היפו לעומת היפר

hilapo

New member
אני כברלא מסוגלת לראות את הלחם קל

הזה מכל סוגו שאני אוכלת נמאס לי !!!!...ניסיתי לגוון... הנה עכשיו או יותר נכון ב-20:00 הזרקתי 17 יח' אכלתי מילקי וקצת במבה זאת הארוחת ערב שלי כי אני לא רעבה וכי נמאס לי כבר מהלחם גם בעבודה וגם בערב....{לא תמיד בא לי לאכול בערב} לפני השינה אני אוכל עוד משהו קטן מקווה שזה לא יגרור להיפו..

עמית 29

New member
הילה,

כל אחד בוחר לו את שיטת הטיפול המתאימה לו ביותר, ואת סגנון החיים הנלווה לו. אם את מאוזנת בצורה כל מה שנשאר לך עכשיו זה "לטפל" בצבירת השומנים (נשמע קצת דרמטי מידי..
) אני רק רוצה לספר לך שגם לי יש אורך חיים די עמוס ודווקא השיטה שהרופאים קוראים האינטנסיבית הכי מתאימה ואולי אפילו פותרת את בעיית ההשמנה.... הכיצד? ובכן, השיטה מורכבת משימוש בשני סוגי אינסולין: קצרצר (Novorapid) וארוך טווח (לנטוס). הקצרצר בכל ארוחה (כלומר 3 פעמים ביום) וארוך בטווח בשעה 2200 בערך. אז "המחיר" הוא 4 דקירות במקום 2 אבל זה פשוט שווה את זה!! היתרונות:1. אני לא זקוק לארוחות ביניים שכן השפעת האינסולין היא עד 2-3 שעות כשברקע יש לי את הלנטוס שמחקה את הבאזל של הלבלב. אני גם לא אוכל ארוחת לילה. ואולי בכך יהיה מענה להשמנה... 2. האיזון המושג אצלי הוא אידיאלי - דומה ללבלב בריא. 3. קל נורא להשיג ספונטניות- בדומה למשאבה - נניח שאני במסעדה והאוכל מגיע, אני פורש שניה לשירותים נותן זריקה וחוזר לאכול. אני לא אוכל בשעות קבועות ולפעמים מדלג על ארוחות - כל זה ללא פגיעה באיזון שעומד כאמור היום על 6.1! לסיכום, מספר הזריקות וסוגי האינסולין צריכים להקבע לאחר שקילת שקלול כל המשמעויות....היתרונות והחסרונות... שנה טובה

hilapo

New member
היי עמית..ברור לי שיש בזה גם דברים

חיוביים כמו לאכול פחות ולא לפחד שיהיה היפו . אצלי הבעיה זה הזריקות הם כואבות לי אז לחשוב שאצטרך לעשות את זה 3-4 פעמים ביום ....וזה גם הולך להיות נורא תלותי השניה הזאת שאתה מתאר של לקפוץ לשירותים להזריק ולחזור לאכול זה משהו שמפריע לי מאוד...את האמת מחר אני הולכת למכון סוכרת הם רוצים לדבר איתי הרופא מומחה והאחיות ...נראה מה יצא מזה הם גם יודעים שאני נגד זה אבל הם לא רוצים שאני ישמין מה שקרה מאז גיליתי את המחלה... will see.

לזר

New member
יש דרך קלה יותר.

אפשר להשאר ליד השלחן ולהזריק דרך החולצה. גם את עשיתי בעבר דיי בהצלחה וללא שמישהו הבחין בכלל.

עמית 29

New member
זריקות במקומות ציבוריים

לא תמיד אני ניגש לשירותים. לפעמים אני מתיישב בכיסא פנימי ואז אף אחד חוץ מהחברים, לא שם לב להזרקה... שמעתי על הזרקות דרך החולצה אבל משום מה נראה לי שזה פחות סטרילי שכן המחט עוברת דרך הבגד הלא כלכך סטרילי.... באופן כללי אפשר לעשות את פעולת ההזרקה בצניעות ואז באמת אף אחד לא שם לב. לגבי דבר אחד אני בטוח, הילה,לזריקות את תתרגלי! ככה זה עובד. באיזשהו שלב זה כבר לא ממש כואב... כמו לצחצח שיניים לדוגמא או במקרה של הנשים להוריד שערות ברגליים או במקרה של הגברים להתגלח. ---> שיגרה.

hilapo

New member
../images/Emo13.gif אהבתי את הדוגמה של הורדת שערות

ברגליים.....{אצלי לפחות זה תמידדדד כואב}. לצערי הרב אני כבר עושה את הדברים מתוך שיגרה אבל עוד לא ממש משלימה עם זה...זה עדיין קשה לי. עד עכשיו הייתי מזריקה בבטן.יש פעמים שאני לא מרגישה את המחט ויש פעמים שאני עושה הכל באותה זוית וזה כואב מאוד. היום האחות לימדה אותי להזריק ברגל וחבל על הזמן איזה הבדל לא מרגישים כלום!!! אני מצרפת תמונה של מכשיר חדש לבדיקת סוכר שהיום הראו לי במכון זה לא יאומן לא מרגישים כלום וזה צורך רק 0.3 מיקרו ליטר דם שזה כלום נקודה דם בלבד. האם למישהו יש אותו?? לי יש את העלית שדורש 2 מיקרו ליטר דם וזה יחסית גם כואב. הילה

עמית 29

New member
הפריסטייל

אכן מכשיר מאוד מומלץ... את יכולה לקרוא שירשורים בנושא בארכיון...

למעלה