי קרקרים וזה טיפל בזה.. אבל עכשיו עם 50 פלוס, אני לוקחת גלידה, ואחרי זה לחם. או שוקולד, או משהו....