היפוך עובר

yigalby

New member
היפוך עובר

אני יודע שהנושא הוצג כאן בעבר. אשמח לשמוע מנסיונכם,המלצות למטפלים עם נסיון בתחום וכו'. אשתו של חבר זקוקה לעזרה. אגב מה עשו פעם ?

0 אור 0

New member
השיטה הכי טבעית

שבמקרים לא מעטים גם עובדת, לשכב על הגב עם רגלים מונחות בהגבהה שיהיה נוח, נשימות בטן עמוקות, ואז לדגדג ולדחוף את הזאטוט בעדינות לכיוון הנכון, תוך כדי שמסיבירים לו מה רוצים ממנו וכמה רוצים אותו בחוץ - המילים לא חשובות אלא האנרגיה האוהבת, רצוי שהאמא תעשה זאת בעצמה - כשהמטפל רק מרגיע, שהאבא תומך ומחבק .. זה טוב לפני שאיזשהו איבר כבר נכנס לתעלת הלידה - במצב שיש כבר לידה בפועל זה דורש מקצועיות של מיילד/ת

אשמח לעזור

ליוגה יש הרבה מה לתרום כאן. כעיקרון יש מן "רשימת מכולת" של תנוחות להיפוך עובר אבל מנסיוני לא לכל אמא זה מתאים. אני נוהגת להיפגש, להקשיב לאמא ואז להתאים את הטיפול. לא תמיד תנוחה זו או אחרת היא הפתרון, יש הרבה מעבר לכך. זה יכול להיות פחד לקראת הלידה, ההורות ועוד. אני נוהגת לשלב גם הומאופתיה בנוסף לזה. מה עשו פעם? ילדו עכוז. וגם היום יש אפשרות כזאת, למען האמת המחקר שבגינו הוצאה ההמלצה הגורפת לקיסרי במקרה של עכוז נמצא כמחקר לא מהימן שהיום מתחילים לסגת ממנו.

0 אור 0

New member
ברוכה הבאה

האני מבינה שזה בעקבות השרשור הפרסומי? אז תחפשי קצת אחורה כי השבוע לא פתחנו ... ונשמח אם תישארי כאן

כן

סיקרנת אותי אור.. לא הכרתי את הפורום שלך, אז באתי ובהחלט אשאר. מקסים פה והשכנים נאים בעיני

מוזמן להתייעץ עם בת הזוג שלי שהיא מנוסה בתחום

בת זוגי (דנהדולה) מטפלת בנשים בהריון מטפלת גם בהיפוך עובר באמצעות שיאצו ודמיון מודרך... אם זה רלוונטי, הקליניקה שלנו בנס ציונה, היא יכולה גם להמליץ על מטפלות טובות באזורים נוספים בארץ ובשיטות נוספות. אם תרצה, אשלח לך את הפרטים במסר פרטי. לידה טובה לחבריך:)

המלצות

של אחרים להיפוך וללידת עכוז. בק"ס- עוזר לשחרור מתח אצל האם (ו/או העובר), המפריע למצג רגיל אבל כשתציץ בקישור, תראה שכבר "מקובל" וניתן ללדת עכוז.( וגם בקישורים אחרים שניתנו לך)

ladybug4NLP

Active member
יש בירושלים מטפלת נהדרת ומיוחדת במינה

שמה תרזה מוסיוף שהיתה תלמידתה של קולט אבולקר-מוסט בירושלים במשך למעלה ל-30 שנה. היא עוסקת בדמיון מודרך "כהרף עין" השונה מאד מהדמיון המודרך המקובל, כל תרגיל הדמיה הוא ממש קצרצר ומתרגלים אותו גם בבית. הטיפולים עצמ הינם קצרי מועד כשלמדתי אצל תרזה היא ספרה לנו מספר פעמים על הנסיון המוצלח שלה להיפוך עוברים. תרזה גרה בירושלים והיא מגיעה מעת לעת גם למקומות אחרים בהתאם לדרישה בהצלחה

למעלה