היפו

10shosh

New member
../images/Emo45.gifגלעד אתה מסביר כול-כך יפה ופשוט

חן אולי כדי להפוך את הדברים של גלעד למאמר שניתן יהיה להפנות אליו את החברים החדשים?

10shosh

New member
גלעד עוד שאלה בנושא

בד"כ מאוד קל להחזיק קופסא עם סוכריות באוטו בתיק מאשר סוכר (יש קוביות סוכר אבל עדיין..) בהנחה ואנחנו מדברים על סוכריות רגילות אלא המשווקות בקופסאת מתכת האם יש מדד לכמה צריך לאכול בזמן היפו?

kiticat

New member
זה דווקא לא כל כך פשוט

גילתי שפחמימות שבאות מירקות משפיעות עליי פי כמה וכמה מפחמימה שמגיעה מלחם או אפילו רחמנא ליצלן- גלידה.

כמובן...

אחלה רעיון שוש!!

kiticat

New member
היפו

כשיש היפו לוקחים כף סוכר וזה מטפל בבעיה... נכון? אני די טריה בקטע של היפו, אבל בתקופה האחורנה זה טיפה צמח. מדובר בהיפו יחסית נמוכים. הכי נמוך היה 73. אכלתי את הקרקרים עם הגבינה וזה טיפל בנושא. אבל עכשיו היה לי 69. אכלתי 2 כפיות טיפה עמוסות אני מודה- בגלידה. (לפחות שיהיה טעים). השאלה אם זה מספיק, או שאני צריכה עוד משהו כדי למנוע נפילה נוספת בעוד כמה שעות.

אפשר גם לראות קישור בטאגליינס...

השורה הזזה למעלה וגם במאמרים. תודה לגלעד.

בעיקרון מומלץ...

לאכול משהו ששווה למנת פחממות...פרוסת לחם, במבה קטנה... שיכול להחזיק אותך לכמה שעות... לפני כמה ימים היה לי היפו באמצע הלילה עשיתי בדיקה והיה לי 48, ואכלתי פרוסת לחם עם גבינה צהובה...בבוקר קמתי עם 109... לא ממומלץ לדוגמא שוקולד...כי זה מקפיץ את סוכר אבל אח"כ יש ירידה דרסטית...

kiticat

New member
היה לי 69

ואכלתי כף גלידה. אחר כך גם אכלתי חתיכת לחם מקמח מלא. לא ירד הסוכר בנתיים שוב. והאינסולין לטווח ארוך (לילה) זה בערך עוד חצי שעה.....

זה לא ירד מסיבה אחת פשוטה...

אם היית אוכלת רק את הגלידה הסוגר כן היה יורד לך, כמו שכבר אמרתי שוקולדים ודברים מתוקים אחרים הם לטווח קצר... מה שגיבה את הכף הזאת זה בעצם הלחם, הוא החזיק אותך ליותר זמן...

kiticat

New member
אבל זה מה שאמורים לעשות, לא?

לאכול פחמימה פשוטה, ובנוסף פחמימה מורכבת..... לא?

10shosh

New member
בד"כ מומלץ

להיפו קשה כמו 48 לאכול משהו מהיר שיעלה את הסוכר ומשהו איטי (פחמימה מורכבת) כדי שהוא לא יצנח חזרה. להיפו של 70 מספיקה פחמימה מורכבת אלא אם את מרגישה ממש רע.

kiticat

New member
האממ

אתמול הגעתי ל44, אכלתי קצת גלידה ולחם אחרי זה. האמת שבתקופה האחורנה משום מה ההיפו חוגג אצלי.... אבל זה היה שהכי נמוך היה 74-73 אז אכלתי קרקרים וזה טיפל בזה.. אבל עכשיו עם 50 פלוס, אני לוקחת גלידה, ואחרי זה לחם. או שוקולד, או משהו....

למעלה