"היפופוטם"

Thestral

New member
"היפופוטם"../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

מאחר ויבש פה יותר מסיני, כדי להרטיב את מצב העניינים אני ארשה לעצמי לפתוח טור שבועי [בתקווה
] שיספר בעיקר על מעללי ועל שירותי לצרכן באתנחתא קומית משהו. הטור יקרא "היפופוטם" כי: ככה.
ובנתיים נהפוך אותו למשהו פאקינג נסיוני
[אתם לא חייבים להפציץ בביקורת שלילית מדי
] ובכן הבה ונתחיל:
היפופוטם
27.4.05
"מכתב בשלושה העתקים" _______________________________________________
אז כפי שאתם ודאי יודעים כתלמידים בארצנו המפותחת חינוכית עד מאוד, משרד החינוך העניק לנו שבועיים בפסח לחופש. שבהם נוכל לבוא לימים מרוכזים [או ימי תגבור או יום היערכות או וואטאוור דה פאק שאתם רוצים לקרוא לזה]. אז היום היה אחד שכזה, באנגלית. עם לסלי, המורה הקנדי עם נטיות ההתאבדות וכנראה נטייה לרצח שסביר להניח שחי בבית עם 1000 חתולים וכפי שסיפר לנו בכולופן, לא שוכב עם אשתו. עכשיו מכיוון שאני גר בגוש ערס-מונד [קדימה] והב"ס קצת מרוחק משהו, כל יום מרוכז אני מוצא דרך להגיע ולחזור. הפעם לסלי התנדב בכיף לעזור ולאסוף אותי ב7:15 מצומת קדימה. מה שאומר שיש עלי להוריד פרויקט באנגלית [אדולף היטלר, אל תשאלו.] שעם זה סיימתי יחסית מוקדם. ולהתעורר ב6:30. כך עשיתי ויצאתי מהבית ב7:00. מאחר וחשבתי שאני נוסע היום לת"א, גייסתי עצמי לבנק להוציא את ה50 העלובים שנשארו לי בכספומט מאחר והמדינה במיתון. א לקחתי את הדרך ההרבה יותר ארוכה לצומת ועצרתי בכספומט שבניגוד לשבועיים האחרונים שהוא היה סגור, היה כעת "סגור זמנית". חטפתי עצבי ומתוך אינסטינקט של חתול התחלתי לחפש דף ועת. שומרת הבנק בדיוק הגיעה והסתכלה עלי בעוד ממששת אקדחה. הוצאתי עת חילקתי כמה דפים וכתבתי: "מנהל סניף יקר מנהל סניף חביב, אני היום נוסע לתל-אביב. אך הכספומט בהפתעה שוב סגור, ואין לי כסף כי אני גר בקדימה וזה די ברור. מנהל סניף יקר עשה טובה, הפסק לדפוק את אנשי קדימה. תביא טכנאי מסריח שיתקן את הכספומט, או שנעבור כולנו לבנק לאומי כי גם ככה אנחנו צריכים לנסוע עד נתניה להוציא כסף ואתה לא ממש משלם לנו פאקינג נסיעות אז מחר אני רוצה לראות את הכספומט פתוח או שבנק לאומי פאקינג ירוויח. בתודה, אנשי קדימה, שבמקרה אמורים לשלם לך את המשכורת תמורת אפס שירות" ואלו שמכירים אותי טוב, אבל טוב. יודעים שבבוקר אני לא ממש רואה את אלוהים ועוד שמביאים לי שטויות כאלה על הבוקר זה בכלל מעלה לי את הסעיף. אז כתבתי את הפתק בשלושה עותקים, ושאלתי את עצמי היכן להשאיר למנהל הסניף את הפתקים האלו, ואז ראיתי את חריצי הכספומט, והנחתי שבגלל שבמילא אף-אחד לא השתמש בהם שבועיים עדיף שהם לא יצברו אבק ולעשות להם הסבה לתיבת דואר. כל פתק הצמדתי בקצוות שונים ככה טוב טוב לתוף חריצי הכרטיסים והקבלות עד שהכספומט היה די מכוסה בהם. [רובכם יגידו שזה מעשה בהמתי וברברי, אבל מכיוון שאני חצי מרוקאי ותומך בכך שאם אני משלם על שירות שאיני מקבל יש לי זכות לומר דבר