"היפה והחנון"

lady midnight1

New member
מעולם לא ראיתי את התכנית

אבל רק רציתי לציין, שאני אוהבת חנונים מושבעת.. מעט נבוכה להודות, שאני בד"כ מתוייגת תחת קטגוריית ה"כוסית", איזו מילה נוראית ומבזה. אך בתוכי אני חננה גאה
והתחתנתי עם חנון טורבו
ילד כאפות כזה, שבילה את נעוריו במשחקי D&D עם חנונים אחרים
אופי של חנון הוא אופי כובש, לדעתי לפחות, אפילו סקסי

פולספגן

New member
לזה אתה קורה יפות?

הם סתם ערסיות ואף אחד ברמה לא ישים עליהם למעט רצון למין מזדמן.

פולספגן

New member
יש רק אחת שמצטלמת יפה, אך היא גם מכוערת

פשוט, המצלמה שמה פוקוס על מה שמתצלם אצלה יפה.

Ace in the hole

New member
כנראה שהסטנדרטים ליופי ממש ירדו,

כי זה הדבר היחיד שמסביר את זה שבתכנית שקוראים לה "היפה והחנון", רוב הבנות ממש לא יפות. הן אולי מושכות, אבל מבחינת היופי הן ממוצעות לחלוטין, ולחלקן יש תווי פנים ממש מכוערים (לא זוכר בדיוק שמות, למשל הפרחה הזאת מאשקלון שמדברת על אלוהים כל היום ומתלבשת כמו חשפנית). וזה לא שיש לי סטנדרטים גבוהים מדי ליופי. בדקה במרכז תל אביב רואים יותר בנות יפות ממה שהיו בתכנית הזאת. בקשר לחנונים... חלקם ממש מוזרים, אני לא יודע אם זה בגלל שההפקה הקצינה אותם או לא. יש שם כמה שנראים יותר כבעלי תסמונת אספרגר מאשר חנונים.

פנומן 72

New member
בהחלט מוציא את החשק ../images/Emo4.gif

אם הם אומרים למישהו להתכער בכוונה ומסתירים את עברו ואת גופו, סביר מאוד להניח שגם מנחים את הבחורות לדבר שטויות. הוכחה מסוימת אפשר למצוא בכך שהפיינליסטית של העונה הראשונה, רעות מלכין, שאמורה היתה להציג בתכניתה בחורה לא מאוד חכמה, היא כיום סטודנטית למשפטים. קצת לא מתחבר, בלשון המעטה.

פנומן 72

New member
אתה צריך להבין משהו

המדד להשתתפות בתוכנית היא לא שתהיה הכי יפה שיש, אלא מספר פקטורים שתהיה יפה קצת יותר מהממוצע ושהתחביבים שלה מתאימים לבחורה ריקנית ושתהיה די טפשה. אל תשכח שלא כל היפהפיות צמאות לחשיפה או שהן מעוניינות לחלוק חדר עם גבר זר ודי מכוער ...

Tipo14

New member
פנומן, משפטים לא נחשב לתואר קשה

הממוצע באת"א, אם אינני טועה, עומד על 80+. בכלל חצי מדינה לומדת משפטים.

למעלה