היפוך סוגסטיה

boya ka

New member
היפוך סוגסטיה

סוגסטיה שלי הפכה למודעת, עכשיו.. נמאס לי להמשיך לנתח את התוצאות וההשלכות של הסוגסטיה, בא לי להחליף את הרעיון בחיובי, ואת ההשלכות לקבל בשמחה במקום להירתע מהן. וככה הסימנים שעל הדרך לא יכוונו אותי לחשוב ולנתח אלא לזרום ולקבל. יצאתי תותח !

Genesis121

New member
אני לא מבקר בפורום הזה הרבה

אבל עניין אותי אם הנושא שהעלת נחשב בנאלי לרוב האנשים כאן, או שלכולם, כמוני, אין מושג על מה אתה מדבר

אינקה

New member
מזכיר לי סיפור

על אחד ששאלו אותו מה השעה, אז הוא נזכר שהוא כבר בטח הפסיד ארוחת צהריים והיום הוא תכנן לאכול דווקא טוב כי בערב הוא הולך לקבלת פנים ולא נעים לעמוד ולבלוס מתוך רעב. כי אם הוא יבוא רעב ויהיו על השולחן נגיד 16 כופתאות בצלחת והוא יקח לעצמו אחת ועוד אחד ועוד אחת זה כבר שלוש, אבל אם הן יהיו טעימות אז הוא לא יאכל להתאפק ויאכל עוד עוד ארבע אז זה כבר... שבע, מה, כבר שבע? אני חייב לרוץ להתקלח לפני שאני יוצא ולפני זה לחמם מים, אבל הדוד נוזל והאינסטלטור אמר שכל ארבע שנים צריך להחליף את הגוף חימום. הוא צוחק עלי? מה פתאום ארבע? ארבע?? ארבע?! ארבע!!! "השעה 4? תודה רבה לך." ממש על הדקה.

boya ka

New member
סיפור מוכר

קצת יצאת מפרופורציה בקשר להודעה שרשמתי. אכן 4 ועשרים בערך :)

boya ka

New member
חח

זה לא מדבר אלייך. סך הכל זה רעיון שקיים אצלי בראש לגבי אירוע מסויים, שגורם לי להרגיש לא נוח ולצפות למשהו, במקום לזרום.

למעלה