בענין, [הלקוח תמיד צודק] ובגלל שמנהל הסניף החליט לא לתקן את הכספומט שבועיים, ומכיוון שהשעה היתה 7:10, לכל באי הטענות: קפצו לי P-:] השומרת כעת נגשה אלי בחביבות ושאלה "מה אתה עושה?" עניתי "משאיר פתק למנהל הסניף" והיא השיבה בשאלתה:"למה?" עניתי "כי הכספומט סגור שבועיים ואין לי כסף?" והיא השיבה בשאלתה: "אבל למה בכספומט" עניתי "כי אני לקוח ממורמר והוא לא ממש עובד ככה שזה לא ממש יפריע לאף-אחד, עוד משהו שאת רוצה לדעת?" והיא השיבה "לא. מקובל לחלוטין בעיני" התחלתי ללכת ובירכתי אותה ביום נעים וחג שמח. השופטים שמביניכם יחשבו ששוב זהו מעשה בהמתי ומפדח אבל :7:10 בבוקר ושבועיים של אי מזומנים אז עשו טובה. ואל תדאגו, אני לא עד כדי כך בהמי בחברת אנשים, או אחרי הבוקרP-: ותסמכו עלי יחסית לאנשי קדימה שאשכרה בועטים בכספומט אני עוד מתון.] אז הגעתי, המורה שלי טרח לעצור 2 קילומטר אחרי הצומת בתחנת דלק, כמעט נרדם על ההגה והפריח גז כל הנסיעה. ביום המרוכז באנגלית הצלחתי לעבור בדיוק חצי שאלון לפני שלא היה לאף-אחד מאיתנו כח ומרדנו והלכנו לשחק בוואלה כיףP-: מסקנה: פאקינג מיותר. חזרתי לאבא, הרולר עם הצבע כבר חיכה לי, אבא בעזיבתו לרופא שינים הספיק לעלות לי על הרגלים עם שני הגלגלים של האוטו, אני יבבתי חצי שעה כמו נקבה ומסתבר שאני מנקה נעלים בתורה נשית. תל השומר איבדו yet another טופס רפואי שלי וכשהשקתי את עץ הבננות קפץ עלי חתול מעפן מסטול כזה והפיל אותי על המכסחת דשא. והסיפוק הכי גדול שלי מהיום, האו שמנהל הבנק בקדיהמ התקשר אלי לאחר שהשארתי את הטלפון שלי אצל השומרת, קרא לי "מר דרי" בטלפון והודיע לי שהוא מאוד מצטער שהייתי צריך להיות "כעוס על הבוקר" ושהכספומט מחר יפתח שוב לשירות. מסקנה: מי שמתבייש נשאר רעב, ומי שבהמי לוקח לזה שלא התבייש את האוכלP-: ונסיים בפינת הציטוט החדשה שנפתחה זה עתהP-: "הייי ילדד! אתה רוצה לשכב עם קסםםם???" [ובאמת שלא הייתי כל-כך בהמי כפי שאני נשמע
מרוקו רולז
]

yo t a m

New member
כמה אתה מתנצל D:

אבל זה דווקא מעשה יפה מאד. והמ למה החתול עשה את זה? D:

Thestral

New member
yo t a m יותם היקר../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

החתול עשה זאת כנראה מפאת חוסר מזון, שתיה, ועודף חום שגרמו לו למצב סוטולו תול-תולי.

yo t a m

New member
אני לא רואה

איך לקפוץ עליך שינה את מצבו הרע. אלא אם נתת לו בתמורה אוכל ואז יצאת קצת פראייר.

Gizmo16

New member
יא, מרוקו רולז../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אהבתי את הפינה, אני בעד טור כל שעה
אהבתי את הציטוט
(אני בעד שבאחד מטורי ההמשך הציטוט יחזור עם תשובה חיובית
) וכל הכבוד על ההצלחה עם מנהל הבנק
לב| מסקנה- ימים מרוכזים שווה לתחת

Thestral

New member
Gizmo 16היקרה,../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

תודה על התגובות החמות.

Gizmo16

New member
../images/Emo2.gif יש לי שם, אתה יודע../images/Emo8.gif../images/Emo28.gif